Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Warframe

More
06 Jun 2013 15:27 #125272 by Βασίλης Καμακάρης
Πώρωση είναι...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jun 2013 12:22 #125393 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ ακόμη δεν έχω ασχοληθεί μαζί του αλλά πολλοί φίλοι μου μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το Warframe. Όπως και να έχει είναι ένα τζάμπα game να παίξεις όταν βγει η κονσόλα.

More
07 Jun 2013 12:25 #125395 by Βασίλης Καμακάρης

Lordwinter wrote: Εγώ ακόμη δεν έχω ασχοληθεί μαζί του αλλά πολλοί φίλοι μου μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το Warframe. Όπως και να έχει είναι ένα τζάμπα game να παίξεις όταν βγει η κονσόλα.

Μια χαρά game είναι το κακό είναι ότι έχει μόνο στοιχεία Co-op δεν έχει άλλα modes τύπου deathmacht και έτσι. Λογικά δεν θα το αφήσουν έτσι και ίσως εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία.

More
16 Jul 2013 21:28 #128452 by Βασίλης Καμακάρης
Η Alienware arena κάνει ένα Warframe 75 Platinum Key Giveaway όσοι έχετε το game ορμάτε.

More
05 Sep 2013 12:27 #131667 by nikitaras
Replied by nikitaras on topic Warframe
Κατεβασα απο το steam το warframe. ολα ωραια και καλα μεχρι που μου εβγαλε μια ειδοποιηση οτι η θυρες 3960 3962 ειναι κλειστες. Εφτιαξα νεους κανονες στο firewall τιποτα εκλεισα το firewall μου που ειναι αγορασμενο απο την πλαισιο τιποτα. Καποια λυσει για το πως να της ανοιξω?

More
05 Sep 2013 12:41 #131668 by Γιάννης Πετρόχειλος
1) Δοκιμασε να το τρεξεις ως administrator
2) Δεν ειναι υποχρεωτικο οτι το μπλοκαρει το firewall, ελεγξε και το AntiVirus δοκιμασε να το απενεργοποιησεις και να παιξεις
3) Δοκιμασε να ανοιξεις τα ports απο το router σου. Δεν θα βοηθησει σε τιποτα το να ξεμπλοκαρεις το firewall αν το router μπλοκαρει απευθειας τις θυρες!

More
05 Sep 2013 13:32 #131670 by nikitaras

snikefriend wrote: 1) Δοκιμασε να το τρεξεις ως administrator
2) Δεν ειναι υποχρεωτικο οτι το μπλοκαρει το firewall, ελεγξε και το AntiVirus δοκιμασε να το απενεργοποιησεις και να παιξεις
3) Δοκιμασε να ανοιξεις τα ports απο το router σου. Δεν θα βοηθησει σε τιποτα το να ξεμπλοκαρεις το firewall αν το router μπλοκαρει απευθειας τις θυρες!

πως ανοιγω τα ports απο το router?

More
05 Sep 2013 13:46 #131671 by nikitaras
η στην τελικη να κλησω τελιος το firewall του router. απλα δεν ξερω πως. που θα βρω το εικονιδιο του router και ολα τα σχετικα.

More
05 Sep 2013 14:16 #131672 by Γιάννης Πετρόχειλος

More
05 Sep 2013 14:35 #131673 by nikitaras

snikefriend wrote: Τι μαρκα router εχεις και τι εταιρια παροχης ιντερνετ;

εχω router τησ hol το μοντελο DSL-963xx και η παροχη του internet ειναι wind