Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tom Clancy's: The Division

More
08 Mar 2016 18:40 #177691 by Παντελής Δασκαλέλος
Οι πρώτες εντυπώσεις μου από την τελική έκδοση του The Division είναι θετικές, εντούτοις θα έλεγα ότι οι όποιοι νεωτερισμοί εντοπίζονται κυρίως στο Dark Zone, καθώς το gameplay δεν παρουσιάζει κάποια σημαντική καινοτομία. Εάν το δούμε τελείως κυνικά είναι απλά ένα Third-Person Shooter (με καλούς μηχανισμούς κάλυψης και αρκετά στιβαρό gunplay) και RPG στοιχεία. Όπως και να έχει τελική άποψη θα διαμορφώσω όταν ολοκληρώσω τα main quests και δω πως εξελίσσεται το σενάριο.

Προσωπικά μου αρέσουν οι μηχανισμοί του crafting και το γεγονός ότι υπάρχει αρκετό loot. Ανά 5-10 λεπτά όλο και κάτι νέο θα βρεις ακόμη και αν αυτό είναι ένα mod που σου δίνει 2.5% καλύτερο accuracy στο όπλο σου. Γενικά υπάρχει έντονο το αίσθημα του progression, καθώς κάθε δραστηριότητα σε ανταμείβει με νέο εξοπλισμό, crafting materials ή resources.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Mar 2016 23:31 #177704 by Dimitris Houliaras
Μέχρι στιγμής έχω παίξει μόνο τη beta (closed και open) και μου άρεσε πολύ το παιχνίδι. Έχω αρχίσει ήδη να μαζεύω λεφτά για να το αγοράσω!

More
10 Mar 2016 19:51 #177815 by Θάνος Ζόγκας
Είχα πρωτοδεί το The Division όταν ανακοινώθηκε και είχε τραβήξει την προσοχή μου, καθώς είμαι fan τόσο των RPG όσο και των Shooter. έχω αφιερώσει 2-3 ώρες πάνω του και μπορώ να πω πως είναι πολύ καλά εκτελεσμένος ο συνδυασμός αυτών των δύο ειδών παιχνιδιού. Το covering system του είναι από τα καλύτερα που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Το μόνο από το οποίο έχω παράπονο είναι πως μοιάζει ελλιπές στο θέμα της στρατηγικής, καθώς αν έχεις decent gear και ευστοχία, οι μάχες του είναι αρκετά εύκολες. Ίσως το end-game να είναι πιο δύσκολο, θα δείξει.

More
12 Mar 2016 16:53 #177906 by Vasilis Haralambakis
Το πήρα σε PC και έχω πορωθει! Οποίος θέλει για co-op
vbakis το username μου

More
12 Mar 2016 17:44 - 21 Mar 2016 20:29 #177907 by Παντελής Δασκαλέλος
Tom Clancy's the Division review

Το review ανέβηκε πριν από λίγες ώρες στο GameWorld.gr, οπότε διαβάστε την αναλυτική μου άποψη στο σχετικό link.

Σε σχέση με τα όσα αναφέρει το review πάντως δεν έχω πολλά να προσθέσω. Η αλήθεια είναι ότι όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το The Division το περίμενα πως και πως. Οι προσδοκίες μου ήταν τεράστιες και ως λάτρης των RPG περίμενα να δίνεται περισσότερη έμφαση σε αυτό το στοιχείο, στο storytelling, στους NPC κτλ. Τα έχω ξαναπεί πολλές φορές και έχω διαφωνήσει με πολύ κόσμο για το τι θα πει role playing με πρόσφατο παράδειγμα το Fallout 4 οπότε δεν θα επεκταθώ περισσότερο σε αυτό το κομμάτι.

Όπως διαπίστωσα στην πορεία βέβαια το Tom Clancy's The Division δεν διαφέρει πολύ από την παραδοσιακή συνταγή των MMORPG. Σαφώς και δεν είναι MMO, αλλά το όλο του στήσιμο παραπέμπει προς αυτή την κατεύθυνση. Χρειάζεται σενάριο ένα MMORPG; Καλό είναι να υπάρχει, αλλά μάλλον όχι. Εξετάζοντας λοιπόν το The Division κάτω από αυτό το οπτικό πρίσμα και παραμερίζοντας τις όποιες καθαρά προσωπικές προσδοκίες μου μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ ευχάριστα, παίζοντας παράλληλα όλες τις main missions παρέα με φίλους ή τυχαίους παίκτες.

Η δημιουργία της Ubisoft Massive μπορεί να μην είναι Game of the Year, αλλά νομίζω ότι άνετα θα μπει στον Top 10 των καλύτερων κυκλοφοριών της χρονιάς. Το θέμα είναι πως θα το διαχειριστούν από εδώ και εμπρός οι developers, καθώς με περισσότερο content και λίγη παραπάνω ποικιλία στα quests, είναι δεδομένο ότι θα κρατήσει κολλημένους αρκετούς παίκτες στους servers του.
Last edit: 21 Mar 2016 20:29 by Μάνος Γρυπάρης.

More
19 Mar 2016 02:51 - 19 Mar 2016 02:52 #178264 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic Tom Clancy's: The Division
Αυτο ειναι μονο online κατι σαν το destiny?

Δηλαδη αν δεν εχω psn+ δεν μπορω να το παιξω?

Εχει καθολου campaign?
Last edit: 19 Mar 2016 02:52 by Grigoris.

More
19 Mar 2016 18:04 #178297 by Πιέρρος Φουστέρης
Fits, όπως λέει και το αναλυτικότατο review του Παντελή , το παιχνίδι, αν και βασίζεται στο multiplayer του, έχει campaign που, για μένα, είναι πολύ ενδιαφέρον. Θα μπορείς να το παίξεις και χωρίς PSN+.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
21 Mar 2016 20:42 - 21 Mar 2016 20:44 #178393 by Μάνος Γρυπάρης

The Division: Εντυπώσεις

Είμαι κάπου στο level 9 του The Division. Θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι που είτε θα το βαρεθείς από την αρχή, είτε θα το λατρέψεις.

Θα το βαρεθείς γιατί το story ίσως φανεί σε πολλούς αδιάφορο. Τα cutscenes είναι ελάχιστα, το pathfinding ακριβέστατο, αλλά ο χάρτης κακοσχεδιασμένος και χωρίς σαφήνειες ως προς τα main missions. Για παράδειγμα βρίσκομαι σε σημείο όπου πρέπει να μιλήσω σε NPC οι οποίοι δεν συμβολίζονται καν στο χάρτη. Επίσης, είναι κουραστικό το να βρίσκεις τυχαίους εχθρούς ανώτερου level στο δρόμο, να σε καθαρίζουν και να γυρνάς χιλιόμετρα πίσω γιατί δεν έχεις ξεκλειδώσει το Safe House της εκάστοτε περιοχής. Εν ολίγοις τρέξιμο τρέξιμο και πάλι τρέξιμο. Μακάρι να υπήρχαν οχήματα.

Δείτε εδώ τις πρώτες αποστολές:

Αρχικά η όρεξη ανοίγει καθώς πιάνουμε κουβέντα με τους NPC και φέρνουμε σε λειτουργία τις εγκαταστάσεις αναβαθμίζοντάς τες (κάτι που έχω κάνει στο τωρινό μου game ξοδεύοντας credits και resources).

Μου αρέσει πολύ η πληθώρα όπλων που υπάρχει. Έχει πολλά όπλα και ξεχωριστή συμπεριφορά στο καθένα. Στα ευχάριστα επίσης το γεγονός ότι ξεκλειδώνεις συνεχώς νέα, τα gadgets (αν και τόσο αυτά όσο και τα abilities θα μπορούσαν να είναι περισσότερα). Θετικό το ότι υπάρχουν ατελείωτες προαιρετικές αποστολές, βοηθάς NPC, γενικά σου δίνει missions με το τσουβάλι. Αλλά επί του θέματος, οι αποστολές αυτές είναι αδιάφορες, του στυλ "Σκότωσε αυτή την ομάδα", "Σώσε τους ομήρους" και "Διερεύνησε αυτή την εξαφάνιση κάποιου ακούγοντας ηχητικά αποσπάσματα". Σε αυτό το τελευταίο ειλικρινά μπερδεύτικα χάνοντας αρκετό χρόνο. Μόνο οι βασικές αποστολές του story έχουν ενδιαφέρον και πολύ περισσότερο xp.

Πλησιάζω προς το level 10 και όπως είδατε και στο Live, η Dark Zone είναι για κάτι παραπάνω από Level 10. Συστήνεται για 30άρηδες παίκτες που έχουν maxάρει τα πάντα. Ωστόσο βλέπω στο εξωτερικό ότι αν είστε άτυχοι, ειδικά οι ευρωπαίοι, μπορεί να βρεθείτε στην Dark Zone για πολλές ώρες και να μην σας χτυπήσει κανένας αντίπαλος παίκτης. Οι περισσότεροι δεν ρισκάρουν να γίνουν rogue. Απλά μαζεύουν το loot για να δυναμώσουν.

Στο voice acting έμεινα ικανοποιημένος, στα γραφικά μου άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις. Επί της ουσίας όμως, ενώ το setting φάνηκε στην αρχή να έχει ενδιαφέρον, το ατελείωτο τρέξιμο στο χάρτη, τουλάχιστον μέχρι να ξεκλειδώσετε τα πρώτα safe houses και το σενάριο που δεν ξεδιπλώνεται ευπαρουσίαστα, εμένα προσωπικά με κούρασαν. Συστήνεται μόνο στους φανατικούς των Online Third-Person Shooters και όχι τόσο στους λάτρεις των RPGs. Σίγουρα τα όποια RPG στοιχεία υπάρχουν μέσα του με τράβηξαν αλλά όχι στο βαθμό που περίμενα.

Κλείνοντας, δείτε και το όμορφο press kit που μας έστειλε η Ubisoft.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 21 Mar 2016 20:44 by Μάνος Γρυπάρης.

More
23 Mar 2016 02:33 - 23 Mar 2016 02:34 #178502 by Δημήτρης Πασχάλογλου
Εμένα καλό μου φάνηκε που παίζω στο PC αλλά πρέπει να είναι πιο γαμάτο σε co-op. Είναι πάντως όπως τα λέει ο Μάνος πολύ τρέξιμο και τα στοιχεία RPG είναι όσα και στο Fallout4.... :( Θα το συνεχίσω να το παίζω μπας και βγάλει τα λεφτά του :P
Last edit: 23 Mar 2016 02:34 by Δημήτρης Πασχάλογλου.

More
18 Apr 2016 18:24 - 18 Apr 2016 19:41 #180252 by Χαράλαμπος Οικονόμου
Χαμός στην κοινότητα του The Division!

Μετά την προσθήκη του πρώτου Incursion mission με το patch 1.1 οι παίχτες βρέθηκαν μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση του παιχνιδιού. Τόσο μεγάλη που με τον βαθμό δυσκολίας του mission είναι σχεδόν αδύνατη η ολοκλήρωσή του με... νόμιμο τρόπο. Έτσι οι πιο προχωρημένοι παίχτες, εκμεταλεύτηκαν τα κενά που βρέθηκαν στην κώδικα της PC έκδοσης και βρήκαν διάφορα exploits τα οποία επιτρέπουν τους παίχτες να ολοκληρώσουν το Mission χωρίς να δεχθούν ούτε μία σφαίρα!

Ο Natchai Stappers, community manager της Ubisoft, σε δήλωσή του στα επίσημα forums είπε ότι ήδη δουλεύουν σε patches που θα διορθώσουν τα exploits αλλά ψάχνουν τρόπο να τιμωρήσουν όσους τα εκμεταλλεύτηκαν για να πάρουν το loot του mission. Όπως πρόσθεσε, σύμφωνα με το EULA του The Division η εκμεταλευση τυχών exploit επιφέρει ποινές στους παίχτες ("Exploitation of any new or known issues or bugs is forbidden and may result in account suspension or revocation."

Αυτό είναι λίγο παράλογο, την στιγμή που το ίδιο το παιχνίδι και τα λάθη στον κώδικά του επιτρέπουν τους παίχτες να "κλέψουν" και όχι κάποιο hack ή cheat.

Μένει να δούμε την συνέχεια. Μέχρι τότε η Ubisoft έχει απενεργοποιήσει τα weekly loot rewards του mission.

Α, ρε Ubisoft!
Last edit: 18 Apr 2016 19:41 by Χαράλαμπος Οικονόμου.