Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
10 May 2017 17:29 #198193 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Σίγουρα για μπύρα. Το guild θα πρέπει να περιμένει :P

Horde ή Alliance?

Horde! Παλιά, πριν περίπου 12 χρόνια, που είχα παίξει για λίγο είχα Tauren(δε θυμάμαι class) και πριν καιρό που ξανά έπαιξα για να ξεκλειδώσω ένα promotional skin για το Hearthstone είχα Undead-Hunter.

Έχει παίξει ποτέ κάποιο card game;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 May 2017 18:13 #198200 by Αγγελική Γοργορίνη
Λίγο το Hearthstone αλλά τα παράτησα από πολύ νωρίς.

Αγαπημένο platform game?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
10 May 2017 20:06 #198201 by Angel
Ori and the blind forest...Παιχνιδάρα
Αγαπημένο FPS?

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
10 May 2017 21:32 #198203 by Αγγελική Γοργορίνη
Δεν είναι ιδιαίτερα το στυλ μου, οπότε απ' τα λίγα που έχω παίξει θα πω το Far Cry 4.

Αγαπημένη ιστορική περίοδος στην οποία έχει βασιστεί video game?

"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
11 May 2017 12:40 #198245 by Georgios Manolis
Η περίοδος του 2ου παγκοσμίου πολέμου,έχει κάτι δε ξέρω.

Αγαπημένο ακραίο (φυσικό η τεχνητό) φαινόμενο απο παιχνίδι-ταινία-σειρά?
Το δικό μου: Blowout απο τα STALKER games.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
11 May 2017 13:02 #198252 by Αγγελική Γοργορίνη
Η επιδημία που είχε μαστίσει τον κόσμο στην ταινία Perfect Sense (btw μου άρεσε πολύ η ταινία, είχε απίστευτη αισθητική και σκηνοθεσία).

Είχες ποτέ αρνητική εικόνα για μια ταινία, πχ επειδή συζητιόταν από όλους ή δεν ήταν καθόλου του στυλ σου κλπ, αλλά όταν την είδες να σου άρεσε πολύ?

More
11 May 2017 13:22 #198258 by Βασιλης Γαλανος
Ο Πλανήτης των Πιθήκων του 2001. Είχα ακούσει πολλά κακά λόγια από όσους την είχαν δει αλλά μπορώ να πω πως την ευχαριστήθηκα και ας ήταν σχετικά μέτρια ταινία.

Ποια ταινία περίμενες να δεις πολύ αλλά σε απογοήτευσε πλήρως?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
15 May 2017 20:42 #198448 by Αγγελική Γοργορίνη
Για το Blair Witch Project θυμάμαι, είχα ακούσει πολύ καλά λόγια, ότι είχε τρομερή ατμόσφαιρα που σου έκοβε την ανάσα και με είχε ψήσει πολύ να τη δω, αλλά όταν την είδα ξενέρωσα. Μέχρι το τέλος αναρωτιόμουν πότε επιτέλους θα δείξει κάτι τρομακτικό, που να την καθιστά horror ταινία. Μόνο η τελευταία σκηνή ήταν αρκετά creepy.

Αγαπημένη ταινία μυστηρίου?

More
16 May 2017 08:43 #198467 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote: Για το Blair Witch Project θυμάμαι, είχα ακούσει πολύ καλά λόγια, ότι είχε τρομερή ατμόσφαιρα που σου έκοβε την ανάσα και με είχε ψήσει πολύ να τη δω, αλλά όταν την είδα ξενέρωσα. Μέχρι το τέλος αναρωτιόμουν πότε επιτέλους θα δείξει κάτι τρομακτικό, που να την καθιστά horror ταινία. Μόνο η τελευταία σκηνή ήταν αρκετά creepy.

Αγαπημένη ταινία μυστηρίου?

Για το Blair Witch Project το έχω ακούσει και από άλλους ότι δεν είναι κάτι το τρομακτικό.

Αγαπημένη ταινία μυστηρίου το Shutter Island για μένα. Εξαιρετική στο σύνολο της.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου αριθμός;

More
16 May 2017 09:55 #198471 by Δημήτρης Χατζής
7 (δεν ξέρω γιατί :P )

Πότε έπιασες υπολογιστή στα χέρια σου πρώτη φορά ;