Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa 12

More
05 Oct 2011 01:33 #99635 by Emmanouil Zis
Replied by Emmanouil Zis on topic Fifa 12
Ακομα δεν εχω αποφασισει πιο να παρω απο τα 2<fifa και pro>. Με το Ps3 δεν μπορεις να κανεις πειραματα με τα demo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Oct 2011 12:26 #99644 by Eluse
Replied by Eluse on topic Fifa 12

johnlit7 wrote: παντως πολλοι στο ονλαιν χρησιμοποιουν τ cheat με τον ελεγχο του τερματοφυλακα με αποτελεσμα να παιζεις επιθεση κοντρα σε αμυνα που σου παιζει η CPU και οχι ο αντιπαλος..ελπιζω να διορθωθει αμεσα!

Δεν είναι cheat, η ΕΑ το έβαλε δοκιμαστικά να δει πως θα πάει. Μπορεί να το βγάλουν.

Γνωρίζει κάποιος στο UT πως θεραπεύω έναν παίκτη μου, που τραυματίστηκε ? Από που αγοράζω healing ?
Συγκεκριμένα βήματα, παρακαλώ :roll:

More
05 Oct 2011 17:55 #99689 by Άγγελος Φασούλης
Πας στις auction cards και αγοράζεις την κάρτα για τον κατάλληλο τραυματισμό.

More
06 Oct 2011 05:00 #99722 by Γιώργος Λόλας
Replied by Γιώργος Λόλας on topic Fifa 12
Κι ένα βιντεάκι για να γελάσουμε λίγο :)

Ο Messi έπαθε... εγκεφαλικό!

[youtube:2w5ogpam]
[/youtube:2w5ogpam]

Για να σας προλάβω, δε κοροιδεύω το παιχνίδι, το βίντεο είναι από το demo. Κι εμένα φέτος το Fifa μου αρέσει αρκετά :)

More
06 Oct 2011 05:10 #99724 by Γιάννης Μπόκας
Replied by Γιάννης Μπόκας on topic Fifa 12
Χαχαχα! Μαρέσει που στον Messi του γυρίζουν και τα μάτια ανάποδα κάποια στιγμή! Όταν βάζεις γκολ στο Fifa μπορείς να πανηγυρίσεις με διάφορους τρόπους πατώντας το κατάλληλο combo. Ομολογώ πως αυτόν τον πανηγυρισμό δεν τον έχω ξεκλειδώσει ακόμα!

More
06 Oct 2011 23:21 #99766 by draminos4
Replied by draminos4 on topic Fifa 12
ρε τι εχω παθει δεν μπορω να σταυρωσω νικη...απο κει που νικουσα και ανεβαινα ξαφνικα ηρθε η πτωση!!!2μερες τωρα με παει χαλια...τι και αν εχω κατοχη εγω τι αν σε καθε ματς σπαω τα δοκαρια..τι αν χανω πανω απο 5 τετ α τετ σε καθε αγωνα...κανοθν μια αντεπιθεση κυριως με λομπα και παρτο....και μετα πισω ταμπουρια οπου φυγει φυγει!!!!ανεξαρτητα απο αυτο καθε μερα ανακαλυπτω οτι ειναι απλα φοβερο...μια ποδοσφαιρικη απολαυση και εμπειρια!!!!!που θα παει θα γυρισει ο τροχος...θα νικησει κ ο ψηλος!!!!!!

More
07 Oct 2011 13:57 #99793 by eliminator
Replied by eliminator on topic Fifa 12
Fifa 12 patch

Έρχεται μέσα στον Οκτώβριο.

Η EA Sports ανακοίνωσε ότι μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα κυκλοφορήσει το πρώτο patch για το Fifa 12.

Το patch θα περιλαμβάνει μεγάλες διορθώσεις, σύμφωνα με τον community manager της εταιρείας, Romily Broad. Ανάμεσα σε αυτές τις διορθώσεις, θα υπάρξει update στο Fifa Ultimate Team, για το οποίο όπως θα έχετε ήδη παρατηρήσει, υπάρχουν ακόμα προβλήματα εύρεσης online αντιπάλου, όπως και πέρυσι. Όσοι έχετε το Fifa 12 στα PC θα έχετε βρει επίσης ορισμένα disconnections όταν παίζετε online, κάτι που επίσης αναμένεται να διορθωθεί καθώς οι αποσυνδέσεις σχετίζονται με την Origin .

Υπάρχει επίσης ενδεχόμενο να απενεργοποιηθεί το χαρακτηριστικό ελέγχου του τερματοφύλακα, με το οποίο αφήνετε τους αμυντικούς στα χέρια της A.I. Η EA Sports θεωρεί ότι έτσι αδικούνται οι λιγότερο ικανοί παίκτες όταν επιτίθενται. Το θέμα βρίσκεται υπό συζήτηση μέχρι στιγμής. Το πρώτο patch για τις κονσόλες θα κυκλοφορήσει μεταξύ 14-21 Οκτωβρίου, ενώ θα ακολουθήσει το patch για PC.

Το Fifa 12 ήταν σύμφωνα με τις ψήφους σας παιχνίδι του μήνα για τον Σεπτέμβριο.

Μάνος Γρυπάρης

More
08 Oct 2011 18:10 #99859 by Γιάννης Μπόκας
Replied by Γιάννης Μπόκας on topic Fifa 12
Δεν ξέρω για το PS3, πάντως στο Xbox 360 μπήκε ένα update χτες το βράδυ κατά τις 3 και ήταν 5MB. Δεν ξέρω τι έφτιαξε, αλλά δεν είδα καμία αλλαγή στα bugs του Virtual Pro

More
19 Oct 2011 22:11 #100427 by eliminator
Replied by eliminator on topic Fifa 12
Fifa 12 patch
Όσοι συνδεθείτε στο Fifa 12, θα μπορέσετε να κατεβάσετε αυτόματα το πρώτο patch, το οποίο διορθώνει τα εξής χαρακτηριστικά:
- Χωρίς έλεγχο τερματοφύλακα στο online 1vs1: Πολλοί παραπονεθήκατε ότι στους απλούς online αγώνες (χωρίς Virtual Pro), υπήρχε δυνατότητα ελέγχου του τερματοφύλακα με το πλήκτρο Select (PS3) ή Back (Xbox 360). Η δυνατότητα αυτή αφαιρέθηκε και πλέον παραμένει μόνο στους offline αγώνες.
- Δεν υπάρχει πλέον η προβληματική αποσύνδεση στο Fifa Ultimate Team.
- Λιγότερο lag στα trades του Fifa Ultimate Team.
- Διόρθωση ορισμένων ακόμη bugs στο Fifa Ultimate Team.
- Διόρθωση του παγώματος οθόνης όταν κατεβάζατε το Game Face.
- Διόρθωση του bug στο οποίο μία online ομάδα ελεγχόταν από αντίπαλο παίκτη.

Μάνος Γρυπάρης

More
22 Oct 2011 01:47 #100466 by draminos4
Replied by draminos4 on topic Fifa 12
παιδια μια βοηθεια...εκανα register στο creation center στην σελιδα..εκανα bookmark τις ομαδες που ηθελα και μετα μπηκα απο το ps3 αλλα δεν ειχε τιποτα..οταν πηρα το φιφα ειχα αλλο email που ειχα γραφτει στο psn και πριν καμια εβδομαδα το αλλαξα επηδει δεν θυμομουν τους κωδικους για το email ετσι το αλλαξα...εγω πιο email πρεπει να βαλω για να βρω τις ομαδες?βαζω αυτην που εχω στο ps3 αλλα μου λεει οτι ηδη χρησημοποιητε..εβαλα και το παλιο email που ειχα αλλα παλι τα ιδια...το email πρεπει να ειναι ιδιο και στο ps3 και στην σελιδα που κανουμε register?η και το password το ιδιο?αν θελω να το ξανακανω απο την αρχη παλι ολη τη διαδικασια μπορω η εχει κρατησει αυτα που εχω τωρα και απλα δεν εκανα σωστο συχρονισμο με το email και παει τζαμπα το creation center pack που πηρα απο το ps3?συγνωμη αν σας κουρασα αλλα μπερδευτικα αρκετα...αν μπορει καποιος ας μου πει βημα βημα τι πρεπει να κανω...ευχαριστω εξ αρχης...