Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Death Stranding

More
01 Oct 2019 20:02 #227322 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Death Stranding
Το online mode του Death Stranding δεν θα απαιτεί συνδρομή στο PS Plus
Θα μπορείτε να απολαύσετε τα multiplayer features εντελώς δωρεάν.

Μπορεί να μην έχει ξεκαθαριστεί καλά καλά το κύριο περιεχόμενο του Death Stranding, ωστόσο συνεχως κυκλοφορούν νέες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά που θα το συνοδεύουν.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Hideo Kojima στο Tokyo Game Show, οι παίκτες του Death Stranding θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τα τις ενέργειες και τις δυνατότητες άλλων παικτών, στον δικό τους κόσμο. Με λίγα λόγια εάν κάποιον παίκτης έχει χρησιμοποιήσει μια σκάλα ή ένα σχοινί για να ανέβει μια πλαγιά και το έχει αφήσει πίσω του, εσείς θα έχετε την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε κανονικότατα.

Απ' ότι φαίνεται τελικά, όλα αυτά τα online χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα για όλους τους κατόχους του παιχνιδιού, χωρίς καμία επιπλέον χρηματική δέσμευση. Αυτό θα συμβεί πολύ απλά γιατί το online και multiplayer mode του παιχνιδιού δεν θα απαιτεί την συνδρομητική υπηρεσία του PlayStation, PS Plus. Να σημειωθει ότι πλέον πολλα από τα παιχνίδια για PS4 που φερουν το χαρακτηριστικό του online mode απαιτούν την εγγραφή των χρηστών στην συνδρομητική υπηρεσία του PlayStation, ώστε να έχουν πρόσβαση στους servers του εκάστοτε παιχνιδιού.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2019 21:07 #227366 by Giorgos Tsolaridis
Death Stranding: Θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μωρά μέσω των controllers σας
Επιβεβαιώθηκε από τον Hideo Kojima.

Στο Death Stranding θα έχετε την δυνατότητα να “επικοινωνείτε” με τα μωρά που κουβαλάτε μέσω του DualShock 4 που χρησιμοποιείτε.

Τα πράγματα εξακολουθούν να γίνονται όλο και πιο παράξενα γύρω από το Death Stranding, άσχετα με το γεγονός το ότι έχουμε παρακολουθήσει πια μία σεβαστή ποσότητα gameplay. Σίγουρα το γεγονός το ότι ο Sam, κατά κόσμον Norman Reedus, κουβαλάει ένα εκκολαπτήριο με ένα μωρό μέσα κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο περίπλοκη ειδικά όταν ξέρουμε πως πρέπει να το φροντίζουμε. Για να ενισχύσει το immersion της όλης εμπειρίας ο Hideo Kojima αποκάλυψε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χειριστήριό σας ως μέσο επικοινωνίας με τα μωρά.

Κάντε κλικ για να διαβάσετε την σχετική ανάρτηση στο Twitter

Μέσω του παραπάνω post στο Twitter, ο Ιάπωνας developer επιβεβαίωσε πως μπορείτε μέσω των ρυθμίσεων του παιχνιδιού να μεταφέρεται τις φωνές των μωρών στα ηχεία των DualShock 4 controllers πράγμα που, σύμφωνα με τον ίδιο, θα κάνει το πιο ενδιαφέρον και ρεαλιστικό. Έτσι κάθε ήχος που βγάζει όπως γέλιο ή κλάμα θα ακούγονται άμεσα και έντονα από τα χειριστήρια και όχι από την οθόνη σας, πράγμα που φαντάζει ιδιαίτερα διαφορετικό.

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου αποκλειστικά για το PS4.

More
02 Oct 2019 22:26 #227419 by Giorgos Tsolaridis
Ο Hideo Kojima θα μοντάρει ο ίδιος το Death Stranding launch trailer
Τα κάνει όλα αυτός ο άνθρωπος!

Γνωρίζουμε ότι ο Hideo Kojima είναι game designer. Δεν ξέραμε όμως ότι ασχολείται...και με το μοντάζ των βίντεο. Μέχρι που πριν από λίγες ώρες έκανε και αυτή την αποκάλυψη μέσω Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιάπωνας σχεδιαστής δήλωσε ότι θα μοντάρει ο ίδιος το launch trailer του Death Stranding. Ομολόγησε βέβαια ότι συνήθως τέτοια τρέιλερ δίνονται σε εταιρείες παραγωγής, προκειμένου να υποστούν επαγγελματική επεξεργασία, να προστεθούν τα ειδικά εφέ κ.ο.κ. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, ήθελε να το κάνει ο ίδιος, καθότι το launch trailer "αποτελεί μέρος του gameplay" όπως ομολόγησε.

Κάντε κλικ για να διαβάσετε την σχετική ανάρτηση στο Twitter

Πιθανόν να χρησιμοποιηθεί η in-game μηχανή γραφικών αυτούσια, ώστε να δούμε κάτι σαν καθαρό gameplay; Γιατί όχι; Ακόμη καλύτερα. Ποιος gamer θέλει άλλωστε να βλέπει βαρετά τρέιλερ αντί για το gameplay του παιχνιδιού που θα αγοράσει;

Ο Kojima πρόσθεσε επίσης ότι το βίντεο αυτό είναι και το τελευταίο που θα δούμε πριν από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

More
03 Oct 2019 23:52 #227442 by Σταμάτης Καράμπογας
Το Death Stranding θα είναι πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά
Ένα από τα πολυαναμενόμενα games του έτους, το Death Stranding του Hideo Kojima έρχεται στις 8 Νοεμβρίου στο PlayStation 4 πλήρως μεταγλωττισμένο.

Ειδικότερα ο τίτλος θα περιλαμβάνει ελληνικό μενού και voice-over και ελληνικούς υπότιτλους για όσους θέλουν την αγγλόφωνη εκδοχή του game.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Science isn’t about why! It’s about why not!

More
04 Oct 2019 23:41 #227456 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Death Stranding

Smoses wrote: Το Death Stranding θα είναι πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά
Ένα από τα πολυαναμενόμενα games του έτους, το Death Stranding του Hideo Kojima έρχεται στις 8 Νοεμβρίου στο PlayStation 4 πλήρως μεταγλωττισμένο.

Ειδικότερα ο τίτλος θα περιλαμβάνει ελληνικό μενού και voice-over και ελληνικούς υπότιτλους για όσους θέλουν την αγγλόφωνη εκδοχή του game.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αν και δεν ξετρελαίνομαι για το παιχνίδι,ευχάριστα τα νέα.Μπορεί να το προτιμήσω μόνο γι'αυτό.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
08 Oct 2019 16:41 #227502 by Giorgos Tsolaridis
Death Stranding: Το νέο video game του Hideo Kojima
Promotional trailer διάρκειας ενός λεπτού.

Η Kojima Productions παρουσίασε ένα promotional trailer για το Death Stranding. Διαρκεί μόλις ένα λεπτό. Δείτε το παρακάτω:

Ανακοινώθηκε επίσης ότι οι Special και collector's Editions του παιχνιδιού θα συνοδευτούν από ένα μουσικό άλμπουμ των παρακάτω οκτώ κομματιών, το οποίο θα φέρει την ονομασία Timefall.
Θα περιλαμβάνει τα κομμάτια:
Trigger από Major Lazer & Khalid
Ghost από Au/Ra & Alan Walker
Death Stranding από Chvrches
Yellow Box από The Neighbourhood
Meanwhile…In Genova από The S.L.P.
Ludens από Bring Me the Horizon
Born in The Slumber από Flora Cash
Sing to Me από MISSIO

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει για PS4 στις 8 Νοεμβρίου.

More
08 Oct 2019 17:16 #227530 by Giorgos Tsolaridis
Death Stranding: Οι NPCs θα ζουν ή θα πεθαίνουν ανάλογα με τις αποφάσεις σας
Υπάρχει περίπτωση να δούμε και εναλλακτικά φινάλε.

Κατά την διάρκεια του Garage Museum of Modern Art της Μόσχας, ο Hideo Kojima δήλωσε πως ότι πράξετε με τον χαρακτήρα σας στο Death Stranding θα έχει αντίκτυπο στο αν θα ζήσουν ή αν θα πεθάνουν NPCs.

Τέτοιες εξελίξεις είχαμε συνηθίσει στα games της Quantic Dream, όμως τώρα παίρνει την σκυτάλη και ο Ιάπωνας game designer. Για παράδειγμα, η μοίρα ενός άρρωστου χαρακτήρα που θέλει φάρμακα θα βασίζεται καθαρά στις αποφάσεις σας. Αν ο Sam καταφέρει να του βρει φάρμακα τότε ο χαρακτήρας θα ζήσει. Ο άρρωστος χαρακτήρας θα είναι ένας γέρος που θα σας λέει ιστορίες. Αν τον ξεχάσετε και δεν του πάτε φάρμακα τότε θα πεθάνει.

Ο Kojima ελπίζει έτσι να αποκαλυφθεί η σημασία της σχέσης μεταξύ των ανθρώπων κι έτσι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών. Ασφαλώς αυτό αφήνει και υπόνοιες για εναλλακτικά φινάλε, ερώτημα το οποίο ο Kojima απέφυγε να απαντήσει.

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου για το PS4.

More
12 Oct 2019 20:31 #227647 by Giorgos Tsolaridis
Ο Hideo Kojima μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έφυγε από την Konami
"Οι τράπεζες δεν μου έδιναν δάνειο γιατί δεν είχα τις ζητούμενες απαιτήσεις".

Σε μια καινούργια συνέντευξή, ο Hideo Kojima μιλάει για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε όταν έφυγε από την Konami.

“Πέρασαν τρία χρόνια και εννιά μήνες από τότε που αποφάσισα να χαράξω το δικό μου μονοπάτι,” λέει ο Kojima. “Εκείνη την περίοδο ήμουν 53 χρονών. Αυτή είναι η ηλικία που παίρνεις σύνταξη, έτσι ; Η οικογένειά μου ήταν ενάντια στην ιδέα του να φτιάξω τη δικιά μου εταιρία ανάπτυξης (studio). Ήμουν ένας 53 χρονός μεσήλικας, δεν είχα καθόλου χρήματα ούτε κάτι άλλο, ήμουν απλά εγώ και η ιδέα μου για ένα open-world game.”

Ο Kojima μίλησε ακόμα για όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την ίδρυση του καινούργιου του studio. Λέει πως όταν πήγε σε μια τράπεζα στην Ιαπωνία για να ζητήσει δάνειο, δεν του το ενέκριναν γιατί “δεν έχεις τις ζητούμενες προϋποθέσεις,” λέει ο Kojima. Τα πράγματα έφτιαξαν λίγο, όταν ένας τραπεζίτης στην μεγαλύτερη τράπεζα της Ιαπωνίας, ο οποίος ήταν τεράστιος φαν του Kojima, του έδωσε την αναγκαία χρηματοδότηση.

Εκτός όλων των δυσκολιών που αντιμετώπισε με την χρηματοδότηση, ο Kojima λέει ότι οι άνθρωποι αμφισβητούσαν το γεγονός ότι μπορεί να κάνει ένα καλό game μόνος του. “Ο λόγος για αυτό είναι ότι δεν υπάρχει κανένας παγκοσμίου φήμης game designer που να έκανε καριέρα μετά την αποχώρησή του από εταιρία ανάπτυξης,” λέει ο Kojima. Πριν το Death Stranding ο Kojima είχε κάνει το όνομά του γνωστό ως ο δημιουργός της σειράς Metal Gear που ξεκίνησε το 1987.

“Ο λόγος που είμαι αυτός που είμαι αυτή την στιγμή είναι ότι δούλευα στην Konami 30 χρόνια,” λέει ο Kojima. “Είμαι ευγνώμων και ευχαριστώ την Konami, δεν μπορώ να αρνηθώ αυτή την σύνδεση.”

Το Death Stranding κυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου για PS4.

More
19 Oct 2019 10:00 #227846 by Giorgos Tsolaridis
Death Stranding: Το νέο video game του Hideo Kojima
Δημοσιεύθηκε φρέσκο τρέιλερ.

Σίγουρα έχουμε δει πάρα πολλά τρέιλερ από το επερχόμενο Death Stranding, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν τα χορταίνουμε.

Το Ιαπωνικό κανάλι του PlayStation στο YouTube δημοσίευσε ακόμα ένα καινούργιο τρέιλερ για το game, αναδεικνύοντας την φαντασία του Hideo Kojima. Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του τρέιλερ αποτελείτε από παλιό footage, υπάρχουν και στιγμιότυπα από καινούργιο.

Εκεί που πάμε να ηρεμήσουμε, έρχεται ο Kojima και μας hype-άρει. Το Death Stranding κυκλοφορεί αρκετά σύντομα και μέχρι στιγμής έχει τα μυστικά του σφραγισμένα. Το κουτί θα ανοίξει σύντομα όταν τελειώσει το embargo και δημοσιευθεί το review μας.

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει για PS4 στις 8 Νοεμβρίου.

More
23 Oct 2019 01:42 #227930 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Ως γνωστόν έχω εδώ και μέρες το Death Stranding στα χέρια μου. Μάλιστα το έχω τερματίσει, ωστόσο δεν μπορώ να γράψω καμία άποψη μέχρι την 1η Νοέμβρη που λήγει το embargo. Συντονιστείτε εκείνο το πρωινό για μία εκτενής ανάλυση του πιο πολυαναμενόμενου τίτλου της χρονιάς!