Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Last of Us (PS3, PS4)

More
14 Jun 2013 20:40 #126013 by Βασίλης Καμακάρης
Φαντάζομαι λες αυτό. Το είχαν βρει αρκετοί χρήστες και το ανέφεραν στο Ps3trophies.org

[center:3157z67b][youtube:3157z67b]
[/youtube:3157z67b][/center:3157z67b]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jun 2013 11:10 #126140 by Βασίλης Καμακάρης
The Last of Us: Joel Edition Unboxing

[center:39g9mrm7][youtube:39g9mrm7]
[/youtube:39g9mrm7][/center:39g9mrm7]

Ανοίξαμε την ευρωπαϊκή Survival Edition του The Last of Us με τον Joel!

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες

More
18 Jun 2013 03:53 #126213 by stormare
Replied by stormare on topic The Last of Us (PS3, PS4)
16 μιση ωρες τελειοτητας.

More
18 Jun 2013 19:01 #126252 by Βασίλης Καμακάρης
Τρέμε Scot Pilgrim έρχονται :P

[center:3aqm21k0] [/center:3aqm21k0]

More
19 Jun 2013 18:15 #126298 by Βασίλης Καμακάρης
Όσοι από εσάς σκέφτεστε να κάνετε platinum το The Last of Us πάρτε μια εικόνα από ο guide του powerpyx στο ps3trophies.org. Δείτε το σχετικό Guide εδώ .

More
21 Jun 2013 01:02 #126395 by Κώστας Λάβαρης
Έτοιμο και το video review του παιχνιδιού από το Μάνο. Το παιχνίδι είναι ένα από τα καλύτερα φετινά για το PS3. Απολαύστε:

[youtube:1vb5kxp4]
[/youtube:1vb5kxp4]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
21 Jun 2013 10:57 #126404 by Βασίλης Καμακάρης
Πολύ κάλο το video review! καλά εδώ θέλουμε και μουσική υπόκρουση.

[center:3m8ty7iv][youtube:3m8ty7iv]
[/youtube:3m8ty7iv][/center:3m8ty7iv]

More
22 Jun 2013 01:55 #126465 by Μάνος Γρυπάρης
Περιμένω να δω ποιος θα πλατινιάσει πρώτος το The Last of Us!

Εγώ λυπάμαι αλλά δεν έχω υπομονή. Μία φορά το τερμάτισα μόνο για τις ανάγκες του review στο Normal level και τέλος. Δεν μπορώ να τερματίζω τα games πάνω από μία φορά (βασικά δεν έχω χρόνο γιατί προέρχουν άλλα reviews).

Anyway, δεν ήθελα να κάνω spoiler αλλά θα το πω πολύ διακριτικά γιατί είμαστε μία εβδομάδα μετά. Αφού το τερματίσετε να ξέρετε ότι έχει και "Plus" campaign με το οποίο κρατάτε τα upgrades σας και συνεχίζετε. Αυτό είναι ένα υποτυπώδες είδος replayability, δηλαδή το να maxάρετε τον Joel. To μόνο με το οποίο θα ασχοληθώ λίγο παραπάνω είναι το multiplayer γιατί εκεί τα unlockables μου φαίνονται λίγο περισσότερο ενδιαφέροντα απ' το να επαναλαμβάνω το campaign.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Jun 2013 02:36 #126468 by Stathis Thomopoulos
Αμα το τερματισεις παντως σου βγαζει ενα New Game Plus αναλογα με το επιπεδο.

Δηλ το τερματισες στο Hard? Θα βγαλει ps plus hard κτλ Κακως βεβαια για μενα γιατι θα επρεπε ακομα κι οσοι το τελειωσουν στο Easy να τους εχει επιλογη για ολα τα levels ακομα και hard.

More
22 Jun 2013 11:06 #126472 by Χριστιάνα Θάνου
Ναι και εμένα η άποψή μου είναι να μπορεί ο καθένας να διαλέξει ένα επίπεδο δυσκολίας και όταν το τερματίσει να ξεκλειδώσει κάτι σαν insane mode. Anyways, σχεδόν τερματίζω το The Last of Us και έχω μερικά πράγματα να πω. Κατ αρχάς, η ατμόσφαιρα που υπάρχει είναι τρομερή, ειδικά στα πρώτα 10 λεπτά!! Στην συνέχεια, χάνεται αυτό το αίσθημα λίγο αλλά δεν πειράζει γιατί θα έχετε το μυαλό σας στους infected και στο πως να επιβιώσετε.

Το ότι δεν έχει χάρτη μπορεί να σας φανεί κάπως στην αρχή αλλά εμένα μου άρεσε για δύο λόγους. 1)Γιατί μπορεί κανείς να ψάξει τον χώρο μόνος του για να βρει τον δρόμο και να μαζέψει χρήσιμα αντικείμενα. Αν υπήρχε χάρτης είμαι σίγουρη ότι κανείς δεν θα έψαχνε κάθε δωμάτιο ένα ένα στο πρώτο run.
2)Ε δεν είναι και τόσο δύσκολο το pathfinding!Όταν είναι να ανοίξετε μια πόρτα, να σπρώξετε μια σκάλα ή να κάνετε οτιδήποτε άλλο φαίνεται γιατί βγάζει ένα διακριτικό σηματάκι.

Γενικά μου άρεσε το voice acting, ο τρόπος που όπου πας όλο και κάποιος θα σε βοηθήσει (Tess,Bill) και η δυνατότητα να επιλέξουμε στο πως θα επιτεθούμε. Εγώ λόγω άλλων games που έχω παίξει (Splinter Cell) δεν έχω θέμα να πηγαίνω με stealthy τρόπο ο οποίος είναι και ο πιο ασφαλής. Πάντως αν κάποιος το παίξει με στυλ "Βγαίνω και τους πυροβολάω όλους μαζί¨θέλω να μου πει πόσες φορές πέθανε :D