Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa 11

More
27 May 2011 00:51 #93987 by Thodoris21
Replied by Thodoris21 on topic Fifa 11
Μέχρι 3 φορές γίνετε να κάνεις νέο προφίλ για να έχεις δωρεάν μήνα.

Πάλι έχω πρόβλημα, 5 απο τους παίκτες μου τους τελείωσε το συμβόλαιο, αναγκάστηκα να πουλήσω τον Raul για να βγάλω λεφτά ώστε να πάρω κάρτες για contracts αλλά μπόρεσα να αγοράσω μόνο 3 και οι άλλοι 2 παίκτες έμειναν χωρίς συμβόλαιο. Τρεις ερωτήσεις έχω :mrgreen:

1)Η κάθε κάρτα είναι για έναν παίκτη ή μπορεί και για παραπάνω?
2) Υπάρχει άλλως τρόπος να ανανεώσω το συμβόλαιο του παίκτη?
3) ΑΝ βάλω μια κάρτα για συμβόλαια στο club πως μπορώ να την βγάλω απο εκεί για να την βάλω σε παίκτη?

Έχω πρόβλημα με τους παίκτες στο Ultimate team, δεν συμπληρώνω επειδή τους έχει λήξη το συμβόλαιο.. Και δεν έχω λεφτά να αγοράσω, ούτε παίκτες που μπορούν να πουληθούν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jun 2011 20:22 #94306 by Thodoris21
Replied by Thodoris21 on topic Fifa 11
Παιδιά μόλις άκουσα μια παλιά σας εκπομπή που είχατε καλεσμένους 2 απο τα μέλη του GSP... επειδή στην εκπομπή είπανε οτι ετοιμάζουν το patch για ελληνικό πρωτάθλημα και για Xbox 360 & PS3. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν έχει βγει το patch ή πότε πρόκειται να βγει?

*Πήγα στο σιτε του GSP αλλά είναι πολύ δύσκολο για εναν νέω χρήστη να βρει κάτι λόγο τις δυσκολίας του Forum κ.λ.π... παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι να μου απαντήσει απο εδώ ή απο μήνυμα.

More
08 Jun 2011 18:18 #94371 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Fifa 11
Καθε καρτα αντιπροσωπευει η εναν παικτη, η εναν προπονητη ή μια ιδιοτητα. Τιποτα αλλο

2) Υπάρχει άλλως τρόπος να ανανεώσω το συμβόλαιο του παίκτη?
Η θα παρεις ξεχωριστες καρτες (απο το Trade) η θα παρεις ολοκληρο πακετο. Αν εχεις gold παικτες θα σου προτεινα να αγορασεις gold καρτες γιατι οι Bronze ανανεωνουν συμβολαιο σε φαση μεχρι και 1 αγωνιστικη.

3) ΑΝ βάλω μια κάρτα για συμβόλαια στο club πως μπορώ να την βγάλω απο εκεί για να την βάλω σε παίκτη?
Αμα την χρησιμοποιησεις τελειωσε!

Thodoris21 wrote: Παιδιά μόλις άκουσα μια παλιά σας εκπομπή που είχατε καλεσμένους 2 απο τα μέλη του GSP... επειδή στην εκπομπή είπανε οτι ετοιμάζουν το patch για ελληνικό πρωτάθλημα και για Xbox 360 & PS3. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν έχει βγει το patch ή πότε πρόκειται να βγει?

Ουτε οι ιδιοι δεν το γνωριζουν

Thodoris21 wrote: *Πήγα στο σιτε του GSP αλλά είναι πολύ δύσκολο για εναν νέω χρήστη να βρει κάτι λόγο τις δυσκολίας του Forum κ.λ.π... παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι να μου απαντήσει απο εδώ ή απο μήνυμα.

Κανε εγγραφη απο την κεντρικη σελιδα

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)