Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ξαναπαίζετε τα games που τερματίσατε?

Poll: Ξαναπαίζετε τα games που τερματίσατε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι.
8 33.3%
Μόνο αν μου δίνουν κίνητρο.
13 54.2%
Όχι, αν τα τερματίσω δεν τα ξαναπαίζω.
3 12.5%
Total number of voters: 24
Only registered users can participate to this poll
More
28 Sep 2020 19:38 #239526 by Αναστασία Κεραμάρη
Όταν ένα videogame είναι καλό, θεωρώ πως πολύ εύκολα το ξαναπαίζει κανείς.
Βέβαια, το να ξαναπαίξω προσωπικά ένα game, εξαρτάται από πολλά. Για αρχή αν έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα σίγουρα το να το ξαναρχίσω είναι σα να κάνω μια ολοκαίνουρια αρχή σε αυτό. Επιπλέον, παίζει και ρόλο η δυσκολία που αντιμετώπισα. Για παράδειγμα την τριλογία Crash Bandicoot, παρότι την απόλαυσα πάρα πολύ, ήταν σημεία που ένιωσα πως θα παραδώσω την ψυχή μου στην προσπάθεια να περάσω κάποιο επίπεδο ή να πάρω τα Bonus, ειδικά στο πρώτο παιχνίδι. Σημαντικός, επίσης, και ο χειρισμός. Στο Crash για παράδειγμα, πολλές φορές σκαλώνει σε κάποια σημεία και είναι σα να μη λαμβάνει σωστά την εντολή. Αυτό το έχουν πολλά παιχνίδια κι αν ο χειρισμός είναι δύσκολος, τότε δύσκολα το ξαναπαίζω γενικά.
Με ατελείωτη όρεξη παίζω God Of War, που το έχω κάνει επανειλημμένα και με τα τέσσερα παιχνίδια, Bioshock, και Assasin's Creed, που έχουν υπέροχο στόρι, πολύ καλό χειρισμό και πάρα πολλή δράση και ένταση.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2020 00:38 #241789 by Blood Prince
Σκέφτομαι να ξαναπαίξω το Witcher 3 τρίτη φορά και σκέφτομαι και για κανένα Skyrim. :P

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
03 Feb 2021 14:47 - 03 Feb 2021 14:51 #245625 by Blood Prince
Το Resident Evil 2 Remake πρέπει να το έπαιξα 7-8 φορές....όταν έχω όρεξη πάντα ξαναπαίζω και ειδικά αν υπάρχουν και εναπομείναντα Trophies.

Οταν σκέφτομαι πως για τα παιχνίδια και το playstation πλήρωσα ένα κάρο λεφτά φυσικά και ξαναπαίζω για να απολαύσω αυτό που πλήρωσα, ειδικά εάν έχει περάσει ένα διάστημα από την τελευταία φορά που έπαιξα.

Τώρα σκέφτομαι να ξαναπαίξω God of War για πλατίνα (πως πέρασαν τα δύο χρόνια :( , το Witcher 3 για Πλατίνα , το Dark Souls Remastered για το DLC.

Επίσης πρίν παίξω το AC Valhalla (όταν με το καιρό το αγοράσω) θα ξαναπαίξω AC Origins και Odyssey και πρίν παίξω το Last of Us Part 2 θα ξαναπαίξω το πρώτο στο normal επίπεδο δυσκολίας.

Οταν παίξω το Nathan Drake Collection θα ξαναπαίξω το Uncharted 4.

Κάποια στιγμή θα ξαναπαίξω και Bloodborne επειδή θέλω να ξανατερματίσω το DLC στο NG Plus....βέβαια ο χαρακτήρας μου είναι δυνατός καθώς κέρδισα την Pthumerian Queen.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 03 Feb 2021 14:51 by Blood Prince.

More
10 Feb 2021 20:47 #246093 by Απόστολος Μητσακούλης
Σχεδόν πάντα παίζω τα παιχνίδια πάνω από μία φορά. Αν κάποιο game έχει πχ 100 ώρες gameplay δν το πιάνω αμέσως δεύτερη φορά.

More
30 May 2021 13:19 #251669 by Μάριος Τσογκας
Γενικά αν ένα παιχνίδι σου δίνει το κίνητρο να το ξαναπαίξεις και δεν είναι επαναλαμβανόμενο όπως ας πούμε είναι το Mafia 3 τότε υπάρχει πάντα ένας παραπάνω λογος να το ξαναπαίξεις ακόμα και για την πιο μικρή επιλογή του παιχνιδιού.

More
30 May 2021 18:18 - 30 May 2021 18:21 #251672 by Blood Prince
Καλά άμα αρχίσω να ξαναπαίζω όλα τα παιχνίδια που έχω μαζί με του PC, δεν θα χρειαστεί να αγοράσω καινούργιο παιχνίδι μέχρι να βγεί το PS6. 

Φυσικά και σκέφτομαι να ξαναπαίξω αρκετά με μόνο αρνητικό το πως δεν θα υπάρχει trophy να αποκτήσω σε όσα έχω ολοκληρώσει 100 %.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 30 May 2021 18:21 by Blood Prince.

More
10 Jun 2021 13:27 #252243 by Απόστολος Μητσακούλης
Ειναι λιγο δυσκολο παντος να ξαναπαιξει καποιος παιχνιδια που εχουν κλησει 15 χρονια. Οταν εχουμε συνιθησει τα γραφικα του ps4, ps5 δν ειναι και οτι καλυτερο να γυρνας σε ps2. Τα remaster απο την αλλη βοηθανε σε αυτο.

More
10 Jun 2021 13:34 #252245 by Blood Prince

Ειναι λιγο δυσκολο παντος να ξαναπαιξει καποιος παιχνιδια που εχουν κλησει 15 χρονια. Οταν εχουμε συνιθησει τα γραφικα του ps4, ps5 δν ειναι και οτι καλυτερο να γυρνας σε ps2. Τα remaster απο την αλλη βοηθανε σε αυτο.

Για γραφικά PS5 δεν ξέρω ούτε με ενδιαφέρει.

Το Witcher 2007 πάντως στο PC θα το παίξω άνετα και είναι γενιάς PS3 αν δεν κάνω λάθος.

Για μένα είναι δύσκολο να παίξω ένα τεράστιο παιχνίδι όπως το Last of Us Part 2 , δύο φορές συνεχόμενα.

[IMG

Peter Baylish

More
16 Feb 2023 16:20 #269736 by Αντώνης Δαλδόγιαννος
Παίζω δεύτερη φορά μόνο για να μαζέψω τα εναπομείναντα Achievements
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης