Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

God of War: Collections 1 & 2 (PS3)

More
05 Oct 2010 20:51 #80617 by Sotaneg
Ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια για ps2 αρα και για το ps3 αφου εκαναν rescale...
Παντως η τιμη εχει πεσει, δεν ειναι ποια στα 40€ αλλα επεσε γυρω στα 30 κατι...

Δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι μπερδευουν την Αγαπη με την Φιλια...
Αγαπη ειναι να προσπαθεις να γινεσαι καλυτερος για τον αλλον, ενω Φιλια να μην προσπαθεις να κανεις τον αλλο καλυτερο για σενα...

Αγαπαμε Alex Petraka και χαιρομαστε που γυρισε εστω και με web radio εκπομπη...

konservoradio.blogspot.com/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Oct 2010 21:39 #80628 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ πιστεύω πως μετά από ένα άλλο παιχνίδι(του οποίου το όνομα μου διαφεύγει τώρα) είναι η δεύτερη καλύτερη σειρά για PS που έχει βγει ποτέ.

More
05 Oct 2010 23:53 #80657 by Νίκος Καραχάλιος

TheReaper wrote: Εγώ πιστεύω πως μετά από ένα άλλο παιχνίδι(του οποίου το όνομα μου διαφεύγει τώρα) είναι η δεύτερη καλύτερη σειρά για PS που έχει βγει ποτέ.

Γενικα ολα τα exclusive του PS3 ειναι κορυφη..Και για μενα ειναι MGS, God of War kai Uncharted...Best of the best :icon bow: :icon bow:

More
05 Oct 2010 23:56 #80658 by Lalo007

Reith wrote:

TheReaper wrote: Εγώ πιστεύω πως μετά από ένα άλλο παιχνίδι(του οποίου το όνομα μου διαφεύγει τώρα) είναι η δεύτερη καλύτερη σειρά για PS που έχει βγει ποτέ.

Γενικα ολα τα exclusive του PS3 ειναι κορυφη..Και για μενα ειναι MGS, God of War kai Uncharted...Best of the best :icon bow: :icon bow:

Οι αμεσως επομενοι τιτλοι μου...Αααα και το heavy rain... :wink:

More
05 Oct 2010 23:57 #80659 by Νίκος Καραχάλιος

Lalo007 wrote:

Reith wrote:

Οι αμεσως επομενοι τιτλοι μου...Αααα και το heavy rain... :wink:

ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ πως ξεχασα το heavy rain ρε??????????? ](*,) ](*,) ](*,)

More
06 Sep 2011 14:40 #98030 by Άγγελος Φασούλης

God of War Origins (Collection Vol. 2)

Η συλλογή που περιμένατε έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα.

Η Sony Hellas θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας την συλλογή God of War: Origins, η οποία στην Ελλάδα θα ονομάζεται God of War Collection Volume 2. Θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Playstation 3 και συγκεκριμένα την άλλη Τετάρτη στις 14 Σεπτεμβρίου.

Στο πακέτο της συλλογής θα περιλαμβάνονται τα δύο God of War που έχουν κυκλοφορήσει για το PSP . Δηλαδή το God of War: Chains of Olympus (2008) και το God of War: Ghost of Sparta (2010). Η τιμή της συλλογής θα ανέρχεται στα 50 ευρώ.

Παλιότερα, η Sony Hellas είχε κυκλοφορήσει το God of War: Collection, που περιελάμβανε τα God of War 1 & 2 του PS2 σε ένα πακέτο, σε ειδικές HD εκδόσεις για το PS3 . Η τιμή της πρώτης συλλογής έχει πέσει σήμερα στα 24 ευρώ .

Μάνος Γρυπάρης

More
07 Sep 2011 22:59 #98129 by Άγγελος Φασούλης
Μπορείτε να κατεβάσετε το demo του Ghost of Sparta από το PSN. Φαίνεται τέλειο!

More
07 Sep 2011 23:08 #98131 by Παναγιώτης Σεντουκάς
φοβερο demo.Ενταξει τα γραφικα ειναι ωραια,αλλα την διαφορα την κανουν τα 60fps και τα 1080p.κανουν το παιχνιδι τουμπανο.επισης ακουω οτι και το 3d ειναι παρα πολυ καλο

More
28 Sep 2011 20:18 #99178 by Άγγελος Φασούλης
Το cover της δεύτερης collection

More
28 Sep 2011 21:24 #99191 by Βασίλης Βασιλός
Παει περασε και αυτο.Πολυ καλη δουλεια παντως για Remastered τιτλο.Και σκετη απολαυση το Ghost Of Sparta.Το θεωρω ακομα καλυτερο και απο το III στον τομεα της ιστοριας.Το μονο που περιμενει ειναι να δουμε τι θα επιφυλασσει το God Of War IV (αντε με το καλο!!)