Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa 11

More
30 Sep 2010 20:21 #80068 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Fifa 11
Οχι, δεν θα το έχει δυστυχώς.
FUSTER 7 μπορεις να παιξεις το Fifa 11 αν θελεις, αυτες τις μερες θα γινουν διαφορα events οπου θα υπαρχει κι εκει. Οπως το fashiοn & sports show στο Ελληνικο, googlάρισε το για περισσοτερες πληροφοριες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Oct 2010 00:29 #80082 by stormare
Replied by stormare on topic Fifa 11
τελειο πραγματικα.το πηρα σημερα και ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει στο ειδος.

More
01 Oct 2010 15:11 #80100 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Fifa 11
Fifa 11 review

Μόλις ανέβηκε. Περισσότερα θα σχολιάσουμε και απόψε.

Το Career Mode είναι must φέτος. Επίσης, με μια καλή σύνδεση, το Online Mode δεν έχει σχεδόν καθόλου lag.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, ότι η έκδοση σε PS3 και Xbox 360 είναι πολύ καλύτερη από αυτή του PC.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Oct 2010 13:04 #80197 by rafor
Replied by rafor on topic Fifa 11
Παιδια εγω θα το εχω στο σπιτι μου σε κανενα 3ωρο με το κουριερ και πραγματικα δεν βλεπω την ωρα.Βεβαια το αγορασα για wii ,γιατι ο υπολογιστης μου ειναι σ@@@@... :cry: Αμα ειναι καλο θα φαω χοντρη πορωση.Βεβαια το οτι δεν εχει ελληνικο πρωταθλημα , ειναι ενα μεγαλο μειονεκτημα για εμας τους ελληνες.Η πλακα ειναι οτι εχει κατι σουηδικα και κατι δανεζικα πρωταθληματα , που δεν τα ξερει ουτε η μανα τους...Ακομα και κορεατικο πρωταθλημα εχει και το ελληνικο καθε χρονο στη μπουκα.. ](*,) ](*,) ](*,)

More
02 Oct 2010 13:38 #80200 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Fifa 11
rafor":12x2e3kp]Παιδια εγω θα το εχω στο σπιτι μου σε κανενα 3ωρο με το κουριερ και πραγματικα δεν βλεπω την ωρα.Βεβαια το αγορασα για wii ,γιατι ο υπολογιστης μου ειναι σ@@@@... :cry: Αμα ειναι καλο θα φαω χοντρη πορωση.Βεβαια το οτι δεν εχει ελληνικο πρωταθλημα , ειναι ενα μεγαλο μειονεκτημα για εμας τους ελληνες.Η πλακα ειναι οτι εχει κατι σουηδικα και κατι δανεζικα πρωταθληματα , που δεν τα ξερει ουτε η μανα τους...Ακομα και κορεατικο πρωταθλημα εχει και το ελληνικο καθε χρονο στη μπουκα.. ](*,) ](*,) ](*,) [/quote]

Κατι σουηδικα και δανεζικα?Αμα αυτα δεν τα ξερει η μανα τους 1,το δικο μας δεν το ξερει 999999999999901.

More
02 Oct 2010 13:48 #80204 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Fifa 11
Lalo007":40u3u9ks]

rafor wrote: Παιδια εγω θα το εχω στο σπιτι μου σε κανενα 3ωρο με το κουριερ και πραγματικα δεν βλεπω την ωρα.Βεβαια το αγορασα για wii ,γιατι ο υπολογιστης μου ειναι σ@@@@... :cry: Αμα ειναι καλο θα φαω χοντρη πορωση.Βεβαια το οτι δεν εχει ελληνικο πρωταθλημα , ειναι ενα μεγαλο μειονεκτημα για εμας τους ελληνες.Η πλακα ειναι οτι εχει κατι σουηδικα και κατι δανεζικα πρωταθληματα , που δεν τα ξερει ουτε η μανα τους...Ακομα και κορεατικο πρωταθλημα εχει και το ελληνικο καθε χρονο στη μπουκα.. ](*,) ](*,) ](*,)

Κατι σουηδικα και δανεζικα?Αμα αυτα δεν τα ξερει η μανα τους 1,το δικο μας δεν το ξερει 999999999999901.[/quote]
Ξερεις πολλες ομαδες απο Σουηδια,Δανια,Βελγιο,Κορεα κτλ. να ειναι καλυτερες απο τις δικες μας?Ποιες?Με ποιους παικτες?Ουτε Champions League δε παιζουνε κι αμα παιξουνε καταληγουν παντα 3οι η 4οι.εμεις κουτσα-στραβα εχουμε 2-3 ομαδες που κανουν κι απο μια πορεια.μη κοιτας τωρα με τη Κοπεγχαγη που κοιμηθηκε ο θεος μετα απο 15 χρονια :mrgreen:

Ενταξει ουτε το pro εχει ελληνικο πρωταθλημα αλλα πιστευω οτι αυτος που σιγουρα θα το βαλει πρωτος θα ειναι το fifa.στο pro εχουν πιο σημαντικα πρωταθληματα απ το δικο μας να βαλουν.

Απορω παντως που ενω το Fifa ειναι καλυτερο στην Ελλαδα ακομα καποιοι μενετε κολλημενοι στο Pro.Ειδα και το γκαλοπ της κεντρικης σελιδας και δεν περιμενα τετοια ποσοστα.Ρε παιδια εχετε παιξει online στο fifa 22 παικτες να βγαλετε το αχτι σας?το παιχνιδακι παει σφαιρα.δοκιμαστε το κι εκει θα καταλαβετε γλυκα.για να μη τρεχετε σε κατι sports n fashion show πως τα λενε να παιζετε pro "δικτυακο" :mrgreen:

More
02 Oct 2010 15:33 #80223 by rafor
Το δικο μας το ξερουν πολλοι μεσα σε ολη την ευρωπη.Πες εσυ 2-3 ομαδες της Σουηδιας και 2-3 της Δανιας(χωρις googlarisma,εγω μονο τη Rosenboorg ξερω).Αντιθετα και ο Παναθηναικος και ο Ολυμπιακος πανε τουλαχιστον στους 32 της ευρωπης , οπως και στο Europa League ,φετος ειχαμε τις πιο πολλες ελληνικες συμμετοχες στη φαση των 32.Και ο ΠΑΟΚ και ο Αρης αλλα και η ΑΕΚ πανε πολυ καλα και εχουν γινει γνωστες σε μικρο ή μεγαλο βαθμο στην ευρωπη.

More
02 Oct 2010 19:27 #80252 by rafor
Παιδια το παιχνιδι για το Wii ειναι για πεταμα.Τα γραφικα ειναι στυλ Lego Stars , το μονο καλο ειναι οι κινησεις.Δυστυχως δεν δειχνει χαρακτηρα παιχνιδιου για την τεχνολογια του 2010 , αλλα του 1999...Το pro 9 ειχε πολυ καλυτερα γραφικα...!

More
02 Oct 2010 19:29 #80253 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Fifa 11
Αφου το wii δεν μπορει να υποστιρηξη καλης ποιοτητας γραφικας ρε ραφορ....

More
02 Oct 2010 19:31 #80254 by rafor
Ναι , αλλα οχι και τετοια ποιοτητα...Εαν το δεις το παιχνιδι , θα φρικαρεις...Μπορει το wii να μην εχει blue-ray disc οπως το ps3 ,αλλα δεν ειναι και για τετοια γραφικα...