Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Star Wars: Battlefront

More
13 Nov 2015 23:38 - 13 Nov 2015 23:42 #171102 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Star Wars: Battlefront
Ενδιαφέροντα τα όσα γράφεις. Ο χερισμός με όλα αυτά τα vehicles κλπ πως είναι;

Δυστυχώς δεν πρόλαβα την δήλωση συμετοχής στην alpha.Από την άλλη έχω PC.
Last edit: 13 Nov 2015 23:42 by Myrmidon.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Nov 2015 14:10 #171124 by Παντελής Δασκαλέλος

Myrmidon wrote: Ενδιαφέροντα τα όσα γράφεις. Ο χερισμός με όλα αυτά τα vehicles κλπ πως είναι;

Δυστυχώς δεν πρόλαβα την δήλωση συμετοχής στην alpha.Από την άλλη έχω PC.

Εξαιρετικά απλός θα έλεγα, γενικά το μοντέλο χειρισμού είναι απλό, ένα κουμπί για το shooting και δύο για τα abilities/power ups. To ΑΤ-ST πιλοτάρεται σαν mech, απλά προχωράς και σφάζεις ότι κινείται μπροστά σου. Από την άλλη στα αεροσκάφη X-Wing, Interceptor κτλ ελέγχεις ουσιαστικά το speed τους και πυροβολείς του αντιπάλους, με δύο μανούβρες διαφυγής που έχουν cooldown. Προσωπικά θα προτιμούσα να είχα μεγαλύτερο έλεγχο του αεροσκάφους, όπως στο Sturmovik Birds of Prey ή το Battlestations Pacific.

More
19 Nov 2015 15:51 #171306 by Πιέρρος Φουστέρης
10 χρόνια μετά το Star Wars: Battlefront II, η EA DICE δημιούργησε το τρίτο κομμάτι της σειράς. Το Battlefront δεν έδειξε, όμως, ό,τι περίμενε ο κάθε gamer που είχε παίξει τα προηγούμενα (προσωπικά, κατατάσσομαι σε αυτή την κατηγορία). Ο μικρός αριθμός χαρτών, η απουσία του single-player campaign(!) και τα αδιάφορα co-op games οδήγησαν τον Παντελή στο να βαθμολογήσει το παιχνίδι της EA με ένα 7.5. Εσείς τι πιστεύετε; Διαβάστε το εκτενέστατο review του tank των reviews και πείτε μας τις απόψεις σας!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
19 Nov 2015 16:41 #171309 by Παντελής Δασκαλέλος
Προσωπικά παίζοντας το Star Wars Battlefront ένιωσα ανάλογα συναισθήματα με αυτά που είχα ζήσει τον περασμένο Φεβρουάριο με το Evolve. Παραδόξως τα δύο αυτά games έχουν πάρα πολλές ομοιότητες, η πρώτη είναι σαφώς η έλλειψη ενός single-player campaign, η δεύτερη είναι ότι άπαξ κάποιος είχε παίξει την beta έκδοσή τους τα είχε δει όλα. Έκανα μια ανάλογη αναφορά και στο review μου. Θεωρώ πως για να σταθεί ένα αμιγώς multiplayer game θα πρέπει να δίνει στον παίκτη συνεχώς κίνητρα για να ασχοληθεί μαζί του, θα πρέπει να υπάρχει ποικιλία και να μην καταντά επαναλαμβανόμενο.

Το Star Wars Battlefront περιλαμβάνει αρκετά modes, αλλά ούτε τα μισά εξ' αυτών δεν αξίζουν την προσοχή σας, από την άλλη σε αυτά που αξίζουν δεν υπάρχουν αρκετά maps. Σε λιγότερο από 7-8 ώρες είναι δεδομένο ότι θα έχετε δει όλο το παιχνίδι, έχοντας παίξει όλα τα modes και ολοκληρώνοντας όλες -τις ανούσιες- co-op missions. O μόνος λόγος για τον οποίο εγώ προσωπικά θα έπαιζα παραπάνω είναι για να φτάσω το Rank 50 και να πάρω το σχετικό Achievement. Ειλικρινά όμως έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω με τον χρόνο μου.

More
19 Nov 2015 17:13 - 23 Nov 2015 18:32 #171311 by Myrmidon
Παιδες ευχαριστούμε μας διαφωτίσατε πλήρως. Αν και δελεαστικό το concept λόγω και θεματολόγίας, καλοστημένο για παιχνίδι του είδους, οι ελλειψεις είναι τέτοιες που το καθιστούν προς αποφυγή. Κρίμα.
Last edit: 23 Nov 2015 18:32 by Myrmidon.

More
23 Nov 2015 15:29 #171467 by petros
Replied by petros on topic Star Wars: Battlefront
Καλησπερα,
σημερα με μεγαλη χαρα αγορασα το star wars battefront(το περιμενω ενα χρονο και κατι το παιχνιδι).το εκανα install κανονικα στο Xbox και κατεβασα και οτι update υπαρχει!οταν το ανοιγο και παω να παιξω μου βγαζει μηνυμα "This account is invalid" και μτα "You must be signed in to your EA Account to access online features"... το ιδιο προβλημα το αντιμετωτισαν και άλλα ατομα ανα το κοσμο αλλα απο λυσεις βρηκα ηταν μονο για το ps4..αν θυμαμαι καλα το ιδιο μηνυμα εβγαζε και στο beta αλλα δεν ασχοληθηκα πολυ γιατι ηταν μια μερα πριν λυξει οποτε ειπα θα περιμενω για το παιχνιδι.αν καποιος αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα ή ακομα καλυτερα εχει βρει τη λυση θα βοηθουσε πολυ να το εγραφε απο κατω!Σας ευχαριστω εκ των προτερων

ps.: Η ΕΑ δεν θα βγαλει παιχνιδι χωρις προβλημα στο online ΠΟΤΕ!

More
24 Nov 2015 18:55 #171509 by Παντελής Δασκαλέλος

SaTaNaS wrote: Καλησπερα,
σημερα με μεγαλη χαρα αγορασα το star wars battefront(το περιμενω ενα χρονο και κατι το παιχνιδι).το εκανα install κανονικα στο Xbox και κατεβασα και οτι update υπαρχει!οταν το ανοιγο και παω να παιξω μου βγαζει μηνυμα "This account is invalid" και μτα "You must be signed in to your EA Account to access online features"... το ιδιο προβλημα το αντιμετωτισαν και άλλα ατομα ανα το κοσμο αλλα απο λυσεις βρηκα ηταν μονο για το ps4..αν θυμαμαι καλα το ιδιο μηνυμα εβγαζε και στο beta αλλα δεν ασχοληθηκα πολυ γιατι ηταν μια μερα πριν λυξει οποτε ειπα θα περιμενω για το παιχνιδι.αν καποιος αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα ή ακομα καλυτερα εχει βρει τη λυση θα βοηθουσε πολυ να το εγραφε απο κατω!Σας ευχαριστω εκ των προτερων

ps.: Η ΕΑ δεν θα βγαλει παιχνιδι χωρις προβλημα στο online ΠΟΤΕ!

Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα που αφορά το Star Wars Battlefront καλό θα είναι να απευθηνθείς στο site τους κάνοντας κλικ εδώ . Όπως όλα δείχνουν εσύ και όποιος άλλος αντιμετωπίζει ανάλογο πρόβλημα θα χρειαστεί να περιμένει κάποιο patch/fix από την EA. Εγώ πάντως δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα όταν έπαιζα online.

More
24 Nov 2015 19:51 - 24 Nov 2015 19:52 #171510 by Myrmidon
Ένα ενδιαφέρον Mod έκανε την εμφάνισή του, παρ όλο που βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάπτυξης. Προκειται για το toddyhancer, από τον ίδιο δημιουργο αντίστοιχου mod για το GTA V.

Toddyhancer for Star warrs battlefront

Star Wars: Battlefront with Toddyhancer (Build 2)
Last edit: 24 Nov 2015 19:52 by Myrmidon.

More
24 Nov 2015 21:18 #171517 by petros
Replied by petros on topic Star Wars: Battlefront
εχω απευθυνθει στο site τους αλλα καμια απαντηση.... οση υπομονη και να εχει καποιος δεν γινεται... ευχαριστω για την απαντηση!

More
25 Nov 2015 13:02 #171539 by Τάσος Νικολακόπουλος
Φίλε πρώτα απο όλα, είσα σίγουρος πως έχεις EA Account? Εγώ στο PS4 που έχω το παιχνίδι, αρχικά μπερδεύτηκα γιατί μου εμφανίστηκε ακριβώς το ίδιο, αλλά συνειδητοποίησα πως έπρεπε να συντονίσω λίγο το EA Account μου.