Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa 12

More
30 Sep 2011 23:25 #99350 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Fifa 12
Δεν το έχω βρει παρομοίως.
Ρώτησα στο forum της EA Sports να δω αν όντως γίνεται, γιατί ούτε στα Custom Matches ούτε στο Virtual Pro το βλέπω να γίνεται.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Oct 2011 20:18 #99431 by Eluse
Replied by Eluse on topic Fifa 12
Έχω, ένα πρόβλημα.

Στο H2H Seasons, όταν ψάχνω αντίπαλο μου βγάζει συνέχεια "connection to your opponent was lost. Please start again" .
Για να παίξω πρέπει να ψάξω καμια 20 φορές.

Καμία λύση ?

More
01 Oct 2011 20:22 #99432 by itsolia
Replied by itsolia on topic Fifa 12
Είτε fifa είτε pro ποδόσφαιρο θα παίζουμε και θα γουστάρουμε.

More
01 Oct 2011 20:34 #99433 by Basilhs23
Replied by Basilhs23 on topic Fifa 12

Eluse wrote: Έχω, ένα πρόβλημα.

Στο H2H Seasons, όταν ψάχνω αντίπαλο μου βγάζει συνέχεια "connection to your opponent was lost. Please start again" .
Για να παίξω πρέπει να ψάξω καμια 20 φορές.

Καμία λύση ?

Και σε εμένα συμβαίνει μερικές φορές αυτό, υποθέτω πως οφείλεται καθαρά λόγο υπερφόρτωσης των server της ΕΑ εξαιτίας του Battlefield 3 στο οποίο γίνεται χαμός απο αυτά που ακούγονται.

More
02 Oct 2011 00:26 #99440 by Άγγελος Φασούλης
Επίσης παίζει και το ότι ή εσύ ή ο αντίπαλος έχετε αδύναμη σύνδεση,

More
03 Oct 2011 00:19 #99490 by johnlit7
Replied by johnlit7 on topic Fifa 12
παιδια στο Η2Η seasons οντως δν σου εμφανιζει τη ομαδα παιρνει ο αντιπαλος πριν ξεκινησει ο αγωνας??δλδ ειναι τελειως random αυτη που θα σου τυχει?

More
03 Oct 2011 02:37 #99496 by Basilhs23
Replied by Basilhs23 on topic Fifa 12

johnlit7 wrote: παιδια στο Η2Η seasons οντως δν σου εμφανιζει τη ομαδα παιρνει ο αντιπαλος πριν ξεκινησει ο αγωνας??δλδ ειναι τελειως random αυτη που θα σου τυχει?

Σου βγάζει μια αντίστοιχη ανάλογης δυναμικότητας με την ομάδα που έχεις επιλέξει.

More
03 Oct 2011 14:04 #99529 by eliminator
Replied by eliminator on topic Fifa 12
Νέο ρεκόρ πωλήσεων για το Fifa 12

Έκανε πάταγο στη Μεγάλη Βρετανία.

Το release του Fifa 12 έκανε το τρίτο μεγαλύτερο ρεκόρ πωλήσεων όλων των εποχών στη Μεγάλη Βρετανία.

Η 1η θέση ανήκει στο Call of Duty: Modern Warfare 2, η δεύτερη στο Call of Duty: Black Ops ενώ στην τρίτη θέση βρισκόταν μέχρι πριν από λίγες ώρες το Grand Theft Auto IV, το οποίο πλέον είναι τέταρτο! Πιο συγκεκριμένα, το Fifa 12 πούλησε 18% περισσότερα κομμάτια από πέρυσι. Αν αναλογιστούμε ότι πέρυσι τέτοιες μέρες το 27% των κατόχων Xbox 360 και το 33% των κατόχων PS3 ψήφισε Fifa 11, φέτος 1 στους 3 θα αγόρασε Fifa 12. Δυστυχώς δεν συνέβη το ίδιο και σε PC, 3DS, PSP, DS και Wii, όπου το ποσοστό ήταν περίπου στο 2%. Εδώ όμως δεν προσμετρούνται οι online πωλήσεις για PC, όπου το Fifa 12 ήταν αρκετά πιο φθηνό.

Αυτά να ακούει η EA Sports, για να δούμε του χρόνου...περισσότερα πρωταθλήματα (και κυρίως Superleague!).

Μάνος Γρυπάρης

More
04 Oct 2011 15:55 #99614 by Eluse
Replied by Eluse on topic Fifa 12
Πήγα Division 2 !!!

Κάθε ματσ είναι ντερμπυ τώρα, πολύ καλή δουλειά στο matchmaking.

More
04 Oct 2011 17:36 #99617 by johnlit7
Replied by johnlit7 on topic Fifa 12
παντως πολλοι στο ονλαιν χρησιμοποιουν τ cheat με τον ελεγχο του τερματοφυλακα με αποτελεσμα να παιζεις επιθεση κοντρα σε αμυνα που σου παιζει η CPU και οχι ο αντιπαλος..ελπιζω να διορθωθει αμεσα!