Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Star Wars: Battlefront

More
25 Nov 2015 13:06 #171540 by Τάσος Νικολακόπουλος
Πάντως μέχρι να πάρεις Jet Pack στο online, δηλαδή μέχρι να φτάσεις Rank 13, είσαι έρμαιο των long ranged, ειδικά στον Hoth..!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Nov 2015 13:12 #171543 by petros
Replied by petros on topic Star Wars: Battlefront
Αρχικα σε ευχαρστω για την απαντηση!Ναι εχω EA Account και το εχω ψαξει οσο γινεται!ειναι ενεργοποιημενο,ειναι συνδεδεμενο με το account στο xbox live και γενικα εχω κανει οτι ειναι δυνατο για να δουλεψει!αυτη τη στιγμη περιμενω να μιλησει με live chat με καποιο υπαλληλο της EA (προς το παρον δεν μοου εχει απαντησει καποιος αλλα φανταζομαι οτι αυτο συμβαινει επειδη ειναι βραδυ στην Αμερικη)

More
25 Nov 2015 16:40 #171570 by Τάσος Νικολακόπουλος
Παράξενο τότε! Ίσως η EA να βοηθήσει (που δεν το φαντάζομαι)...

More
25 Nov 2015 18:09 #171577 by petros
Replied by petros on topic Star Wars: Battlefront
καλα κανεις και δεν το φανταζεσαι!εγω φταιω που εμπιστευτικα την ΕΑ ενω ολοι ξερουμε οτι δεν μπορει...αλλα δεν θα ξαναγινει το ιδιο λαθος!!

More
05 Dec 2015 00:04 #172409 by Μάνος Γρυπάρης
Ο οικονομικός διευθυντής της Electronic Arts συνεχίζει να πιστεύει μετά από αυτό το λανσάρισμα ότι η EA θα καταφέρει να πουλήσει 13 εκατομμύρια αντίτυπα .

Κάποιοι ζουν σε άλλο κόσμο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Dec 2015 13:16 #172877 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Star Wars: Battlefront
Βρήκα αυτό το βίντεο και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Δείτε το "real life mod" και φανταστείτε πως θα είναι αν παίξει κανείς με κάποιο VR headset.

More
11 Dec 2015 22:36 #172892 by Κατερίνα Μαρίνου
Αυτο το mod κανει το παιχνιδι τοσο ζωντανο που νομιζεις οτι βρισκεσαι στον Endor και ψαχνεις stormtroopers να χτυπησεις. Σε VR θα ζαλιζεσαι σιγουρα απο την δραση και την γρηγορη κινηση ειδικα αν πιλοταρεις καποιο Speeder Bike. ;)

More
12 Dec 2015 14:55 #173022 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Star Wars: Battlefront
To πρόβλημα με τη ζαλάδα έχει διορθωθεί στην CV (Consumer Version 3/2015) του Oculus Rift και αυτό παρουσιάστηκε στην Ε3 2015, όπου και δοκιμάστηκε από αρκετούς ενδιαφερόμενους, οι οποίοι δεν ανέφεραν προβλήματα.

More
12 Dec 2015 16:34 #173109 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Με VR η αισθηση πρεπει να'ναι υπερχοχη και τελειως ρεαλιστικη! :woohoo:

More
12 Dec 2015 22:00 #173227 by Kostas Adamopoulos
Εκπληκτικό το real life mod.
Θα το κατεβάσω ελπίζοντας να μην εχει θέματα.Απορώ γιατί η EA και άλλοι developers αφήνουν τα games τους έτσι και κρατούν "κλειδωμενες" καποιες ρυθμίσεις.Ειναι απλά ανεξήγητο.Ευτυχως υπαρχουν οι modders.