Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ξαναπαίζετε τα games που τερματίσατε?

Poll: Ξαναπαίζετε τα games που τερματίσατε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι.
8 33.3%
Μόνο αν μου δίνουν κίνητρο.
13 54.2%
Όχι, αν τα τερματίσω δεν τα ξαναπαίζω.
3 12.5%
Total number of voters: 24
Only registered users can participate to this poll
More
15 Mar 2016 19:07 #178034 by Μάνος Γρυπάρης
Ένα σημαντικό ερώτημα. Όταν παίζετε κάποια games και τα τερματίζετε, μετά θα τύχει να τα ξαναπαίξετε?
Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου κάποια games μας δίνουν κίνητρο να τα ξανατερματίσουμε λόγω replayability επομένως συνυπολογίστε και αυτό. Σε κάθε περίπτωση, αν επιλέξετε "Ναι" τότε με αυτή την επιλογή θα πρέπει να εννοείτε ότι τα παίζετε από την αρχή μέχρι το τέλος και όχι π.χ. να κάνετε Load το τελευταίο save για να δείτε ένα άλλο φινάλε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Mar 2016 19:17 #178035 by Κατερίνα Μαρίνου
Ναι, αν μου αρεσουν πολυ οπως το Skyrim, το Resident Evil (το πρωτο μερος), το Tomb Raider Anniversary και σιγουρα και το Fallout 4 (οταν με το καλο το τερματισω) που με τα τοσα mods που βγαινουν ειναι ουσιαστικα μια νεα αρχη.

More
15 Mar 2016 19:38 - 15 Mar 2016 19:42 #178038 by Blood Prince
Οταν τα παιχνίδια με έχουν ενθουσιάσει και θέλω να ξαναβιώσω το κλίμα ναι. (με το Dead Space 3 για παράδειγμα γουστάρω να ξανασχοληθώ και αφού το τερματίσω σε πολλά chapters ακόμα σκέφτομαι να ξανασχοληθώ και με το πρώτο παρά τα γραφικά)

Αν όμως δεν με έχουν ευχαριστήσει τόσο,δύσκολα θα ξανασχοληθώ..(βλ.Black Ops 2 ίσως επαναλάβω κάποιες αποστολές μόνο και μόνο επειδή το πλήρωσα αλλά μου είχε αφήσει πικρή γεύση για το σενάριο)

Ακόμα παίζει ρόλο και πόσο παλιό είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι..ας πούμε το να ασχοληθώ τώρα με το tomb raider:legend που το έχω τερματίσει τρεις-τέσσερις φορές στο παρελθόν και έχει ξεπερασμένα γραφικά θα το αποφύγω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 15 Mar 2016 19:42 by Blood Prince.

More
15 Mar 2016 19:42 #178039 by Βασιλης Γαλανος
Ειναι αναλογα το παιχνιδι σιγουρα,αλλα εστω και λιγο replayability να εχει σιγουρα θα του δωσω και αλλη προσοχη μετα τον τερματισμο.Εφοσον βεβαια μου αρεσε σε πρωτη φαση.Στο 90% των παιχνιδιων που παιζω,παντα καποιο easter egg ή καποια δυνατοτητα μου ξεφευγει και αυτο με τραβαει να το δω μονος μου παντα.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
15 Mar 2016 20:00 #178042 by A
Ξαναπαίζω πολλά από τα παιχνίδια που έχω τερματίσει. Όλη την σειρά Tomb raider, call of duty μέχρι το ghost ως τώρα και σίγουρα starcraft.
Λίγα αφήνω στην άκρη γενικά, ανέφερα απλώς τα πιο σημαντικά που έχω χιλιοπαιξει. Κάπου εκεί είναι και το Halo , και αλλα πολλά :P

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
15 Mar 2016 21:21 #178048 by Γιάννης Μοσχονάς
Ελάχιστα από τα τερματισμένα παιχνίδια έχω ξαναπαίξει λόγω χρόνου κυρίως, θα ήθελα να ασχοληθώ ξανά με ορισμένα όπως τα Tomb Raider, το Marvel's Ultimate Alliance και αρκετά ακόμα.

More
15 Mar 2016 21:40 #178050 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Προσωπικά το αποφεύγω γιατί είμαι υπέρ της "πρώτης και καλής εμπειρίας". Μετά το ενδιαφέρον μου μετριάζεται και πάνω απ' όλα η αίσθηση που μου έχει μεταδώσει ήδη το παιχνίδι. Σε περιπτώσεις υψηλού replayability πάλι το αποφεύφω, γιατί ακόμη κι όταν έχω να διαλέξω μεταξύ διαφορετικών επιλογών κάθε φορά εντός του playthrough, επιλέγω αυτή που με εκφράζει, και δεν κάνω κάτι από περιέργεια. Συνεπώς, επειδή δύσκολα θα επιστρέψω και θα με εκφράζει κάτι άλλο, μένω με εκείνη την πρώτη εικόνα και γενικότερη αίσθηση. Π.χ. στο Jade Empire δε θα με εξέφραζε ένα playthrough επιλέγοντας τον closed fist δρόμο, και το να κάνω απλώς τις σχετικές επιλογές "για να δω τι θα γίνει", θα με έβγαζε έξω απ' τα νερά μου.

More
15 Mar 2016 22:41 #178053 by 001
Ναι, αν το παιχνίδι είναι καλό/fun. Ίσως όχι κατευθείαν, αλλά κατά 80% ναι.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
15 Mar 2016 23:08 #178055 by Νικολής Ασημάκης
Έχω ξαναπαίξει πολλά παιχνίδια που έχω τερματίσει, όχι τόσο για να δω διαφορετικά routes όσο γιατί μου ήρθε όρεξη να τα ξαναπαίξω. Π.χ. τα Mass Effect τα έχω τερματίσει 4 φορές το 1 και το 2, άλλες τόσες το πρώτο Witcher, 3 φορές το 2 κλπ.

More
16 Mar 2016 00:11 - 16 Mar 2016 00:12 #178058 by Georgios Manolis
Ψήφισα το δεύτερο,εαν το παιχνίδι έχει κάτι να μου προσφέρει θα το ξαναπαίξω.Είναι περιπτώσεις που απλά θέλω να βιώσω ξανά την εμπειρία όπως τα κλασικά παιχνίδια του Ps1.Στα οποία δεν αλλάζει ο τρόπος παιξίματος και τα γραφικά τους έχουν παλιώσει όμως η αίσθηση που σου άφησαν την πρώτη φορά που τα έπαιξες είναι αναλοίωτη και τη ξαναζείς κάθε φορά σαν να είναι η πρώτη φορά.
Τώρα υπάρχει και η άλλη κατηγορία παιχνιδιών που εκτός απο την εμπειρία,σου επιτρέπουν να γίνεις διαδραστικός και δημιουργικός.Όπως τα Crysis και Deus Ex:HR και πολλά άλλα που σου επιτρέπουν να έχεις μια κάποια ελευθερία επιλογών στο gameplay.Η στο ArmA 3 που παίζω εδώ και 1,5 χρόνο κι ανακαλύπτω ακόμη καινούριους τρόπους παιξίματος.Κάθε online παιχνίδι δε μοιάζει με το προηγούμενο,κάθε μέρα κάνω κάτι διαφορετικό.Τέτοια παιχνίδια δε θα πεθάνουν ποτέ,για μένα!

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 16 Mar 2016 00:12 by Georgios Manolis.