Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ξαναπαίζετε τα games που τερματίσατε?

Poll: Ξαναπαίζετε τα games που τερματίσατε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι.
8 33.3%
Μόνο αν μου δίνουν κίνητρο.
13 54.2%
Όχι, αν τα τερματίσω δεν τα ξαναπαίζω.
3 12.5%
Total number of voters: 24
Only registered users can participate to this poll
More
16 Mar 2016 10:02 #178070 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ανάλογα το παιχνίδι αλλά το κάνω σε αρκετά που μου αρέσουν. Το πρώτο Deus Ex το έχω τερματίσει 7 φορές και ποτέ δε το βαριέμαι, το GTA:San Andreas το έχω παίξει 4 φορές, το Sacrifice της Shiny Entairtainment το παίζω ακόμα και αρκετά άλλα το ίδιο. Τα Mass effect το είχα κάψει τελείως, 4 playthrough τα πρώτα δύο, με γυναίκα Paragon/Renegade και το ίδιο και με άντρα :p

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Mar 2016 16:19 #178845 by Αρίστος Αθανασιάδης
Μόνο αν μου δίνουν κίνητρο γιατί η άποψη μου είναι ότι αν το story του game και το ίδιο το game είναι καλό και σε τραβάει να το παίξεις είναι σίγουρο ότι θα το ξαναπαίξεις :) ..

More
27 Mar 2016 21:01 #178871 by Myrmidon
Φυσικά. Είναι κάτι που το κάνω εδώ και χρόνια με διάφορα games ακόμα και με πάρα πολύ παλιά (10ετιών) όπως πχ το αυθεντικό Rogue. Dungeon Master.....κ.α.

More
04 Apr 2016 21:13 #179385 by Δημήτρης Πασχάλογλου
Σπάνια το κάνω αυτό και αν το κάνω θα έιναι κυρίως με παλαιότερα παιχνίδια που έχω ξεχάσει. Με εξαίρεση το Icewind Dale το οποίο έχω τρεματίσει αρκετές φορές και ότι Pokemon έχω :woohoo:

More
05 Apr 2016 04:18 #179415 by Αντώνης Δελησάββας
Ωωωω ναι!

Ενδεικτικά έχω τερματίσει (όχι μόνο ξαναπαίξει) το Star Wars: Knights of the Old Republic II επτά φορές, το Call of Duty II άλλες τόσες, το Mission Impossible για PS1 πέντε φορές, το Metal Gear Solid τέσσερις φορές, το Duke Nukem 3D τρεις φορές, ενώ κατά καιρούς γυρνάω και ξαναπαίζω τα Final Fantasy από το 7 έως το 10, τα Pokemon κυρίως σε emulator γιατί έχουν χαλάσει οι μπαταρίες των catridges και δεν κρατάνε μνήμη, καθώς και διάφορα άλλα games εποχής 98' - 06' που απόλαυσα τότε ιδιαίτερα. Γενικά τα πιο νέα games δεν μου κάνουν αίσθηση να τα ξαναρχίσω μετά το πέρας τους, κάτι που νομίζω πως έχει να κάνει με το ότι μεγάλωσα και έχοντας δει διάφορα όσον αφορά gameplay και story δεν ενθουσιάζομαι πλέον τόσο. Παρόλα αυτά μια μικρή τζούρα νοσταλγίας πάντα την θέλω και έτσι ασχολούμαι ξανά κυρίως με παλαιότερους τίτλους.

"Stand in the ashes of a trillion dead souls and ask the ghosts if honour matters. The silence is your answer".
(Javik - Mass Effect 3)

More
20 Feb 2020 10:54 - 20 Feb 2020 10:59 #231726 by Blood Prince
Εχω ξαναπαίξει παιχνίδια όπως Last of Us δύο φορές και Horizon Zero Dawn,Detroit Become Human κλπ για Πλατίνα αλλά τεράστια παιχνίδια όπως το Witcher 3 βαριέμαι αφάνταστα να τα ξαναπαίξω.

Επίσης παιχνίδια που έχω πάρει πλατίνα δεν τα έχω ξαναπαίξει γιατί δεν έχω όρεξη....το Platinum Hunting αυξάνει την διάρκεια αλλά αφού το πάρω,τέλος το παιχνίδι για μένα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 20 Feb 2020 10:59 by Blood Prince.

More
21 Jun 2020 02:25 #235753 by Aνέστης Αδαμίδης
Κανονικά τώρα δε θα το έγραφα, αλλά νιώθω σαν έγκυος γυναίκα με περίεργες λιγούρες. Με έπιασε τώρα να ξαναπαίξω το Heavenly Sword. Μου άρεσε πάρα πολύ την πρώτη φορά που το είχα παίξει, η ιστορία του με καθήλωσε προσωπικά, αλλά τώρα πώς μου ήρθε, ένας Θεός το ξέρει

More
21 Jun 2020 14:00 #235760 by Sotiris Greece
Πριν κυκλοφορήσουν τα trophies έπαιζα αρκετά games στην εποχή τους ξανά και ξανά αλλά αυτό που είχα αφιερώσει συνολικά 10 τερματισμούς ήταν το Ghosthunter στο PS2.

Με τα σημερινά δεδομένα αν το game δεν έχει requiremnts (extra playthrough, διαφορετικά endings και τα σχετικά) δεν υπάρχει περίπτωση να μπω στο κόπο να το παίξω ξανά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις βοήθειας σε co-op ή multiplayer trophies.

More
21 Jun 2020 15:27 #235762 by Blood Prince
To Witcher 3 εκεί που έλεγα πως βαριέμαι,το είχα ξαναπαίξει δεύτερη φορά μαζί με τα DLCs απλά δεν καθάρισα όλα τα ερωτηματικά στους χάρτες.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
28 Sep 2020 16:50 - 28 Sep 2020 16:52 #239516 by Blood Prince
Είναι κρίμα να τα έχουμε τα παιχνίδια στο ράφι να σκονίζονται.Αγοράζουμε αδιάκοπα παιχνίδια αλλά με αυτά που έχουμε ήδη,τι γίνεται ; Θα τα έχουμε διακοσμητικά ;

Κάποια στιγμή σκέφτομαι να ξαναπαίξω τα παιχνίδια που έχω στο NG Plus ή σε δυσκολότερο επίπεδο δυσκολίας,ακόμα και αυτά που έχω Πλατίνα.

Ας πούμε Bloodborne,Witcher 3,AC Origins,AC Odyssey,Horizon Zero Dawn,Dark Souls 3,Red Dead Redemption 2,Last of Us,Uncharted 4 τα ξαναπαίζω.

Αυτά που δύσκολα να ξαναπαίξω είναι τα Detroit Become Human και Marvel Spiderman.

To Fifa 19 κλασικά είναι το παιχνίδι που ως Fifa είτε το παίξεις 1 φορά είτε 500 φορές δεν πρόκειται να δείς κάτι το καινούργιο πέρα από "σάλτσες" όπως ο ύμνος του Champion's League αλλά εγώ εδώ και καιρό δεν παίζω καθόλου γιατί δεν έχω όρεξη.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 28 Sep 2020 16:52 by Blood Prince.