Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

God of War: Collections 1 & 2 (PS3)

More
28 Sep 2011 22:23 #99198 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Σαν μεγαλος φαν της σειρας δεν θελω να δω αλλο god of war...τουλαχιστον οχι αυτη τη γενια......και με τον kratos σαν πρωταγωνιστη.Η σειρα ειναι αψεγαδιαστη και θελω να παραμεινει ετσι.δεν θελω lazy sequells επειδη oi developers εχουν κουραστει

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2011 17:22 #101500 by eliminator
God of War Collection – Volume II review

Ξαναζήστε δύο επικές περιπέτειες του Kratos.

Review

Από τον Μπάμπη Γιαλαμά

More
06 May 2012 11:01 #107497 by Παναγιωτης Κοκκόσης
καλημερα μπορει καποιος να βοηθησει.επαιξα κ το ghost of sparta κ οπως σε ολα τα παιχνιδια τις σειρας κανεις αναβαθμιση σε οπλα μαγειες κ περνεις καποια πραγματα στην πορια που σου λεει οτι τελειωσε το παιχνιδι για να χρησιμοποιησεις.δεν μπορω να να ξεκινησω ξανα απο την αρχη κ να εχω τα οπλα κ τις μαγειες full αναβαθμιζμενα?κ αυτα που επρεπε να τελειωσω το παιχνιδι για να χρησιμοποιησω που ειναι?δεν τα βρισκω πουθενα.μονο στο treasures εχεις τα οπλα κ τις μαγειες κ τα αλλα πουθενα.μπορει καποιος να ριξει τα φωτα του?

More
06 May 2012 11:44 #107498 by Παναγιώτης Σεντουκάς
αν πατήσεις new game θα σου βγάλει την επιλογή. οσο για τα items βρίσκονται στο pause menu. Πήγαινε στο menu με τα αντικείμενα και θα τα βρείς

More
06 May 2012 12:41 #107499 by Παναγιωτης Κοκκόσης

Devilhunter_PS wrote: αν πατήσεις new game θα σου βγάλει την επιλογή. οσο για τα items βρίσκονται στο pause menu. Πήγαινε στο menu με τα αντικείμενα και θα τα βρείς

ευχαριστω πολυ φιλε μου τα βρηκα απλως νομιζα οτι μπορω να τα χρησιμοποιησω σε αλλο επιπεδο πιο δυσκολο κ οχι στο ιδιο γιαυτο δεν τα εβρισκα.μπορεις να μου πεις κ κατι αλλο μιας κ ξερεις?καποια items οπως η κουκουβαγια σε βοηθαει να βρεις θησαυρους,το ενεργοποιησα πρεπει να κανω κατι ή απο μονο του μου δειχνει?καποια δεν τα βρηκα εκανα κατι λαθος λες ή απλως τα εχασα?

More
06 May 2012 13:05 #107504 by Παναγιώτης Σεντουκάς

panan47 wrote:

Devilhunter_PS wrote: αν πατήσεις new game θα σου βγάλει την επιλογή. οσο για τα items βρίσκονται στο pause menu. Πήγαινε στο menu με τα αντικείμενα και θα τα βρείς

ευχαριστω πολυ φιλε μου τα βρηκα απλως νομιζα οτι μπορω να τα χρησιμοποιησω σε αλλο επιπεδο πιο δυσκολο κ οχι στο ιδιο γιαυτο δεν τα εβρισκα.μπορεις να μου πεις κ κατι αλλο μιας κ ξερεις?καποια items οπως η κουκουβαγια σε βοηθαει να βρεις θησαυρους,το ενεργοποιησα πρεπει να κανω κατι ή απο μονο του μου δειχνει?καποια δεν τα βρηκα εκανα κατι λαθος λες ή απλως τα εχασα?

Ειναι λίγο παράξενο αντικείμενο. Όσο πιο είσαι κοντά είσαι σε κάποιο chest η οθόνη θα πρασινίζει όλο και περισσότερο. Όταν το πρωτοείδα νόμιζα ότι είχε πρόβλημα το παιχνίδι :lol:

όσο για τα υπόλοιπα σίγουρα δεν έχεις βρεί το aphrodites shell. Για να το πάρεις πρέπει να επαναλάβεις το sex minigame 3-4 φορες :rolleyes: . για τα άλλα πές μου ποιά έχεις και θα σου πώ

More
06 May 2012 13:36 #107508 by Παναγιωτης Κοκκόσης
βλακεια μου φαινεται η κουκουβαγια γιατι νομιζα οτι θα μου δειχνει πια δεν βρηκα στην πορια μου δειχνοντας καποιο μονοπατι ισως ωστε να μην ψαχνω καθε γωνια για κρυφα σεντουκια ή αντικειμενα.πρασινιζει παντα ή αν βρει κατι νεο?

εχω...
callisto's armet
poseidon's trident
the bones of ares
the kings ring
athena's owl
κ ολα τα..
minotaur horns
phoenix feathers
gorgon eyes

More
06 May 2012 15:01 #107511 by Παναγιώτης Σεντουκάς

panan47 wrote: βλακεια μου φαινεται η κουκουβαγια γιατι νομιζα οτι θα μου δειχνει πια δεν βρηκα στην πορια μου δειχνοντας καποιο μονοπατι ισως ωστε να μην ψαχνω καθε γωνια για κρυφα σεντουκια ή αντικειμενα.πρασινιζει παντα ή αν βρει κατι νεο?

εχω...
callisto's armet
poseidon's trident
the bones of ares
the kings ring
athena's owl
κ ολα τα..
minotaur horns
phoenix feathers
gorgon eyes

Σε κάθε playthrough δείχνει ότι υπάρχει απ την αρχή...

βασικά σου λείπου 2 ακόμα. το ένα είναι αυτό που παίρνεις από το sex minigame και το άλλο είναι ένα special δωράκι που παίρνεις από το Temple of Zeus

More
06 May 2012 17:06 #107512 by Παναγιωτης Κοκκόσης

Devilhunter_PS wrote:

panan47 wrote: βλακεια μου φαινεται η κουκουβαγια γιατι νομιζα οτι θα μου δειχνει πια δεν βρηκα στην πορια μου δειχνοντας καποιο μονοπατι ισως ωστε να μην ψαχνω καθε γωνια για κρυφα σεντουκια ή αντικειμενα.πρασινιζει παντα ή αν βρει κατι νεο?

εχω...
callisto's armet
poseidon's trident
the bones of ares
the kings ring
athena's owl
κ ολα τα..
minotaur horns
phoenix feathers
gorgon eyes

Σε κάθε playthrough δείχνει ότι υπάρχει απ την αρχή...

βασικά σου λείπου 2 ακόμα. το ένα είναι αυτό που παίρνεις από το sex minigame και το άλλο είναι ένα special δωράκι που παίρνεις από το Temple of Zeus

ενταξει τελικα καλη ειναι η κουκουβαγια βοηθαει.ναι αυτο ειδα γιατι το ενα ειναι το κλειδι για τις πορτες του ηρακλη κ το αλλο το κλειδι απο τον τυπο που σκοτωνεις το στρογκυλο.ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!