Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Last of Us (PS3, PS4)

More
04 Jan 2015 18:32 #155183 by Πιέρρος Φουστέρης
Παρακολουθήστε την παρουσίαση του The Last of Us stand! Πρόκειται για μια χάρτινη ρέπλικα από μισοκατεστραμμένο αυτόματο πωλητή.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jan 2015 01:53 - 16 Jan 2015 05:07 #155567 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic The Last of Us (PS3, PS4)
Μολις τελειωσα το "the last of us remastered" και ενα εχω να πω για το παιχνιδι απλα Ε Π Ο Σ τιποτα αλλο το παιχνιδι οχι απλα ειναι διαμαντι και τα σπαει αλλα ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ.
Αν και με βαση το dlc left behing η ellie ειναι:
Warning: Spoiler!
αλλα αυτο δεν μειωνει σε τιποτα αυτο το παιχνιδι/διαμαντι

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ NAUGHTY DOG ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΡΟΥΡΓΗΜΑ.
Last edit: 16 Jan 2015 05:07 by Grigoris.

More
02 May 2015 15:21 #160251 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
To Τhe Last of Us: Left Behind DLC θα διατεθεί σύντομα και ως standalone. Διαβάστε περισσότερα εδώ

More
21 Jul 2015 23:22 #165888 by Γιάννης Μίγκλης
Το game το παίζω πολύ καιρό και με έχει εκπλήξει.Είναι εθιστικό με απίθανο gameplay και τέλεια γραφικά

More
21 Jul 2015 23:58 - 22 Jul 2015 00:02 #165893 by Tony
Replied by Tony on topic The Last of Us (PS3, PS4)

fits79 wrote: Μολις τελειωσα το "the last of us remastered" και ενα εχω να πω για το παιχνιδι απλα Ε Π Ο Σ τιποτα αλλο το παιχνιδι οχι απλα ειναι διαμαντι και τα σπαει αλλα ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ.
Αν και με βαση το dlc left behing η ellie ειναι:

Warning: Spoiler!
αλλα αυτο δεν μειωνει σε τιποτα αυτο το παιχνιδι/διαμαντι

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ NAUGHTY DOG ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΡΟΥΡΓΗΜΑ.

SPOILERΑΡΑ ALERTΑΡΑ !!!!!

Σοβαρα???Αν και εχω τερματισει και το dlc δεν προσεξα τη σκηνη.....Ειμαι σοκαρισμενος!!!Ειχε δει ενα παλικαρι κατα τη διαρκεια του dlc και τον χαρακτηρισε ως "hot".Γι αυτο δεν ειμαι 100 % οτι το φιλι ηταν λεσβιακο(το ειδα στο youtube τελικα)
Παντως το game ειναι παιχνιδαρα!Δυσκολα ενα sequel θα ειναι τοσο καλο.
Last edit: 22 Jul 2015 00:02 by Tony.

More
22 Jul 2015 00:03 #165894 by Ανδρέας Κιούρας
Για εμένα η naughty dog έχει μεγάλη ακμή αυτήν την περίοδο!!!Τι άλλο πια?Τα παιχνίδια έχουνε μυστήριο,δράση,από όλα!!

More
25 Sep 2016 00:59 - 25 Sep 2016 13:59 #188005 by John Firefighter
Παιδια καλησπερα χρειαζομαι την βοηθεια σας οποιος γνωριζει παρακαλω πολυ.

Προχθες αγορασα το The Last Of Us Game Of The Year Edition απ το PS Store, κατεβασα οτι χρειαζοταν, εκανα Install τα παντα και χθες το μεσημερι μπηκα κανονικα επαιζα στο Multiplayer για κανα 10λεπτο μετα το εκλεισα και παω να μπω το βραδυ και δε γινοταν τιποτα, Όπως βλεπετε στην φωτογραφια παρολο που παταω το κουμπι δε γινεται τιποτα απολυτως μενει εκει για ωρα και ουτε θα κατεβει τιποτα. Δοκιμασα να το αφησω να ολοκληρωθει και παρολο που πηγε στο 100% οταν πηγαινα να ανοιξω το Game δεν εβλεπα τιποτα. Υπηρχε Black Screen και ετσι το εσβησα εσβησα και οτι υπηρχε περι του Game και τα ξαναπερασα ολα και παλι μου κανει τα ιδια μπορει καποιος να μου πει τι θα κανω;
Attachments:
Last edit: 25 Sep 2016 13:59 by Γιώργος Λόλας.

More
25 Sep 2016 05:48 - 25 Sep 2016 14:00 #188009 by Γιώργος Λόλας
Δοκίμασε να θέσεις default settings από το μενού system της κονσόλας και δες αν σου λειτουργήσει σωστά το game. Θα χρειαστεί να ξαναρυθμίσεις wifi password κτλ μετά. Αλλιώς, πήγανε στο Game Data Utility και σβήσε το The Last of Us από εκεί και ξανατρέξτο μήπως σου παίξει κανονικά.
Last edit: 25 Sep 2016 14:00 by Γιώργος Λόλας.

More
25 Sep 2016 17:02 - 25 Sep 2016 23:55 #188025 by John Firefighter
Είχα σβήσει από το game data utility και από το save data και πάλι τίποτα. Θα δοκιμάσω το άλλο που μου είπες απλά πού ακριβώς πάω για default settings?
Last edit: 25 Sep 2016 23:55 by Γιώργος Λόλας.

More
26 Sep 2016 12:52 - 27 Sep 2016 00:35 #188046 by John Firefighter
Το έκανα αυτό με το restore σε default αλλά δεν άλλαξε τίποτ. To game το ίδιο έχει πρόβλημα και όταν πάω στο game data utility δε βρίσκω κανένα αρχείο the last of us....
Last edit: 27 Sep 2016 00:35 by Marios Ntallaris.