Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

God of War: Collections 1 & 2 (PS3)

More
28 Oct 2009 22:38 #63600 by Μάνος Γρυπάρης

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του God of War: Collection για Αμερική, το οποίο θυμίζουμε ότι θα περιλαμβάνει τα God of War 1 & 2 για Playstation 3. Το πακέτο θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 17 Νοεμβρίου. Για την Ευρώπη δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο νέο! Η τιμή του θα είναι μόλις 40 δολάρια, άρα αντίστοιχα θα αναμένουμε μια ανάλογη τιμή γύρω στα 40 ευρώ για την Ευρώπη.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jun 2010 23:09 #74286 by Άγγελος Φασούλης
Σήμερα πήρα το platinum του God of War II, άντε πάμε και για το πρώτο(λέμε τώρα).

More
05 Oct 2010 15:41 #80584 by Lalo007
Σκεφτομαι να το αγορασω και να εγκαινιασω ετσι το νεο μου ps3!!!Λεει τιποτα η να προχωρησω κατευθειαν στο 3?

More
05 Oct 2010 16:30 #80594 by Aνέστης Αδαμίδης

Lalo007 wrote: Σκεφτομαι να το αγορασω και να εγκαινιασω ετσι το νεο μου ps3!!!Λεει τιποτα η να προχωρησω κατευθειαν στο 3?

Ναι, ρε συ Lalo, είναι φοβερά και τα 3. Ίσως βρεις μερικά κολλήματα, αλλά εδώ είμαστε εμείς που τα έχουμε περάσει να σε βοηθήσουμε. Εγώ αναρωτιέμαι αν τα γραφικά θα είναι το ίδιο εξελιγμένα με το τρίτο μέρος της σειράς.

More
05 Oct 2010 16:57 #80600 by Lalo007
Μωρε και εγω αυτο αναριωτιεμαι...Για αυτο ειμαι επιφυλακτικος...Τελος παντων....Αυθεντικα η μεταχειρησμενα? :?

More
05 Oct 2010 17:14 #80601 by Aνέστης Αδαμίδης
Θέλεις να πεις καινούρια ή μεταχειρισμένα. Όποιο σου έρθει πιο φθηνό. Εγώ θα πρότεινα καινούρια.

More
05 Oct 2010 17:16 #80602 by Lalo007
Αχαχαχαχαχαχα....ναι καινουργια ή μεταχειρησμενα...Τωρα το αυθεντικα πως μου ηρθε....Παντως μικρη η διαφορα στην τιμη.Δλδ προτιμω να δωσω και 10 ευρω παραπανω και ειμαι κομπλε,παρα να μου ερθει κατι μεταχειρησμενο...

More
05 Oct 2010 17:28 #80605 by Νικολής Ασημάκης
Αν καταφέρω ποτέ να πάρω PS3, αυτή η συλλογή θα είναι από τα πρώτα παιχνίδια που θα τσιμπήσω. 40 ευρώ για τέτοιες παιχνιδάρες είναι πολύ λίγα λεφτά.

More
05 Oct 2010 20:29 #80612 by Lalo007
Γιατι να μην μπορεις Νικολη...Εμενα που πηραν δωρο wii(!) και μετα απο εναν χρονο το ξεφορτωνομαι επιτελους.....Παιρνω και το ps3 μου και σαν κυριος λιωνω.....Καλα ειδα 2-3 videos και το παιχνιδι δεν υπαρχει!!

More
05 Oct 2010 20:38 #80616 by rafor
Τι να πουμε και εμεις που μειναμε με το wii στο χερι και στη τσεπη το πολυ πολυ καμια τσιχλα απο προχθες????