Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa 11

More
08 May 2011 10:40 #92957 by rabbit
Replied by rabbit on topic Fifa 11
το πρώτο φίφα που δοκίμασα και έμεινα με το στώμα ανοιχτό,αιώνες μπροστα απο το προ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 May 2011 17:49 #93673 by Vasilis stathoulopoulos
Replied by Vasilis stathoulopoulos on topic Fifa 11
το fifa πλεον εχει ξεπερασει κατα την αποψη μου το pro αμα διορθωσει κ ενα δυο πραγματακια ακομα πιστευω θα ειναι η μονιμη επιλογη μου απο εδω και περα

More
25 May 2011 14:53 #93928 by Thodoris21
Replied by Thodoris21 on topic Fifa 11
Μετά από 2 χρόνια προσπάθεια κατάφερα και σύνδεσα το ίντερνετ στο 360 :cool: όμως χρειάζομαι την βοήθειά σας. Έβαλα να παίξω fifa 11 και μου έλεγε να κάνω εγγραφή στο ΕΑ, την έκανα όλα μια χαρά! Όμως οταν πήγα να παίξω στο Xbox LIVE (απο το FIFA 11 πάντα) μου έλεγε οτι το προφίλ μου δεν έχει την άδεια για κάτι τέτοια.. Τι φταίει? Ότι δεν έχω gold λογαριασμό? αλλα αφού ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν γιατί εγω δεν μπορώ να παίξω?

Παρακαλώ I need help! :icon bow:

More
25 May 2011 19:56 #93948 by MaTeKoN
Replied by MaTeKoN on topic Fifa 11

Thodoris21 wrote: Μετά από 2 χρόνια προσπάθεια κατάφερα και σύνδεσα το ίντερνετ στο 360 :cool: όμως χρειάζομαι την βοήθειά σας. Έβαλα να παίξω fifa 11 και μου έλεγε να κάνω εγγραφή στο ΕΑ, την έκανα όλα μια χαρά! Όμως οταν πήγα να παίξω στο Xbox LIVE (απο το FIFA 11 πάντα) μου έλεγε οτι το προφίλ μου δεν έχει την άδεια για κάτι τέτοια.. Τι φταίει? Ότι δεν έχω gold λογαριασμό? αλλα αφού ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν γιατί εγω δεν μπορώ να παίξω?

Παρακαλώ I need help! :icon bow:

Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά ο 1ος μήνας συνήθιζε να ήταν δωρεάν. Τώρα δεν είναι καθώς έχω δημιουργήσει πρόσφατα άλλα 2 προφίλ στο Xbox LIVE και ήταν και τα 2 Free members αντί για Gold.

More
25 May 2011 20:00 #93949 by Thodoris21
Όποιος γνωρίζει 100% ας μου πει και εμένα να μάθω.

More
26 May 2011 00:24 #93958 by Thodoris21
Οκ, τελικά δίνουν 1 μήνα δωρεάν, έπαιξα 3 παιχνίδια head to head 2 νίκες(5-1 και 3-0) και μία ήττα (4-3) έχω όμως κάποιες απορίες ως αρχάριος.

1) Πως φτιάχνω Ultimate team για να παίζω σε πρωταθλήματα και τέτοια online?
2) Γίνετε στα φιλικά (head to head) να παίξω με κάποιον με παραπάνω level? Γιατί όταν βάζω να παίξω μου λέει ότι ψάχνει αντίπαλο στο ίδιο level.
3) Έχετε να μου προτείνετε κάτι συγκεκριμένο για να παίζω απο xbox live στο fifa 11?

Αυτά :mrgreen:

More
26 May 2011 00:30 #93959 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Fifa 11
1)Από το κεντρικό μενού επιλέγεις κάπου Ultimate Team. Ειναι ξεχωριστο mode.
2)Θα πας στο Match Lobbies πατας Y (Δ στο PS3) και σου βγαζει διαφορα διαθεσιμα ματς. Εκει βλεπεις στα ranked matches τι rank εχει ο αλλος. Και διαλεγεις και παιρνεις.
3)Παίξε Fifa Ultimate Team. Ασχολησου με τα Tournaments αλλά αρχικά μόνο τα Single-Player. Και πάρε κατευθείαν Gold players από το Trade. Βρίσκεις και με 250-300 coins. Οταν φτιαξεις μια ομαδα που να...βλεπεται παιξε μερικα φιλικα να ανεβεις και τελος πηγαινε στα επισημα online τουρνουα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 May 2011 01:12 #93961 by Thodoris21

Manos wrote: 1)Από το κεντρικό μενού επιλέγεις κάπου Ultimate Team. Ειναι ξεχωριστο mode.
2)Θα πας στο Match Lobbies πατας Y (Δ στο PS3) και σου βγαζει διαφορα διαθεσιμα ματς. Εκει βλεπεις στα ranked matches τι rank εχει ο αλλος. Και διαλεγεις και παιρνεις.
3)Παίξε Fifa Ultimate Team. Ασχολησου με τα Tournaments αλλά αρχικά μόνο τα Single-Player. Και πάρε κατευθείαν Gold players από το Trade. Βρίσκεις και με 250-300 coins. Οταν φτιαξεις μια ομαδα που να...βλεπεται παιξε μερικα φιλικα να ανεβεις και τελος πηγαινε στα επισημα online τουρνουα.

Ευχαριστώ πολύ, θα το ψάξω με το ultimate team γιατί ακούγετε πολύ ωραίο.

More
26 May 2011 17:46 #93976 by Thodoris21
Καλό το Ultimate Team, βέβαια μπορείτε να μου πείτε άμα γίνεται να αλλάξω αριθμό στην φανέλα του παίκτη?
Και κάτι άλλο γίνετε να μεταφέρω την Ultimate team μου σε άλλο μου προφίλ στο Xbox 360? Διότι έκανα νέο προφίλ για τον δωρεάν 1 μήνα αλλα όταν αγοράσω το gold πακέτο θα το αγοράσω στο άλλο μου προφίλ μου έχω όλα τα achieviments κ.λ.π. ή άμα γίνετε να μεταφέρω τα achievments κ.λ.π. σε ένα άλλο προφίλ?

More
26 May 2011 18:32 #93977 by MaTeKoN
Replied by MaTeKoN on topic Fifa 11
μεταφορά achievements δεν γίνεται. αυτό θα ήταν εντελώς ανόητο. και αν κάνεις νέο προφίλ για τον 1 μήνα δωρεάν συνέχεια, στο τέλος σε καταλαβαίνουν. δεν στο λέω από προσωπική εμπειρία αλλά αν το σκεφτείς λίγο, η microsft έχει πάρει τα μέτρα της για αυτό!
όσο για την αλλαγή αριθμού στη φανέλα δεν γνωρίζω κάτι αλλά δεν θα είναι και τόσο δύσκολο να βρεις. ψάξε σε τίποτα Edit Team αν έχει.