Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Uncharted 4

More
16 Aug 2017 00:33 - 16 Aug 2017 20:07 #203930 by Angel
Replied by Angel on topic Uncharted 4
Survival mode σε Uncharted 4 και Lost Legacy

Η Sony ανακοίνωσε το Survival Arena mode για το Uncharted 4 και το νέο The Lost Legacy.

Το συγκεκριμένο mode θα παρέχεται δωρεάν για τα δύο games και μαζί του θα προστεθούν νέα skins και νέος playable χαρακτήρας. Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Το Survival mode του Uncharted 4 και του The Lost Legacy θα έρθει στις 22 Αυγούστου.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 16 Aug 2017 20:07 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Sep 2017 14:43 - 09 Sep 2017 14:43 #205179 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Συλλεκτικό αγαλματίδιο Nathan Drake

Η Naughty Dog εκμεταλλεύεται την αγάπη του κοινού της για την πολυβραβευμένη σειρά Uncharted προσφέροντας αυτή τη φορά στους fans της ένα συλλεκτικό προϊόν πολύ μεγαλύτερης αξίας από οτιδήποτε έχει προηγηθεί μέχρι σήμερα.

Η Αμερικάνικη εταιρεία παρουσίασε ένα αγαλματίδιο του Nathan Drake, πρωταγωνιστή της σειράς Uncharted. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, η φιγούρα αποτελείται από τον ίδιο τον Nathan Drake και έναν μισθοφόρο της Shoreline που τα βρίσκει…σκούρα απέναντι του. Το αγαλματίδιο αυτό θα έχει μέγεθος 50 εκατοστά, ενώ ο σχεδιασμός του είναι εξαιρετικά λεπτομερής.

Η φιγούρα θα είναι διαθέσιμη για αγορά μέσω του PlayStation Gear Store , ενώ θα πουληθούν μόλις 750 κομμάτια παγκοσμίως. Πρόκειται για την δεύτερη επίσημη φιγούρα αφιερωμένη στο Uncharted 4 αφού η πρώτη ήταν μέρος της Libertalia Collector’s Edition του παιχνιδιού . Δυστυχώς το PlayStation Gear Store δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για την Ελλάδα, επομένως μπορείτε να την αγοράσετε όσοι συνδέεστε από το εξωτερικό ή εναλλακτικά να επιχειρήσετε να συνδεθείτε στο παραπάνω link μέσω proxy server (αν και ίσως υπάρχει θέμα με την παράδοση λόγω διεύθυνσης).
Last edit: 09 Sep 2017 14:43 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
11 Dec 2017 13:02 #209220 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η σειρά Uncharted έφτασε τις 41.7 εκατομμύρια πωλήσεις

Η σειρά Uncharted περιέχει Action-Adventures τα οποία πρέπει να παίξει οπωσδήποτε κάθε fan του συγκεκριμένου genre και σίγουρα αποτελεί έναν από τους λόγους απόκτησης μιας κονσόλας (καθότι οι κάτοχοι PlayStation και Nintendo κονσολών δίνουν βάση πρωτίστως στα exclusives).

Η Sony ανακοίνωσε τις πωλήσεις της σειράς Uncharted, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν τόσο το Uncharted 4, που ήταν και το τελευταίο επίσημο κεφάλαιο της σειράς, όσο και το spin-off Uncharted: The Lost Legacy, αλλά και την remastered συλλογή του PS4. Η σειρά Uncharted έχει πουλήσει 41,7 εκατομμύρια αντίτυπα. Αν έχετε PS4 και δεν είχατε παίξει το παιχνίδι στο PS3 τότε η συλλογή αποτελεί ένα καλό value for money. Με την ανακοίνωση των 28 εκατομμυρίων πωλήσεων τον Μάιο του 2016, ο συνολικός αριθμός δείχνει ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η Sony πούλησε 13,7 εκατομμύρια αντίτυπα.

More
18 Dec 2018 09:14 #221658 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Uncharted 4
Βραβείο Lifetime Achievement στην δημιουργό της σειράς Uncharted
Η Amy Hennig είναι η πρώτη γυναίκα που θα τιμηθεί με αυτό.

Η Amy Hennig θα βραβευτεί με Lifetime Achievement Award για την δημιουργία της σειράς Uncharted και την συνεισφορά της στην gaming βιομηχανία.

Οι διοργανωτές των Game Developers Choice Awards ανακοίνωσαν πως η Amy Hennig που έγινε γνωστή χάρις στην δημιουργία των Uncharted θα βραβευτεί. Η ίδια συμμετέχει στην βιομηχανία από την εποχή του Atari 7800 και έχει εμπειρία ως digital artist, animator, game designer, director αλλά και συγγραφέας. Η Amy Hennig ήταν η συγγραφέας και director των σειρών Soul Reaver και Legacy of Kain, μέχρι ωσότου αναλάβει την σειρά Uncharted σε συνεργασία με την Naughty Dog. Η συνέχεια είναι γνωστή, αφού το Uncharted franchise αγαπήθηκε όσο λίγα από τους fans της Sony, λαμβάνοντας εκατοντάδες βραβεία.

Η Amy Hennig δεν είναι η πρώτη που λαμβάνει Lifetime Achievement Award, αφού στο παρελθόν έχουν τιμηθεί με τον ανάλογο τίτλο οι Tim Schafer, Tim Sweenety, Shigeru Miyamoto, Hideo Kojima και άλλοι, παρόλα αυτά θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα αποκτήσει το πολύτιμο αυτό βραβείο. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο GameDaily η ίδια μίλησε για την βράβευση, την αναστάτωση με το Star Wars game και την αποχώρηση της από την EA: “Είναι πολύ μπερδεμένη η κατάσταση. Νομίζω πως αυτό που βλέπουμε γενικά είναι ένα σημείο καμπής στην βιομηχανία, όπου τα επιχειρηματικά μας μοντέλα αλλάζουν, τα παραδείγματα αλλάζουν και γενικά ό,τι επιθυμούν οι παίκτες αλλάζει. Θέλω να πω πως κανείς δεν περίμενε κάτι σαν το PUBG να εμφανιστεί από το πουθενά. Κανείς δεν περίμενε το Twitch Streaming να γίνεται αυτό που έγινε”.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Νομίζω πως οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται πως υπήρχαν διάφοροι τρόποι να συμβούν όλα αυτά και είτε παλεύουν για αυτούς τους τρόπους είτε στήνουν το δικό τους παιχνίδι. Και νομίζω πως όταν υπάρχει κάποια αβεβαιότητα τότε δημιουργείται διαμάχη, σωστά; Οι άνθρωποι διαφωνούν σχετικά με την σωστή κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουν και έτσι αυξάνεται η πιθανότητα ρίσκου. Μάλλον βλέπεται κάτι τέτοιο”.

Το βραβείο θα δοθεί στην Amy Hennig στις 20 Μαρτίου κατά την διάρκεια των The Game Developers Choice Awards.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
24 Jun 2020 17:27 - 24 Jun 2020 17:54 #235907 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Uncharted 4
Πήγα να το παίξω το Uncharted 4 έχοντας το CD και μου έβγαλε 15 GB Update File και σκέφτομαι πάει καλά ; Εάν το είχα digital δηλαδή πόσα GB θα ήταν.

Ευτυχώς διαπίστωσα πως μπορώ να το κάνω skip/cancel το update και να το παίξω χωρίς update.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 24 Jun 2020 17:54 by Blood Prince.

More
24 Jun 2020 20:53 #235913 by Blood Prince
Ξεκίνησα να το παίζω σήμερα με το που έβαλα το CD χωρίς να ασχοληθώ με updates.

Εχει ελληνικούς υπότιτλους κανονικά και μέχρις στιγμής μου φαίνεται αρκετά Cinematic και το παίζω στο πιο εύκολο επίπεδο γιατί το απολαμβάνω καλύτερα εκεί.

Ολοκλήρωσα τα πρώτα 5 chapters/22 και μου φάνηκαν μικρά.Μου πήραν 2.5 ώρες.Φαντάζομαι λογικά τα επόμενα chapters να είναι μεγαλύτερα.

Επίσης δεν μου φαίνονται εντελώς καινούργια αυτά που είδα γιατί τα έχω ξαναδεί το 2016 από βίντεο gameplay που ανέβαζε το Gameworld.

Βέβαια δεν τα είχα δεί όλα τα βίντεο τότε αλλά στα πρώτα chapters τα είχα δει και ένιωσα σαν να το έχω ξαναπαίξει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
28 Jun 2020 22:25 #236024 by Blood Prince
Το σενάριο είναι από τα κορυφαία.Το λέω και το προσυπογράφω και μάλιστα εγώ που δεν ενθουσιάζομαι και εύκολα.

Τα γραφικά δεν με ενθουσίασαν,περίμενα πολλά περισσότερα,μάλλον γιατί όλα τα παιχνίδια που έχω παίξει στο PS4 εώς τώρα έχουν πολύ καλά γραφικά απλά περίμενα το κάτι παραπάνω από το Uncharted 4 και απογοητεύτηκα.Μου θύμισαν αρκετά τα γραφικά του Last of Us Remastered.

Από γρίφους έχει αρκετούς όπως και διάρκεια.Εγώ προσωπικά τους βρήκα να έχουν ικανοποιητική δυσκολία.Δεν θα ήθελα να είχε πιο δύσκολους γρίφους να ψάχνω κάθε λίγο και λιγάκι το youtube.

Με κούρασε κάπως το τοπίο με την ζούγκλα για τον λόγο πως θα ήθελα λίγοτερο ζούγκλα.Υπήρχαν φορές που ανυπομονούσα να ταξιδέψει σε άλλη χώρα και ξαναβλέπω ζούγκλα και στο επόμενο chapter και σκέφτομαι πάλι ; Το τροπικό νησί μου άρεσε καλύτερα.

Δεν το έχω τερματίσει ακόμα αλλά αυτή η Nadine πολύ αντιπαθητικιά.Απορώ γιατί είναι στο the lost legacy.

[IMG

Peter Baylish

More
10 May 2021 23:18 #250822 by Γιώργος Τσάκωνας
Το Uncharted 4: A Thief's End της Naughty Dog κυκλοφόρησε στις 10 Μαΐου του 2016, συμπληρώνοντας σήμερα τα πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του.

Η Naughty Dog για να γιορτάσει αυτήν την επέτειο δημοσίευσε στατιστικά στοιχεία και δηλώσεις από developers που εργάστηκαν στο παιχνίδι. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, το Uncharted 4: A Thief's End έφτασε τους 37 εκατομμύρια παίκτες. Αυτό το νούμερο δεν ταυτίζεται με τον αριθμό πωλήσεων, καθώς το παιχνίδι ήταν διαθέσιμο δωρεάν στο PlayStation Plus για μία χρονική περίοδο, όμως παραμένει μία πολύ μεγάλη επιτυχία.

Από αυτούς τους 37 εκατομμύρια οι 13,3 έχουν δοκιμάσει έστω μία φορά το multiplayer mode, ενώ 9,5 εκατομμύρια χρησιμοποίησαν έστω μία από τις δυνατότητες προσβασιμότητας. 12 εκατομμύρια χτύπησαν όλους τους στόχους με το ψεύτικο πιστόλι σε ένα από τα πρώτα missions του Uncharted 4: A Thief's End, ενώ 2 εκατομμύρια έβγαλαν φωτογραφία τον Sully χρησιμοποιώντας το Photo Mode.

O Kurt Marngenau, co-game director του Uncharted 4: A Thief's End, μοιράστηκε επίσης τις σκέψεις του σχετικά με την επέτειο των πέντε χρόνων: “Πέντε χρόνια πριν κυκλοφορήσαμε το Uncharted 4. Ακόμα είμαι τόσο περήφανος για αυτό το παιχνίδι. Το κυνήγι, το σκοινί, το τζιπ, η συντριβή, το τέλος... τόσες στιγμές που δεν μπορούσα να περιμένω να δω τον κόσμο να τις βιώνει”.

Ο Troy Baker, voice actor του αδελφού του Nathan Drake Sam, ανέβασε στο Twitter την εξής δήλωση: “Αυτό το παιχνίδι σημαίνει τόσα πολλά για εμένα. Όχι μόνο ως ηθοποιός, αλλά και ως fan. Αυτό το franchise ταυτόχρονα με διασκέδαζε και μου έδειχνε ένα αστέρι στον ορίζοντα το οποίο μπορούσα να δείχνω και να λέω ‘Εκεί. Εκεί θέλω να πάω.’”. Το Uncharted 4 ήταν το πρώτο video game της Naughty Dog φτιαγμένο εξ’ αρχής αποκλειστικά για το PS4 και το πρώτο video game της εταιρείας που χρησιμοποίησε facial capture στα πλαίσια του motion capture.

Η Marianne Hayden, cinematics animator του Uncharted 4: A Thief's End, έκανε μία δήλωση στο blog της Naughty Dog σχετικά με αυτό: “Ήταν το πρώτο project στο οποίο χρησιμοποιήσαμε facial capture, οπότε ήταν μία αλλαγή για την ομάδα μας επειδή είχαμε συνηθίσει να το κάνουμε με το χέρι. Τώρα είχαμε όχι μόνο δεδομένα για ολόκληρο το σώμα που έπρεπε να μάθουμε πως να χρησιμοποιούμε στο νέο σύστημα, αλλά έπρεπε να βρούμε και πως να το κάνουμε να φαίνεται πολύ καλό”.

Η Naughty Dog έχει αναφέρει πως δεν θα δουλέψει σε καινούριο παιχνίδι της σειράς Uncharted και έχει επικεντρωθεί σε ένα “καινούριο δικό της παιχνίδι”. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Naughty Dog Neil Druckmann, αυτό θα μπορούσε να είναι το The Last of Us Part III, ένα καινούριο franchise, ή κάτι τελείως άλλο. Η ιστορία του Nathan Drake έχει ολοκληρωθεί. Η Naughty Dog όμως ανέφερε πως η σειρά θα μπορούσε ίσως να συνεχιστεί από μία νέα εταιρεία ανάπτυξης με έναν νέο πρωταγωνιστή.

More
12 May 2021 02:28 #250867 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Παιχνιδαρα, το καλύτερο για μένα της σειράς καθώς τα έχω παίξει όλα και αναμένω την ταινία που θα βγει! 

More
25 May 2021 08:18 #251468 by Blood Prince

Παιχνιδαρα, το καλύτερο για μένα της σειράς καθώς τα έχω παίξει όλα και αναμένω την ταινία που θα βγει! 
Είναι και το Nathan Drake Collection που δεν έχω παίξει ακόμα.Οταν το παίξω θα ξέρω έαν το 4 είναι το καλύτερο.

Πάντως αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι πόσο δύσκολο είναι το crushing difficulty.Σκέφτομαι να το δοκιμάσω σε ένα από τα Uncharted για πλατίνα.

Το 4 το έχω τερματίσει στο moderate.

[IMG

Peter Baylish