Lalo007":40u3u9ks]rafor wrote: Παιδια εγω θα το εχω στο σπιτι μου σε κανενα 3ωρο με το κουριερ και πραγματικα δεν βλεπω την ωρα.Βεβαια το αγορασα για wii ,γιατι ο υπολογιστης μου ειναι σ@@@@... Αμα ειναι καλο θα φαω χοντρη πορωση.Βεβαια το οτι δεν εχει ελληνικο πρωταθλημα , ειναι ενα μεγαλο μειονεκτημα για εμας τους ελληνες.Η πλακα ειναι οτι εχει κατι σουηδικα και κατι δανεζικα πρωταθληματα , που δεν τα ξερει ουτε η μανα τους...Ακομα και κορεατικο πρωταθλημα εχει και το ελληνικο καθε χρονο στη μπουκα.. ](*,) ](*,) ](*,)
Κατι σουηδικα και δανεζικα?Αμα αυτα δεν τα ξερει η μανα τους 1,το δικο μας δεν το ξερει 999999999999901.[/quote]
Ξερεις πολλες ομαδες απο Σουηδια,Δανια,Βελγιο,Κορεα κτλ. να ειναι καλυτερες απο τις δικες μας?Ποιες?Με ποιους παικτες?Ουτε Champions League δε παιζουνε κι αμα παιξουνε καταληγουν παντα 3οι η 4οι.εμεις κουτσα-στραβα εχουμε 2-3 ομαδες που κανουν κι απο μια πορεια.μη κοιτας τωρα με τη Κοπεγχαγη που κοιμηθηκε ο θεος μετα απο 15 χρονια
Ενταξει ουτε το pro εχει ελληνικο πρωταθλημα αλλα πιστευω οτι αυτος που σιγουρα θα το βαλει πρωτος θα ειναι το fifa.στο pro εχουν πιο σημαντικα πρωταθληματα απ το δικο μας να βαλουν.
Απορω παντως που ενω το Fifa ειναι καλυτερο στην Ελλαδα ακομα καποιοι μενετε κολλημενοι στο Pro.Ειδα και το γκαλοπ της κεντρικης σελιδας και δεν περιμενα τετοια ποσοστα.Ρε παιδια εχετε παιξει online στο fifa 22 παικτες να βγαλετε το αχτι σας?το παιχνιδακι παει σφαιρα.δοκιμαστε το κι εκει θα καταλαβετε γλυκα.για να μη τρεχετε σε κατι sports n fashion show πως τα λενε να παιζετε pro "δικτυακο"