Απεβίωσε o υπεύθυνος motion capture του Uncharted
Έπεσε η αυλαία για τον Gordon Hunt.
Ο Gordon Hunt, ένας από τους σκηνοθέτες και υπεύθυνος motion picture που εργάστηκε στο franchise του Uncharted, απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών.
Η κόρη του Gordon, Helen Hunt, δήλωσε σήμερα στο The Hollywood Reporter πως ο πατέρας της άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην περιοχή Sherman Oaks της California το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με την Helen, ο Gordon υπέφερε από Parkinson.
Οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν τους Nathan Drake και Elena στο Uncharted, εξέφρασαν την λύπη τους μέσω Twitter: «Είμαι βαθύτατα λυπημένη καθώς ο φίλος μου και μέντορας Gordon, μας εγκατέλειψε. Ό,τι έχω αποκτήσει στην καριέρα μου το χρωστάω σε αυτόν», έγραψε η ηθοποιός της Elena, Emily Rose. «Είμαι συγκλονισμένος. Τον αγαπώ τόσο πολύ», είπε ο Nolan North.
O Hunt είχε εργαστεί επίσης σε γνωστές σειρές κινουμένων σχεδίων όπως τα The Flintstones, Scooby-Doo, The Jetsons και άλλα. Ήταν επίσης και δάσκαλος υποκριτικής για περισσότερα από 40 χρόνια. Μερικοί από τους μαθητές του ήταν η ίδια του η κόρη και ο Jonathan Banks από την σειρά Breaking Bad.