Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Warframe

More
19 Dec 2013 21:19 #137512 by Γρηγόρης Βούλγαρης
To Warframe είναι ένα κλασικό 3d Person Shooter με μηχανισμούς που έχουμε δει δεκάδες φορές στο παρελθόν. Ενώ όλα λειτουργούν αρκετά καλά και σαν αμιγώς co-op παιχνίδι έχει τις στιγμές του, τελικά το όλο αποτέλεσμα είναι κάπως "άχρωμο και άγευστο". Η αίσθηση της επανάληψης αρχίζει να γίνεται έντονη καθώς όλες οι αποστολές αποτελούν απλά μια δικαιολογία για πιστολίδι, ενώ τα upgrades απαιτούν αρκετό grinding. Πολλά πράγματα δεν εξηγούνται επίσης και θα πρέπει να μυρήσουμε τα νύχια μας, ενώ λείπουν competitive modes.

Πάντως τα warframes είναι εντυπωσιακά από άποψης σχεδιασμού, το παιχνίδι είναι free και υπάρχουν ενδιαφέροντα πραγματάκια να ανακαλύψετε, κυρίως όσον αφορά τις abilities που ξεκλειδώνετε. Όχι το υπόδειγμα του next-gen τίτλου στο PS4 και ούτε απο τα κορυφαία free-to-play στο PC, αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε έστω. Μπορεί κάποιοι να φάνε κόλλημα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Feb 2014 00:03 #140503 by Χριστιάνα Θάνου
Μόλις κατάφερα να παίξω το Warframe και στο PS4...απλά πόρωση! Τα γραφικά του φαίνονται καλύτερα στην κονσόλα μου επειδή το PC μου δεν είναι τόσο high end. Πρόκειται για το ίδιο παιχνίδι βασικά αλλά στο PS4 και για εμένα είναι αρκετά διασκεδαστικό. Από ότι είδα είχε και αρκετό κόσμο, μπορούσα να μπω σε mission οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να περιμένω, ελπίζω να συνεχιστεί αυτό και να μην ερημιάσει μετά από λίγους μήνες.

More
16 Aug 2014 03:44 #148053 by Petros
Replied by Petros on topic Warframe
Καλησπέρα σε όλους μόλις το ξανά έβαλα να ξανά αρχίσω! παίζει κανείς εδώ να τον κάνω Add να παίξουμε μαζί; 6 level είμαι ότι τίποτα ίδιετερο

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
24 Apr 2015 22:10 #159762 by Παντελής Δασκαλέλος
Από χθες είναι διαθέσιμο το νέο update του Warframe με τίτλο Sanctuary. Στο παρακάτω βίντεο οι developers του μιλούν για τα νέα features που περιλαμβάνονται στο update:

More
30 Jul 2015 12:21 #166502 by Tony
Replied by Tony on topic Warframe
Σημερα το κατεβασα στο xbox one ισα-ισα για να δω λιγο το παιχνιδι και μετα να το απεγκαταστησω.Το μονο που εχω να πω ειναι οτι εμεινα με το στομα ανοιχτο!Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτο το παιχνιδι ειναι F2P.Περιμενα να δω καποιο pay to win παιχνιδι ,αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω δει κατι τετοιο(βεβαια ειμαι ακομα στην πολυ αρχη).
Καντε με add στο xbox one αν θελετε να μπουμε μαζι(εχω mic) : tonyler

More
07 Oct 2015 22:30 #169488 by Πιέρρος Φουστέρης
Μιας και πριν από λίγες μέρες ήρθε και στο Steam, κατέβασα και άρχισα το Warframe για να δω αν αξίζει (σημείωση: είδα καλές κριτικές και μικρές απαιτήσεις, για αυτό και το άρχισα). Μπορώ να πω ότι, μέχρι στιγμής, είναι αρκετά καλό, αλλά δεν θα γράψω ολοκληρωμένη άποψη μέχρι να συμπληρώσω αρκετές ώρες gameplay (μόνο 7 ώρες μέχρι τώρα). Όσοι παίζετε μέσω PC, κάντε με add: DoUzOs για καμιά αποστολή ή/και competitive modes.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
18 Apr 2016 18:56 - 18 Apr 2016 21:12 #180258 by Pallanza
Replied by Pallanza on topic Warframe
παιζει κανεις warframe τωρα;
προσθεστε με αν θελετε
name: souvlaki
Last edit: 18 Apr 2016 21:12 by Pallanza.

More
13 Nov 2016 19:15 #189401 by Μάνος Γρυπάρης
Κυκλοφόρησε το δωρεάν update The War Within

Δείτε περισσότερα

Το άρθρο έχει και βιντεάκι με όλα τα updates.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
14 Mar 2017 22:31 #195245 by Angel
Replied by Angel on topic Warframe
Το Soundtrack Σε Βυνίλιο

Η εταιρεία ανάπτυξης Digital Extremes ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το soundtrack του Warframe σε δύο βινύλια.
Το πακέτο θα περιλαμβάνει 24 τραγούδια και η πώλησή του θα αρχίσει από αυτό το Σάββατο 17 Μαρτίου έναντι 36 δολαρίων.
Επίσης θα πωληθούν εκτυπώσεις 15 εκατοστών υψηλής ανάλυσης με artwork, είτε όλα μαζί σε μεγάλη ποσότητα (32 στο σύνολο), είτε χωριστά σε mystery bags των 5 έκαστη για 55 δολάρια. Η τιμή όλου του σετ δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Το συγκεκριμένο artwork θα πωλείται μέχρι τις 23 Απριλίου και μετά από αυτή την ημερομηνία δεν θα ξαναβγεί στην παραγωγή, έχοντας συλλεκτικό χαρακτήρα.
Τέλος, η Digital Extremes θα δώσει προς πώληση από αυτή την Παρασκευή έξι κονκάρδες για 10 δολάρια έκαστη.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
02 Jul 2017 16:18 #200835 by Πιέρρος Φουστέρης
Warframe: Chains of Harrow

Η Digital Extremes, η εταιρεία ανάπτυξης του free-to-play Third-Person Shooter Warframe, πρόσθεσε ένα μεγάλο update στο δημοφιλές παιχνίδι με τίτλο Chains of Harrow. Στο νέο update θα δείτε τους νέους, ανανεωμένους χάρτες της Γης, ένα νέο quest που σχετίζεται άμεσα με την πλοκή του Warframe, νέα όπλα, έναν νέο χαρακτήρα για να παίξετε, ο οποίος είναι κάποιου είδους priest που αξιοποιεί την δύναμη του Void και πολλά ακόμα.

Ο νέος χαρακτήρας λέγεται Harrow και είναι ο πιο πρόσφατος μαχητής της Lotus. Βασίζεται σε τέσσερις βασικές abilities, οι οποίες είναι:

- Condemn, η οποία εκπέμπει ένα κύμα ενέργειας και δένει τους εχθρούς μαζί
- Penance, στην οποία θα θυσιάσετε τις ασπίδες σας για να αυξήσετε την ταχύτητα που ξαναγεμίζετε τα όπλα σας και την ταχύτητα των βολών σας
- Thurible, όπου απορροφά την ενέργεια του Harrow για τη δημιουργία buffs
- Covenant, η οποία βοηθά στην προστασία των κοντινών συμμάχων σας μέσω μιας ενεργειακής δύναμης.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο update στην σχετική είδηση και δείτε το video του Harrow!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments: