Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

NBA 2K10

More
11 Nov 2009 17:35 #64690 by Γιωργος
Replied by Γιωργος on topic NBA 2K10
Παιζει online το παιχνιδι εαν ειναι σπασμενο?γτ μπαινει κανονικα μεσα στο online αλλα απο κει και περα τπτ!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Nov 2009 16:20 #64783 by Μάνος Γρυπάρης

Παιζει online το παιχνιδι εαν ειναι σπασμενο?γτ μπαινει κανονικα μεσα στο online αλλα απο κει και περα τπτ!

Απαγορεύονται αναφορές σε πειρατικά, διαβασε κανονισμους.
Στην επομενη εχει ban.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Nov 2009 19:07 #64888 by Γιωργος
Replied by Γιωργος on topic NBA 2K10
οκ λαθος μου...
το πηρα αυθεντικο το game αλλα το προβλημα με το online mode παραμενει...ξερεις κανεις τι γινεται? κακα τα ψεμματα ο μονος λογος που το αγορασα ηταν οτι μου αρεσε η ιδεα να παιζω με αλλους 9 παικτες κι ο καθενας με τον παικτη που εχει δημιουργησει..παντως θα επρεπε στο review να ελεγε οτι το Online mode τουλαχιστον μεχρι τωρα δε λειτουργει!

More
16 Nov 2009 14:53 #65061 by Μάνος Γρυπάρης
1)Σε τι format το αγορασες? PC?
2)Κανε Uninstall το παιχνίδι γιατι προφανως ειχανε μεινει αρχεία του πειρατικου παιχνιδιου στο PC. Και σβήσε όλο τον φάκελο να βεβαιωθεις οτι αφαιρεθηκε το παιχνιδι τελειως. μετα καντο Install από το αυθεντικό DVD που αγόρασες.
3)Για να μπεις να παίξεις Online, λογικα θα σου ζητησει username και password. Πρεπει να κανεις εγγραφη και πανω στο λογαριασμο σου να εισαγεις το αυθεντικο serial του παιχνιδιου, αν σου ζητηθει.
4)Τι συνδεση εχεις
5)Δοκιμασε να παιξεις φιλικο αγωνα με εναν μονο χρηστη να δεις αν ειναι ολα οκ.

Επειδη ειχες προβλημα στο online δεν παει να πει οτι ειναι και το παιχνιδι μαπα. Εμεις παντως το παιξαμε σε κονσολα και οχι σε PC.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
27 Dec 2009 08:06 #67205 by basilpap
Replied by basilpap on topic NBA 2K10
Σας παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε εχω αγοράει το nba 2k10 για pc και δεν μπορώ να αποθηκεύσω το προφιλ και τις ρυθμίσεις. καθε φορα που ξεκινάω να παίζω, αρχιζω απο την αρχή,
σαν να παίζω γαι πρώτη φορά.μου βγαζει το εξής μήνυμα << cannot creat save on disk.save failed >>

More
29 Dec 2009 13:00 #67294 by Μάνος Γρυπάρης
Εισαι σιγουρος οτι το εχεις αγορασει? Γιατι τετοια προβληματακια συμβαινουν στις κοπιες (αν εχεις κοπια μην διστασεις να μας το πεις).
Εχεις ενεργοποιησει το Autosave ωστε να σωζει αυτοματα οτι κανεις?

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
06 Jan 2010 12:23 #67643 by basilpap
Replied by basilpap on topic NBA 2K10
Είναι το γνήσιο παιχνίδι .Το pc είναι με vista το εχω εγκαταστήσει και απεγκαταστήσει πολλές φορές .Έχω ενεργοποιμένο το auto save αλλά τίποτα. Δεν μπορεί να σώσει το profil ούτε τις ρυθμίσεις.Κάθε φορά που ξεκινάω είναι σαν να παίζω για πρώτη φορά.

More
10 Feb 2010 18:45 #68642 by Μάνος Γρυπάρης
Έχουν κι άλλοι αυτό το πρόβλημα, είναι bug. Δοκίμασε από τo C:\Documents and Settings\user\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K10 να διαγράψεις τον φάκελο με τις ρυθμίσεις και τα saves που έχεις κάνει και να ξεκινήσεις από την αρχή με νέο profile.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
05 Mar 2010 02:19 #69091 by a13
Replied by a13 on topic NBA 2K10
Καλησπερα παιδια..Μια βοηθεια θα ηθελα!
Εχω αυθεντικο το nba2k10.Ενω παιζω με πεταει εξω στην επιφανεια εργασιας χωρις να μπορω να το επαναφερω. Εκανα update στην καρτα γραφικων αλλα κ παλι τιποτα.Καποια βοηθεια?

More
05 Mar 2010 09:08 #69092 by thanasis
Replied by thanasis on topic NBA 2K10

a13 wrote: Καλησπερα παιδια..Μια βοηθεια θα ηθελα!
Εχω αυθεντικο το nba2k10.Ενω παιζω με πεταει εξω στην επιφανεια εργασιας χωρις να μπορω να το επαναφερω. Εκανα update στην καρτα γραφικων αλλα κ παλι τιποτα.Καποια βοηθεια?

Δηλαδη εκει που παιζεις σου κλεινει το παιχνιδι??Γινονται και σε αλλα παιχνιδια η μονο σε αυτο...? :-k