Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tom Clancy's: The Division

More
28 Apr 2016 11:03 #180710 by Χαράλαμπος Οικονόμου
Οι servers του The Division είναι κάτω για την συνηθισμένη εβδομαδιαία συντήρηση. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Ubisoft, εφαρμόστηκε και ένα μικρό patch σε αυτούς που διορθώνει μερικά bugs αλλά και ένα ακόμα exploit για το Falcon Lost incursion.

Συγκεκριμένα:
- Protection from Elites will now correctly reduce damage received from Elite enemies
- Fixed a bug with Rehabilitated where the talent could remain active when used in combination with a tear gas grenade
- Fixed an exploit where players could go through walls by using a ladder while the Jumping Jack emote is active
- Falcon Lost: Players will no longer be able to shoot inside the incursion when they are standing outside of it

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 May 2016 12:46 #181157 by Minas
Replied by Minas on topic Tom Clancy's: The Division
Καλημέρα. Εμένα προσωπικά το παιχνίδι με έχει απορροφήσει απίστευτα, από την κυκλοφορία του μέχρι σήμερα Έχοντας πλέον φτάσει στο end game με gear score 203 μπορώ να πω ότι όσο και να μου αρέσει , έχει αρχίσει να με κουράζει. Δεν μπορούν να με κρατήσουν τα daily missions, λόγο του ότι με end game gear , είναι σαν να πηγαίνεις βόλτα στην εξοχή από άποψη δυσκολίας. Η dark zone μου δίνει λίγο ενδιαφέρον , αν και ποτέ δεν ήμουν λάτρης του PVP. Ο μόνος λόγος που ασχολούμαι ακόμα με το παιχνίδι , είναι το Falcon Lost σε επίπεδο challenge , οπού και εκεί πιστεύω έχουν κάνει λάθος οι δημιουργοί μιας και η δυσκολία πάλι δεν συμβαδίζει με το end game gear. Θα του δώσω λίγο ακόμα χρόνο μπας και με νέο υλικό βρεθεί και πάλι το ενδιαφέρον, αλλά δεν το νομίζω.

More
13 Jun 2016 21:29 - 14 Jun 2016 00:53 #182561 by Πιέρρος Φουστέρης
Στα πλαίσια της press conference της Microsoft στην E3 2016 , δόθηκε στη δημοσιότητα το trailer του πρώτου DLC του The Division! Θα ονομάζεται "Underground" και, όπως υποδεικνύει το όνομα, θα παίρνει μέρος στον υπόγειο χώρο της Νέας Υόρκης, δηλαδή στο μετρό! Δείτε το βίντεο και διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση !

Στα πλαίσια της press conference της Ubisoft στην E3 2016 , δόθηκε στη δημοσιότητα το trailer του δεύτερου DLC του The Division! Θα ονομάζεται Survival και, όπως καταλάβατε, θα πρέπει να επιβιώσετε, όχι μόνο από τους αδίστακτους εχθρούς που κυκλοφορούν στους δρόμους, αλλά και από την καταστροφική χιονοθύελλα που επικρατεί! Δείτε το βίντεο και διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση !

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 14 Jun 2016 00:53 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
15 Jun 2016 17:37 #182675 by Τάσος Νικολακόπουλος

DoUzOs wrote: Στα πλαίσια της press conference της Microsoft στην E3 2016 , δόθηκε στη δημοσιότητα το trailer του πρώτου DLC του The Division! Θα ονομάζεται "Underground" και, όπως υποδεικνύει το όνομα, θα παίρνει μέρος στον υπόγειο χώρο της Νέας Υόρκης, δηλαδή στο μετρό! Δείτε το βίντεο και διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση !

Στα πλαίσια της press conference της Ubisoft στην E3 2016 , δόθηκε στη δημοσιότητα το trailer του δεύτερου DLC του The Division! Θα ονομάζεται Survival και, όπως καταλάβατε, θα πρέπει να επιβιώσετε, όχι μόνο από τους αδίστακτους εχθρούς που κυκλοφορούν στους δρόμους, αλλά και από την καταστροφική χιονοθύελλα που επικρατεί! Δείτε το βίντεο και διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση !

Φαίνονται εξαιρετικά ενδιαφέροντα τα νέα DLC για το The Division. Θα το κάνουν ακόμα πιο ωραίο και ελκυστιακό για εκείνους που δεν ξετρελάθηκαν μέχρι σήμερα. Ξεκινώντας με το Underground στα τέλη του μήνα, όσοι παίζετε The Division ετοιμαστείτε για ατελείωτες ώρες gaming.

Attachments:

More
18 Jun 2016 20:52 #182769 by Πιέρρος Φουστέρης
Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, έχω παίξει μόνο τη beta του παιχνιδιού (και αυτή στο Xbox One, χωρίς gold συνδρομή, άρα no Dark Zone). Από αυτή και μόνο, όμως, το λάτρεψα, όπως έχω λατρέψει και τα ενδιαφέροντα DLC που είδαμε στην E3! Σίγουρα, θα πάρω και αυτά, αν αγοράσω το παιχνίδι!

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister

More
29 Jun 2016 22:33 #183261 by Πιέρρος Φουστέρης
Δείτε ένα ενδιαφέρον Easter egg στο The Division, το οποίο αποτελεί reference για την ταινία του Simon Pegg, Shaun of the Dead!

- Tyrion Lannister

More
30 Jun 2016 17:41 - 30 Jun 2016 18:09 #183303 by Στράτος Τσάκωνας
Εχοντας παιξει την open beta του game αλλα οντας και κατοχος μιας retail εκδοσης σε PS4 επιτρεψτε μου να αραδιασω κι εγω την γνωμη μου για το division. Παρακατω θα πω τι ΔΕΝ μου αρεσε και τι θα ηθελα. (MAY CONTAIN SPOILER CONTENT)

Η ιδεα ηταν καλη αλλα φαινετε να λειπουν αρκετα πραγματακια. Η εξατομηκευση της μαπας μας ειναι για κλαματα. Λιγες οι επιλογες του πως θα ειναι ο agent μας. Τοσο στυλιστικα οσο και ενδυματολογικα.

Περα απο το φαινεσθε ομως, το gameplay ειναι το βασικοτερο σε ενα παιχνιδι και εκει το division δειχνει οτι χωλενει. Οι επιλογες του τι θα κανεις ειναι πολυ λιγες και επαναλαμβανομενες. Πχ secure hostages η virus research η secure supply drop. Κι ενω μασας οτι υπαρχει ποικιλια BOOM. NΟΜΙΖΕΣ. Ολες οι παραπανω δραστηριοτητες ειναι ενα συνονθύλευμα απο ατελειωτο πιου πιου. Κι ενω μου αρεσει αυτο (δεν λεω) απο ενα σημειο κι επειτα κουραζει. Θες κατι διαφορετικο.

Πχ να υπαρχουν αποστολες που να οδηγας οχηματα (διαφορετικα και με δυατοτητα upgrade) μεσα στην πολη. Ενας agent οδηγαει, ο αλλος πυροβολαει κ ολα καλα κ ωραια.
Ποσο ποιο ομορφο θα ηταν αυτο?
Και το fast travel θα διευκολύνετε και θα προαγετε και η συνργασια μεταξυ των agents.

Αλλο, να υπαρχει stealth attack. Υπηρξαν περιπτωσεις π ειχα πλησιασει πολυ τον εχθρο κι ενω θα μπορουσα να τον ριξω με ενα stealth kill δεν γινοταν. Οοοοχι λεει η ubisoft, ΕΚΕΙ θα πυροβολησεις για να σε ακουσουν και οι υπολοιποι rioters η cleaners που ειναι εκει κοντα για να ερθουν και αυτοι γιουργιαααα και να βρεξει μεταλλο. Ααα για να μην αναφερω οτι πρεπει να φανε ολοι οι εχθροι κανα κιλο σφαιρες πριν πεσουν γιατι ειναι bullet sponges με κορυφαιο το γεγονος οτι δεν υπαρχει headshot kill. Δεν παιζει δηλ να ριξεις 1 και μπαμ και κατω ο εχθρος ακομα κι αν ειναι στο κεφαλι.
Θυμασε το one shot one kill στα online των call of duty? E ξεχνατο!

Το σεναριο δεν πρωτοτυπαει (#virus#post_apocalyptic#NY#πιου_πιου) αλλα δεν με ενοχλησε τοσο αυτο. Το γ@μωτο ειναι οτι εχει γινει οτι εχει γινει (virus outbreak) και εχεις την αισθηση οτι εχεις χασει ολο το χαβαλε, oλη την δραση και σε εχουν στειλει να καθαρισεις ο,τι απεμεινε. Πως γινετε να μην χρειαστει να αντιμετωπισουμε ουτε 1 infected σε ολο το game? Να μην απειληθουμε εστω κι εμεσα οτι μπορει να μολυνθουμε κι εμεις?
Zombies, δεν περιμενα οτι θα το ζητουσα αλλα γιατι οχι?
Και να εχεις και τα αντιπαλα factions να αντιμετωπησεις και τα zombies αλλα και οι αντιπαλλοι σου να απειλουντε απο αυτα.

Τελος αν θες loot της προκοπης τραβα dark zone γιατι αλλιως σε βλεπω να τα ακουμπας ΟΟΟΛΑ στους vendorες. (που δεν λεει ειδικα τωρα με το + 24% ΦΠΑ)

Εν κατακλειδι το division ειναι για αυτους που γουσταρουν τα shooter με post apocaliptic φοντο και? και? και? παιζουν με φιλους!
Γιατι αυτο το game βγαζει ολη του την μαγεια οταν παιζεις με φιλαρακια.

Μπορειτε να συνεννοηθείτε πως θα την πεσετε στον εκαστοτε αντιπαλο να προσαρμοστε την στρατιγηκη σας ανολγα με τις συνθηκες (πχ πεσιμο σε bots εντος του campain η πεσιμο σε αλλους players εντος dark zone με κινδυνο να γινετε rogues και να σας κυνηγανε μετα οι αλλοι agents μεχρι και το αστυνομικο τμημα απο την ταινια ο Ηλιας του 16του)

Y.Γ Αν θελει κανενας συναδελφος gamer να σπειρουμε λιγο ελληνικο τρομο στην N.Y του division αυτο ειναι το Username μου στο PS4: Scriptor21

Αυτα τα ολιγα, καλη διασκεδαση και keep playing

Fear Not The Darkness
Last edit: 30 Jun 2016 18:09 by Στράτος Τσάκωνας.

More
17 Dec 2016 04:20 #191047 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
The Division: Δωρεάν για το Σαββατοκύριακο

Μόνο για τα PC.

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα μπορέσετε να παίξετε δωρεάν το The Division μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μπαίνοντας στο Uplay από PC, θα μπορέσετε να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρο το παιχνίδι συμπεριλαμβανομένων των updates. Αυτό που δεν θα μπορέσετε να δείτε είναι το content του Season Pass. Μέχρι και την Κυριακή, θα μπορέσετε να δοκιμάσετε το The Division και σε περίπτωση που σας άρεσε, θα μπορέσετε να το αποκτήσετε αφού θα τρέχει παράλληλα 50% έκπτωση.

Διαβάστε το review του The Division.

More
28 Feb 2017 11:58 #194260 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δωρεάν έκδοση

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το τρίτο και τελευταίο expansion του The Division με τίτλο Last Stand, θα κυκλοφορήσει αύριο Τρίτη 28/2 σε όλα τα format, μαζί με το update 1.6.

Τα expansions Underground και Survival που κυκλοφόρησαν σε PC και xbox One θα κυκλοφορήσουν αργότερα και στο PS4. Το Last Stand προσθέτει την Βόρεια περιοχή της Dark Zone η οποία κρύβει υψηλότατες προκλήσεις και το Last Stand PvP mode.

Παράλληλα, η Ubisoft διαθέτει μία δωρεάν trial έκδοση από αύριο για όλα τα format. Το level cap είναι το level 8. Συνεπώς όσοι επιθυμείτε παίξτε το παιχνίδι κι αν σας κρατήσει τότε αποκτήστε την ολοκληρωμένη έκδοση.

More
02 Apr 2017 12:34 #196432 by Πιέρρος Φουστέρης
Πριν από δύο μέρες, έφτασα το 30ο level και πρέπει να ομολογήσω πως έχω χαθεί. Συγκεκριμένα, πήγα στα 30 μόλις τελείωσα μία από τις κύριες αποστολές (το Russian Consulate, για την ακρίβεια) και οι ειδοποιήσεις για τα DLC (έχω πάρει την Gold έκδοση), τα High-Value Targets και όλα τα υπόλοιπα έπεσαν βροχή, με αποτέλεσμα να μην ξέρω τι να πρωτοκάνω. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου αναλύσει τι γίνεται, τι μπορώ να κάνω, για να τα βάλω σε μία σειρά; Επίσης, όποιος παίζει στο Xbox One, feel free to add: DoUzOsGR

- Tyrion Lannister