Η HD Collection περιλαμβάνει τα εξης: Metal Gear Solid 2, 3, Portable Ops και Peace Walker. Το Metal Gear Solid 1 το βρήσκεις στο PSN με 10e νομιζω.
Καλα θα έκανες να σταματαγες το 4 οπως εισαι πάντως μιας που είσαι ακομα στην αρχή.
Το παιχνιδι την πρώτη φορα μου πήρε νομιζω 19 ώρες.
Την laughing octopus (το ονομα της δεν ειναι τυχαιο - αν ειχες παιξει το 1 θα ήξερες) απλα την πυροβολάς με οτι εχεις την καταλληλη στιγμη. Μπορεις να την δεις πολύ πιο ευκολα με το solid eye (night vision).
Ξέρω οτι αγόρασες το παιχνιδι πρόσφατα και θες να το τερματήσεις αλλά πίστεψε με αξιζει να τα τερματήσεις με την σειρά που βγήκαν. Μπορείς να αγοράσεις το MGS1 απο το store και να το ευχαριστηθεις (εχει τελειους διαλόγους-είναι το αγαπημενο μου παιχνιδι ever) και αφου το τελειώσεις είτε να περιμενεις για την collection είτε να βρεις το MGS2 για PC (ναι εχει βγει και σε PC). Μετα κανε μια αναμονη για την Collection οπου περιλαμβάνει το MGS3 οπου κι εκει γινεται το ελα να δεις.
Απλα να ξερεις, το MGS δεν ειναι παιχνιδι. Ειναι ΕΜΠΕΙΡΙΑ. :icon bow:
@ntinosaurus ξερω οτι εγραψες ολο το κατεβατο για να καταλαβει ο kostisg7 καλύτερα το σενάριο αλλά καλα θα ήταν να έγραφες οτι ειναι spoilers ολα αυτά γιατι πιστεύω οτι χαλας την εμπειρία. Για θυμησου τοτε το 1998 (αν το επαιξες τοτε-εγω το επαιξα το 2000) πως αισθανθηκες οταν ξεδιπλώθηκε αυτη η απιστευτη ιστορια μπροστα σου. Θα ηταν το ιδιο αν τι ακολουθούσε; Τελοσπάντων οτι έγινε εγινε. Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν mgsκαμένοι στην Ελλάδα
Edit: Τα noodles πραγματι ειναι για να σε γιατρέβουν. Κρατα τα για τις μεγαλες μαχες.