Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

More
01 May 2009 13:37 #52456 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
OK, τοτε, απλα για να ξερουν και οι υπολοιποι, τον Wolf τον εντοπιζετε με τα κυαλια νυχτερινης ορασης και απλα τον πυροβολειτε με το rail gun. Ηταν ο πιο ευκολος απο ολα τα Boss στο παιχνιδι για μενα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 May 2009 18:11 #52541 by ilias73
Αυτο εκανα και εγω και καθαρισα γρηγορα και με ασφαλεια.

More
04 May 2009 21:53 #52542 by Μάνος Γρυπάρης
ΟΥΦ! Μόλις τερμάτισα τον ψυχοβγάλτη!
Τέλειο παιχνίδι, αλλά το μόνο που το χάλασε ήταν ορισμένοι περιττοί διάλογοι. Όπως για παράδειγμα κάτι αφηγήσεις του Drebin για τα big bosses. Αυτό πάλι τι σπάσιμο. Να σκοτώνεις ένα big boss και μετά να πρέπει να καθαρίσεις και την κάθε τρισκατάρατη κοπελιά που βγαίνει από μέσα του.

Επίσης όποιος τερματίσει το παιχνίδι κόβει και το κάπνισμα! :mrgreen:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 May 2009 22:18 #52543 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ελα, ελα, ειπαμε προσδιδει κυρος και συμβαλλει στην δημιουργια του αρρωστημενου κλιματος του πολεμου. Ειναι συνηθεις τακτικες αυτες του Kojima. Το σεναριο του παραδιδει μαθηματα σε ολο τον κοσμο.

More
06 May 2009 00:39 #52579 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Manos wrote: ΟΥΦ! Μόλις τερμάτισα τον ψυχοβγάλτη!

ΨΥΧΟΒΓΑΛΤΗ; Εγω εκλαιγα που τελειωσε! :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
17 Jan 2010 14:44 #68018 by Παναγιωτης Κοκκόσης
Καλησπερα μαγκες ειμαι καινουριος στο site κ δεν ξερω αν ποσταρω στο σωστο trhead.εχω μια απορια για το metal gear solid 4: Guns of the patriots.εχω παιξει ολα τα mgs απο ps1 κ τωρα πηρα το ps3 κ φυσικα το mgs ειναι ενα απο τα πρωτα game που θα παιξω.η απορια μου ειναι γιατι δεν εχει ρανταρ με την θεση μου κ την θεση του καθε στρατιωτη οπως σε αλλο mgs ( mgs 2)ωστε να ξερεις που κοιταει κ να πρεπει να μπαινεις στο menu καθε φορα?επισης δεν πηδαει κ να σκαρφαλωνει με καποιο τροπο?κ τελευταιο παλια υπηρχε στην αγορα βιβλιο-οδηγος για τις πολυ δυσκολες ωρες τωρα ξερετε αν υπαρχει κατι?μπορει να ειναι γελοια αυτα που ρωταω αλλα θα ηθελα μια γνωμη.Thanks.

More
17 Jan 2010 15:07 #68021 by Θάνος Βουτσίνος
1ον) Σε σωστό τομέα απάντησες, αλλά δεν έκανες καλά που δεν έβαλες το "Search". Υπάρχει θέμα για την συγκεκριμένη σειρά <!-- l --><a class="postlink-local" href=" www.gameworld.gr/forum/viewtopic.php?f=47&t=5885&p=67729&hilit=Metal+Gear+SOlid+4#p67729 ">viewtopic.php?f=47&t=5885&p=67729&hilit=Metal+Gear+SOlid+4#p67729
2ον) Καλωσήρθες

More
17 Jan 2010 15:20 #68023 by Παναγιωτης Κοκκόσης
ναι το ειδα αλλα αντι να κανω reply εκανα καινουριο θεμα.thanks παντος μαγκα.

More
17 Jan 2010 15:22 #68024 by Παναγιωτης Κοκκόσης
καλησπερα μαγκες εχω μια απορια για το metal gear solid guns of the patriot.εχω παιξει ολα τα mgs απο ps1 κ τωρα πηρα το ps3 κ φυσικα το mgs ειναι ενα απο τα πρωτα game που θα παιξω.η απορια μου ειναι γιατι δεν εχει ρανταρ με την θεση μου κ την θεση του καθε στρατιωτη οπως σε αλλο mgs ( mgs 2)ωστε να ξερεις που κοιταει κ να πρεπει να μπαινεις στο menu καθε φορα?επισης δεν πηδαει κ να σκαρφαλωνει με καποιο τροπο?κ τελευταιο παλια υπηρχε στην αγορα βιβλιο-οδηγος για τις πολυ δυσκολες ωρες τωρα ξερετε αν υπαρχει κατι?μπορει να ειναι γελοια αυτα που ρωταω αλλα θα ηθελα μια γνωμη.Thanks

More
17 Jan 2010 15:22 #68025 by Θάνος Βουτσίνος
Τίποτα ρε φίλε. Αυτό το κάναμε για να έχει γενική συζήτηση στο ίδιο θέμα και όχι χωριστά. Μην το γεμίζουμε κιόλας με τέτοια... Να το θυμάσαι. ;)