Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tom Clancy's: The Division

More
09 Dec 2015 20:07 - 16 Dec 2015 14:58 #172788 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Το περιμενω πως και πως αυτο το game πρεπει να΄ναι αρκετα καλο πιστευω , τωρα η beta θα μας λυσει αυτη την απορια ;)
Last edit: 16 Dec 2015 14:58 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Dec 2015 14:14 #173547 by Tony
Replied by Tony on topic Tom Clancy's: The Division
9/12 μου ήρθε κωδικός για την Alpha του παιχνιδιού!!!!
Έχω παλαβώσει από χαρά!!!

More
13 Jan 2016 16:38 #175311 by Αντώνης Δελησάββας
Νέο gameplay τρέιλερ δημοσίευσε σήμερα η Ubisoft για το The Division.

Στο βίντεο θα δείτε κάποιες περιοχές για πρώτη φορά, ενώ μας δίνει και μερικά στοιχεία από το εντυπωσιακό gunplay του.
Προσωπική μου εκτίμηση με αυτά που έχω δει κατά καιρούς είναι ότι το The Division θα είναι ανεπανάληπτο, αλλά κρατάω και μια μικρή επιφύλαξη λόφω Ubisoft. Όπως και να έχει η 8η Μαρτίου κοντοζυγώνει και εκεί θα κριθούν όλα.

"Stand in the ashes of a trillion dead souls and ask the ghosts if honour matters. The silence is your answer".
(Javik - Mass Effect 3)

More
22 Jan 2016 21:24 - 22 Jan 2016 21:26 #175791 by Τάσος Νικολακόπουλος
Η Ubisoft ανακοίνωσε τις ελάχιστες και τις προτεινόμενες απαιτήσεις που χρειάζεται ένα PC ώστε να υποστηρίζει το The Division. Η αλήθεια έιναι πως πλέον πρέπει να έχουμε ισχυρά desktops για να παίξουμε τα νέα games. Οι περίοδοι που την βγάζαμε καθαρή με τις απλές καρτούλες γραφικών τελείωσε xD. Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση .

Attachments:
Last edit: 22 Jan 2016 21:26 by Τάσος Νικολακόπουλος.

More
26 Jan 2016 23:38 #175975 by Αποστόλης Βαγγελής
Οσοι εχετε PS4 μπορειτε να κατεβασετε την beta απο τωρα.
Απλα πηγαιντε στο Playstation Store, καντε οτι αγοραζετε με pre-order το παιχνιδι και στη συνεχεια πηγαιντε μεσα στο προφιλ του παιχνιδιου και θα δειτε στο κατω μερος να εχει επιλογη για "Download Free" της Beta.

Μετα πηγαινετε στα Settings - Network - Account information- Wallet - Transaction και ακυρώνετε την παραγγελία σας.

More
29 Jan 2016 18:48 #176085 by trioborgsector
δεν με εντιπωσιασε τοσο πολυ η βετα επειδη την παιζω τωρα τα γραφικα δεν εινε αυτα που λεγανε παντως

More
29 Jan 2016 21:22 - 21 Mar 2016 20:30 #176094 by Μάνος Γρυπάρης
Παίζω εδώ και 2 ώρες στο single-player της beta και σε λίγο ετοιμαζόμαστε για multiplayer. Δηλώστε συμμετοχή από εδώ .

Μέχρι τώρα δεν βλέπω κάτι που να με ενθουσιάζει σε σχέση με τα MMO Shooters που γνωρίζουμε. Οι μηχανισμοί παραπέμπουν περισσότερο σε ένα MMO Third-Person Shooter με την προσθήκη κάποιων abilities, παρά σε RPG. Ναι μεν lootάρεις καλύτερο εξοπλισμό αλλά ελάχιστα πτώματα έχουν το loot. Στα abilities, όταν αποκτάς νέα, υπάρχει μία συγκεκριμένα αλληλουχία που πρέπει να ακολουθήσεις στα abilities που θα ξεκλειδώσεις. Δεν περίμενα εξωπραγματικά πράγματα αλλά τουλάχιστον τα RPG στοιχεία τείνουν προς το μηδέν σε σχέση με ότι περίμενα.

Οι Shooting μηχανισμοί είναι κάπως...βραχύσωμοι. Ο χαρακτήρας μου αρκεί να μπει και να βγει από σημείο κάλυψης. Το ότι αργεί και το reload ας το θεωρήσω στοιχείο ρεαλισμού. Αλλά το χειρότερο είναι ότι όταν στοχεύετε από σημείο κάλυψης το οπτικό σας πεδίο είναι περιορισμένο. Κάτι σαν το The Order. Θα έπρεπε να μπορούμε να βγαίνουμε πιο ψηλά απ' το σημείο κάλυψης και στην τελική ας ρισκάρουμε να φάμε σφαίρα.

Όσο για το σύστημα του health regeneration, όπου αν τις φας μέσα στα πλαίσια μιας health bar και μείνεις να καλυφθείς ώστε να κάνεις recover μόνο την τρέχουσα health bar, παρότι θα ενοχλήσει κάποιος, εγώ το είδα απλά ως μια διαφορετική προσέγγιση από τους developers. Θα παρακολουθήσω με ενδιαφέρον το preview του Παντελή αύριο διότι με βάση τα gameplay videos που είχαμε δει περίμενα να παίξω κάτι πολύ καλύτερο. Συνεχίζω οδεύοντας προς το multiplayer.

Δείτε την live εμπειρία μας από την beta.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 21 Mar 2016 20:30 by Μάνος Γρυπάρης.

More
30 Jan 2016 00:48 #176103 by Themis Exarchos
Όσοι έχετε κονσόλες δείτε πως θα βελτιώσετε τις ρυθμίσεις στα γραφικά.

Μικρό περιεχόμενο στη beta, πολλές ίδιες αποστολές και φτωχό σενάριο.Επίσης είχε λίγο lag σε κάποια σημεία αλλά γενικά απέδιδε καλά.

More
19 Feb 2016 17:02 #176900 by Χαράλαμπος Οικονόμου
Η open beta είναι ανοιχτή από σήμερα Παρασκευή 14:00 μέχρι την Κυριακή. Όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το "The Division" είναι ευκαιρία.

Δυστυχώς όσοι ήταν στην closed beta θα δούν ότι τα αντικείμενά τους και η πρόοδος έχουν εξαφανιστεί, και αυτό γιατί έχει γίνει wipe στους servers.
See you online! ;)

More
21 Feb 2016 13:17 #176962 by Tony
Replied by Tony on topic Tom Clancy's: The Division
Έλιωσα την Beta και έχω να πω ότι πρόκειται για ένα φοβερό παιχνίδι.
Δεν πιστεύω η Ubi να δώσει βαρύτητα στο campaign , μιας και το ''δυνατό'' σημείο του παιχνιδιού είναι το Darkzone.
Θα μπορούσε βέβαια να φτιάξει φοβερό story , κυρίως λόγω setting... Μου θύμισε πάρα πολύ The last of Us( πιο χιονισμένο , χωρίς zombie και πιο ''σύγχρονο'' λόγω της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στο παιχνίδι). Προσωπικά , τα λίγα της ''κύριας ιστορίας'' που έδειξε η Ubi στην Beta , εμένα με ικανοποιήσαν μιας και μου τράβηξαν το ενδιαφέρον.

Το The division είναι ξεκάθαρα παρεϊστικο παιχνίδι. Το DarkZone είναι Τρομερό! Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο multiplayer παιχνίδι που σου προσφέρει αυτό το ''άγχος και αγωνία''.

Θεωρώ πως θα βγει ένα από τα καλύτερα games του 2016 και γενικά αυτής της γενιάς ( εκτός αν βγουν πάλι όλοι οι ψευτοκριτικοί και το κράξουν με τον ίδιο τρόπο που έκραξαν το destiny).