Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Star Wars: Battlefront

More
05 Aug 2015 17:01 #166984 by Πιέρρος Φουστέρης
Νέο mode, συνοδευόμενο από το gameplay trailer του, έδωσε στη δημοσιότητα η EA, στα πλαίσια της Gamescom 2015 . Το mode θα ονομάζεται "Fighter Squadron", θα υποστηρίζει μέχρι και 20 παίκτες και θα περιλαμβάνει, φυσικά, εναέριες μονομαχίας ανάμεσα στους Rebels και στους Imperials! Δείτε το video και διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση .

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Aug 2015 08:05 #167564 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Star Wars: Battlefront
Πριν από λίγες ώρες ο ίδιος ο Peter Moore σε συνέντευξη του σε site του χώρου δήλωσε ότι δεν θα υπάρχει single player mode.Ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω. Δεν είμαι κατά του online gameing απλά θα ήθελα ένα ποιο ολοκληρωμένο παιχνίδι με το οποίο μπορώ να χαλαρώσω εντελώς μόνος μου.

More
14 Aug 2015 15:19 #167580 by Tony
Replied by Tony on topic Star Wars: Battlefront

Myrmidon wrote: Πριν από λίγες ώρες ο ίδιος ο Peter Moore σε συνέντευξη του σε site του χώρου δήλωσε ότι δεν θα υπάρχει single player mode.Ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω. Δεν είμαι κατά του online gameing απλά θα ήθελα ένα ποιο ολοκληρωμένο παιχνίδι με το οποίο μπορώ να χαλαρώσω εντελώς μόνος μου.

Το παιχνιδι με ξενερωνε ολο και πιο πολυ με τον καιρο.Η μη υπαρξη single player ξεχιλισε το ποτηρι.Διαγραφη απο τη wishlist.

More
25 Sep 2015 15:25 - 25 Sep 2015 15:25 #169073 by Στέφανος Λέγος
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της beta!
8-12 Οκτωβρίου λοιπόν θα έχετε τη δυνατότητα να τη δοκιμάσετε!
Last edit: 25 Sep 2015 15:25 by Στέφανος Λέγος.

More
09 Oct 2015 23:46 #169562 by Μάνος Γρυπάρης
Super Star Wars Battlefront
Δείτε πως θα ήταν το Star Wars αν κυκλοφορούσε...για το Super NES σε 16-bit έκδοση! :)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
10 Oct 2015 00:58 #169571 by Γιώργος Λόλας
Τι να πει κανείς, εκεί που δεν είχα καν under my radar που λέμε και στο χωριό μου το Battlefront, ήρθε η beta και μου άλλαξε γνώμη! Η EA φαίνεται πως βρήκε νέα κότα με χρυσά αυτά, στο "πρόσωπο" του Star Wars Battlefront. Όπως όλα δείχνουν, οι fans του Star Wars έχουν έναν ακόμα λόγο να χαίρονται, αφού το πόνημα της DICE δείχνει ικανό να πρωταγωνιστήσει.

Από το δείγμα που πήρα από την beta, μου άρεσε αρκετά το Battlefront, το οποίο είναι το τρίτο μέλος της σειράς και ταυτόχρονα ένα reboot της. Όσον αφορά το gameplay, έχουμε να κάνουμε με ένα κλασικό online shooter, με το περιτύλιγμα όμως να του δίνει μια άλλη χροιά. Είναι σίγουρα διασκεδαστικό και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σταθεί πολύ καλά σε αυτή την απαιτητική κατηγορία των online FPS.

Διαβάστε το αναλυτικό μας preview για το Star Wars Battlefront

More
More
12 Nov 2015 13:50 - 13 Nov 2015 09:41 #171016 by Τάσος Νικολακόπουλος
Πολύ καλά νέα όσους έχετε Xbox One (και EA Access). Μπορείτε να παίξετε απο σήμερα το Battlefront! Η αλήθεια είναι οτι μένει λίγος καιρός μέχρι την επίσημη κυκλοφορία, αλλά μια εβδομάδα είναι άπλετος χρόνος για να πάρετε προβάδισμα στα levels ;) . Διαβάστε περισσότερα ..!
Last edit: 13 Nov 2015 09:41 by Τάσος Νικολακόπουλος.

More
13 Nov 2015 18:34 #171086 by Στέφανος Λέγος
Η εφαρμογή Star Wars Battlefront Companion είναι πλέον διαθέσιμη για iOS και Android.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η εφαρμογή σας επιτρέπει να ελέγχετε τα δικά σας στατιστικά αλλά και των φίλων σας, να βλέπετε την συλλογή σας από Star Cards και να κάνετε customise τον εξοπλισμό σας. Επίσης σας δίνει την δυνατότητα να στέλνετε ειδοποιήσεις στους φίλους σας ώστε να παίξετε μαζί.
Επιπλέον, το mini game Base Command. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής με αρκετά στοιχεία από card games. Ο στόχος σας είναι να επιβιώσετε από ορδές των Imperial Troops προστατεύοντας τις βάσεις των Rebels. Θα μαζεύετε επίσης Star Cards με όπλα, power-ups, οχήματα και άλλα. Παίζοντας θα κερδίζετε credits τα οποία μπορείτε να τα ξοδέψετε σε όπλα, Star Cards και άλλα. Τέλος η ΕΑ τόνισε ότι στο Base Command δε θα υπάρχουν microtransactions, ενώ όλες οι Star Cards που θα ξεκλειδώνετε κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού θα παραμένουν στο deck σας.

More
13 Nov 2015 18:44 #171090 by Παντελής Δασκαλέλος
Οι πρώτες εντυπώσεις μου από το Star Wars Battlefront είναι αρκετά θετικές. Αυτό που με χαροποίησε είναι ότι υπάρχουν αρκετές missions που μπορούν να παιχτούν solo ή co-op, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι δεν θα προτιμούσα ένα ολοκληρωμένο campaign. Τουλάχιστον για την ώρα το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι η ποικιλία στο gameplay, καθώς πέρα από τους στρατιώτες, ελέγχετε speedbikes, walkers, snow runners, x-wings και φυσικά τον απόλυτο άρχοντα, τον Darth Vader.

Το έχει κατεβάσει κανείς στο EA Access να παίξουμε παρέα;