Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

More
28 Jul 2011 13:56 #96836 by kostisg7
ΟΚ ευχαριστω :bye:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jul 2011 22:10 #96856 by kostisg7

Freak wrote: και απλα τον πυροβολειτε με το rail gun.

To rail gun ποιο ειναι το αγοραζεις απο τον Drebin η υπαρχει στο σημειο που πολεμας τον Wolf;Την μαχη δεν την εχω παιξει ακομα αλλα εφτασα εκει και ειχα δει απο παλια αυτο το ποστ για αυτο και η ερωτηση

More
28 Jul 2011 22:48 #96857 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν εχεις ακομα το rail gun σε αυτο το σημειο. (btw ειναι η Wolf - όλα τα ονοματα των bosses προέρχονται απ το MGS1)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
28 Jul 2011 23:24 #96858 by kostisg7
Xαχα επρεπε να το φανταστω πως θα ειναι η Wolf ολα τα Bosses που εχω σκοτωσει γυναικες ειναι αλλα ενταξει οσον αφορα την ιστορια τους και το ονομα τους τα μαθαινουμε ολα μετα απο τον Drebin αρα δεν υπαρχει προβλημα.
Oλα τα λεφτα η μπιχτη για το XBOX για τα Βlue Ray

More
29 Jul 2011 15:33 #96871 by Μπάμπης Χαραλάμπους

kostisg7 wrote: Xαχα επρεπε να το φανταστω πως θα ειναι η Wolf ολα τα Bosses που εχω σκοτωσει γυναικες ειναι αλλα ενταξει οσον αφορα την ιστορια τους και το ονομα τους τα μαθαινουμε ολα μετα απο τον Drebin αρα δεν υπαρχει προβλημα.
Oλα τα λεφτα η μπιχτη για το XBOX για τα Βlue Ray

Τα εξηγει ο Drebin αλλά οχι όλα.

Για να καταλαβεις:

Decoy Octopus
Vulcan Raven
Sniper Wolf
Vulcan Raven
Psycho Mantis

είναι όλοι bosses στο MGS1. Στο MGS4 έχουν παραλαγμενα ονοματα τα bosses γιατι ο τρόπος που μάχονται, ταιριάζει με αυτον που μαχονταν οι αντιστοιχοι εχθροι στο MGS1. Για να καταλαβεις κιολας την Sniper Wolf την πολεμας εκει που πολεμας τωρα την Crying Wolf!

Αυτο που λεει ο Otacon στο Snake δεν ειναι μπηχτη για το Xbox 360. Το σημειο που βρίσκεσαι λεγεται Shadow Moses, εκει διαδραματίζονται ολα τα γεγονότα του MGS1 και εισαι εκει για να βρεις το REX που ειναι το Metal Gear που αντιμετωπίζει ο solid snake στο MGS1. Τελοσπάντων, ο λόγος που ο Otacon λεει να αλλάξεις το CD είναι γιατι όταν εφτανες στο Playstation 1 σε αυτο το σημειο επρεπε να αλλάξεις το CD για να συνεχίσεις. :rolleyes:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
29 Jul 2011 16:44 #96872 by kostisg7
Mιας που ανεφερες το REX μπορεις να μου πεις πως κανει dodge γιατι δεν εχω καταλαβει και μου τα πρηζει ο Otacon;

More
29 Jul 2011 16:48 #96873 by Μπάμπης Χαραλάμπους

kostisg7 wrote: Mιας που ανεφερες το REX μπορεις να μου πεις πως κανει dodge γιατι δεν εχω καταλαβει και μου τα πρηζει ο Otacon;

Ο Snake πως κανει dodge? Με το Χ ενώ τρέχεις ισως ?

:ylnb09pn

More
29 Jul 2011 16:51 #96875 by kostisg7

More
29 Jul 2011 17:34 #96882 by Μπάμπης Χαραλάμπους

kostisg7 wrote: REX

Αν θυμαμαι καλα με το Χ παλι κανεις κατι σαν dodge αλλά πιο σημαντικο είναι να σκοτωνεις τους εχθρους πριν σου ρίξουν ή να πετυχαίνεις τις ρουκετες τους με τις δικεσ σου.

More
29 Jul 2011 17:48 #96884 by kostisg7
Ενταξει τον εφαγα απλα το dodge ηταν το προβλημα μου