Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
25 Apr 2017 11:09 #197427 by Βασιλης Γαλανος
Το The Force Awakens με και χωρίς παρέα, αν και σε πολλές άλλες ταινίες που έχω δει πρόσφατα στο σινεμά θα τους άξιζε και δεύτερη προβολή.

Χειρότερος σκηνοθέτης?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Apr 2017 11:22 #197428 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Το The Force Awakens με και χωρίς παρέα, αν και σε πολλές άλλες ταινίες που έχω δει πρόσφατα στο σινεμά θα τους άξιζε και δεύτερη προβολή.

Χειρότερος σκηνοθέτης?

Michael Bay θα πω γιατί οι ταινίες του δημιουργούνται με γνώμονα το cash-in. Υπάρχουν και άλλοι που δεν μου αρέσουν και τους απεχθάνομαι.

Χειρότερη για σένα εταιρία game developing;

More
25 Apr 2017 11:53 #197437 by Κωνσταντίνος Constantine

Shikabane_Hime7 wrote:

An arrow in the knee wrote: Το The Force Awakens με και χωρίς παρέα, αν και σε πολλές άλλες ταινίες που έχω δει πρόσφατα στο σινεμά θα τους άξιζε και δεύτερη προβολή.

Χειρότερος σκηνοθέτης?

Michael Bay θα πω γιατί οι ταινίες του δημιουργούνται με γνώμονα το cash-in. Υπάρχουν και άλλοι που δεν μου αρέσουν και τους απεχθάνομαι.

Άσχετα που μου αρέσουν πολλά παιχνίδια της, θα πω την EA. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, είναι και πως μας αντιμετωπίζουν ως παίκτες. Μας βάζουν να πληρώνουμε τα πάντα, ακόμα και τα λάθη τους. Είναι όπως ο Michael Bay που ανέφερες, "τα παιχνίδια τους δημιουργούνται με γνώμονα το cash-in".

Αγαπημένη εταιρεία game developing; Όχι απαραίτητα αποτέλεσμα παιχνιδιού, αλλά η αντιμετώπιση της στους gamers.

More
25 Apr 2017 13:53 - 25 Apr 2017 13:55 #197447 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

KConstantine wrote:

Shikabane_Hime7 wrote:

Χειρότερος σκηνοθέτης?

Άσχετα που μου αρέσουν πολλά παιχνίδια της, θα πω την EA. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, είναι και πως μας αντιμετωπίζουν ως παίκτες. Μας βάζουν να πληρώνουμε τα πάντα, ακόμα και τα λάθη τους. Είναι όπως ο Michael Bay που ανέφερες, "τα παιχνίδια τους δημιουργούνται με γνώμονα το cash-in".

Αγαπημένη εταιρεία game developing; Όχι απαραίτητα αποτέλεσμα παιχνιδιού, αλλά η αντιμετώπιση της στους gamers.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ που έγραψες σκεφτόμουν για την ΕΑ. Έχουν και το χειρότερο support μακράν. Αν και η Telltale είναι αυτή που αντιπαθώ περισσότερο.

Χμμ για αγαπημένη είμαι μεταξύ Rockstar και Bethesda, θα πω την 2η γιατί μου αρέσει σε όλους τους τομείς της.

Ποια είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά που έχεις δει;
Last edit: 25 Apr 2017 13:55 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
25 Apr 2017 14:09 - 25 Apr 2017 14:16 #197449 by Αριστοτέλης Συμιακός
Edit: Απάντησα στον KConstantine αλλά με πρόλαβε ο Shikabane :angry: :P
Για την ορθή σειρά, θα απαντήσω και στον Παναγιώτη

Ποια είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά που έχεις δει;

ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Είμαι διχασμένος ανάμεσα σε Bioware και Blizzard Entertainment.

Η πρώτη έχει παράξει πραγματικά διαμάντια για τους λάτρεις ειδικότερα των RPGs (Planescape: Torment, Fallout 2, Baldur's Gate II), ενώ η δεύτερη έχει καταφέρει σχεδόν με κάθε τίτλο της να πρωτοπορεί και να δημιουργεί παιχνίδια-αδιαμφισβήτητους κυρίαρχους για το εκάστοτε game genre (Diablo ARPG, Warcraft/Starcraft RTS, World of Warcraft MMORPG, Hearthstone OCG*).

Μετά από μεγάλη πίεση, η ψήφος μου μάλλον θα πάει στην Blizzard. Ίσως να μην απαντώ ακριβώς στο θέμα αντιμετώπιση προς gamers, αλλά σίγουρα απαντώ στο αγαπημένη εταιρία game developing :P

Αν είχες τη δυνατότητα να "μεταπηδήσεις" σε έναν ψηφιακό κόσμο, σε ποιο παιχνίδι θα ήθελες να καταλήξεις?

*δεν έχω ασχοληθεί με Overwatch
Last edit: 25 Apr 2017 14:16 by Αριστοτέλης Συμιακός.

More
25 Apr 2017 15:07 #197457 by Αγγελική Γοργορίνη
Silent Hill!
Προφανώς αστειεύομαι. Witcher 3, και αν είχα τη δυνατότητα θα επέλεγα τον κόσμο του δεύτερου dlc, Blood & Wine.

Αγαπημένη ατμόσφαιρα horror παιχνιδιού?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
25 Apr 2017 16:39 #197465 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote: Silent Hill!
Προφανώς αστειεύομαι. Witcher 3, και αν είχα τη δυνατότητα θα επέλεγα τον κόσμο του δεύτερου dlc, Blood & Wine.

Αγαπημένη ατμόσφαιρα horror παιχνιδιού?

Resident Evil HD Remake. Απλά έπος. Ο φωτισμός, οι ήχοι, τα γραφικά και η μουσική, όλα τέλεια. Πολύ κοντά και το Silent Hill 4: The Room που αποτύπωσε εκπληκτικά το πως είναι να βλέπεις έναν εφιάλτη.

Σε ποιο παιχνίδι έχεις δει τα καλύτερα γραφικά;

More
27 Apr 2017 14:50 #197578 by Βασιλης Γαλανος
Από άποψη αναλογίας χρονιάς/γραφικών θα πω Crysis 1 και Half Life 2 ενώ οπτικά απλός, μέχρι τώρα, θα πω Battlefield 1 και Star Wars: Battlefront, ειδικά με ένα mod του που τα πήγαινε σε άλλο επίπεδο.

Αγαπημένο artwork παιχνιδιού?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
27 Apr 2017 16:19 #197581 by Angel
Του Horizon Zero Dawn μου φάνηκε πραγματικά πανέμορφο.
Ποιανού παιχνιδιού (χωρίς να υπάρχει χρηματικό όριο αλλά μόνο για ένα παιχνίδι) θα έπαιρνες την Collector's Edition και γιατί;

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
28 Apr 2017 18:37 #197635 by Γεραλτ
Του Witcher 3, όπως και την πήρα. Γιατί είναι μακράν το αγαπημένο μου game. Η συλλεκτική είχε την φιγούρα που ήθελα κυρίως και το μενταγιόν.

Καλύτερος sniper σε οτιδήποτε? είτε game, είτε anime, είτε οτιδήποτε άλλο.