Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa 12

More
22 Oct 2011 10:09 #100472 by al7
Replied by al7 on topic Fifa 12
Μπορω να παιξω καπως manger mode με τον ολυμπιακο?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Oct 2011 13:45 #100484 by Άγγελος Φασούλης

draminos4 wrote: παιδια μια βοηθεια...εκανα register στο creation center στην σελιδα..εκανα bookmark τις ομαδες που ηθελα και μετα μπηκα απο το ps3 αλλα δεν ειχε τιποτα..οταν πηρα το φιφα ειχα αλλο email που ειχα γραφτει στο psn και πριν καμια εβδομαδα το αλλαξα επηδει δεν θυμομουν τους κωδικους για το email ετσι το αλλαξα...εγω πιο email πρεπει να βαλω για να βρω τις ομαδες?βαζω αυτην που εχω στο ps3 αλλα μου λεει οτι ηδη χρησημοποιητε..εβαλα και το παλιο email που ειχα αλλα παλι τα ιδια...το email πρεπει να ειναι ιδιο και στο ps3 και στην σελιδα που κανουμε register?η και το password το ιδιο?αν θελω να το ξανακανω απο την αρχη παλι ολη τη διαδικασια μπορω η εχει κρατησει αυτα που εχω τωρα και απλα δεν εκανα σωστο συχρονισμο με το email και παει τζαμπα το creation center pack που πηρα απο το ps3?συγνωμη αν σας κουρασα αλλα μπερδευτικα αρκετα...αν μπορει καποιος ας μου πει βημα βημα τι πρεπει να κανω...ευχαριστω εξ αρχης...

Βασικά το μόνο θέμα σου είναι να ενώσεις το τωρινό psn id σου με το creation center.

al7 wrote: Μπορω να παιξω καπως manger mode με τον ολυμπιακο?

Όχι δεν μπορείς.

More
22 Oct 2011 14:09 #100486 by draminos4
Replied by draminos4 on topic Fifa 12

draginfable wrote:

draminos4 wrote: παιδια μια βοηθεια...εκανα register στο creation center στην σελιδα..εκανα bookmark τις ομαδες που ηθελα και μετα μπηκα απο το ps3 αλλα δεν ειχε τιποτα..οταν πηρα το φιφα ειχα αλλο email που ειχα γραφτει στο psn και πριν καμια εβδομαδα το αλλαξα επηδει δεν θυμομουν τους κωδικους για το email ετσι το αλλαξα...εγω πιο email πρεπει να βαλω για να βρω τις ομαδες?βαζω αυτην που εχω στο ps3 αλλα μου λεει οτι ηδη χρησημοποιητε..εβαλα και το παλιο email που ειχα αλλα παλι τα ιδια...το email πρεπει να ειναι ιδιο και στο ps3 και στην σελιδα που κανουμε register?η και το password το ιδιο?αν θελω να το ξανακανω απο την αρχη παλι ολη τη διαδικασια μπορω η εχει κρατησει αυτα που εχω τωρα και απλα δεν εκανα σωστο συχρονισμο με το email και παει τζαμπα το creation center pack που πηρα απο το ps3?συγνωμη αν σας κουρασα αλλα μπερδευτικα αρκετα...αν μπορει καποιος ας μου πει βημα βημα τι πρεπει να κανω...ευχαριστω εξ αρχης...

Βασικά το μόνο θέμα σου είναι να ενώσεις το τωρινό psn id σου με το creation center.

al7 wrote: Μπορω να παιξω καπως manger mode με τον ολυμπιακο?

Όχι δεν μπορείς.

φιλε μου βαζω το email που εχω το ps3 και μου βγαζει The EA account (email address) you entered is already in use.τι αλλο να κανω?πως να το ενωσω?

More
22 Oct 2011 15:11 #100488 by niColaou-1926
Replied by niColaou-1926 on topic Fifa 12

Eluse wrote: Πήγα Division 2 !!!

Κάθε ματσ είναι ντερμπυ τώρα, πολύ καλή δουλειά στο matchmaking.

εχεις psn?

More
22 Oct 2011 17:30 #100497 by Άγγελος Φασούλης

draminos4 wrote: φιλε μου βαζω το email που εχω το ps3 και μου βγαζει The EA account (email address) you entered is already in use.τι αλλο να κανω?πως να το ενωσω?

Αν στο βγάζει αυτό όταν πας να κάνεις register απλά κάνε retrieve password και θα σου στείλουν νέο κωδικό στο email για να μπεις.

More
22 Oct 2011 20:38 #100502 by didda13
Replied by didda13 on topic Fifa 12
ειμαι φανατικος παίχτης του pes!! νομιζω ομως οτ απο φέτος θα δοκιμάσω σίγουρα το fifa

More
23 Oct 2011 08:32 #100518 by draminos4
Replied by draminos4 on topic Fifa 12

draginfable wrote:

draminos4 wrote: φιλε μου βαζω το email που εχω το ps3 και μου βγαζει The EA account (email address) you entered is already in use.τι αλλο να κανω?πως να το ενωσω?

Αν στο βγάζει αυτό όταν πας να κάνεις register απλά κάνε retrieve password και θα σου στείλουν νέο κωδικό στο email για να μπεις.

επιτελους το εκανα!!!φιλε μου σε ευχαριστω...... :icon applaud:

More
24 Oct 2011 23:04 #100611 by Βύρων Μουτάφης
Replied by Βύρων Μουτάφης on topic Fifa 12
Σιγουρα φετος το FIFA ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι.
Full ρεαλιστικο και με φοβερα animations.

More
25 Oct 2011 03:22 #100622 by Χρήστος Παντελαίος
Θα σας περιγράψω την άποψη μου για τη διαφορά Fifa και Pro με μια ιστοριούλα. Αν παίζεις Fifa 12 και περάσεις μπροστά από την τηλεόραση κάποιος μεγαλύτερος που δεν ξέρει από ηλεκτρονικά, θα σου πει "α βλέπεις ματσάκι; ποιοι παίζουν;". Αν παίζεις Pro 12, απ' την άλλη, και συμβεί το ίδιο, θα σου πει "Πάλι ηλεκτρονικά; όλη μέρα ηλεκτρονικά παίζεις. Διάβασε και λίγο". Αυτό πιστεύω τα λέει όλα.

Η άποψή μου
Facebook profile

More
25 Oct 2011 13:20 #100628 by Andr
Replied by Andr on topic Fifa 12
νομιζω οτι φετος τα animations του fifa μοιαζουν λιγο με του pro.ομως εχει γινει πολυ καλη δουλεια την impact engine και εχει ετσι ανεβει το παιχνιδι ενα επιπεδο πανω