Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

NBA 2K10

More
26 Oct 2009 14:28 #63464 by Μάνος Γρυπάρης
Το alley oup είναι ρυθμισμένο εκεί που πατάς και την προωθημένη πάσα. Στο Xbox 360 είναι με το Y και στο PS3 με το τρίγωνο (το πάνω από τα 4 κουμπάκια δηλαδή). Άρα δες από τα settings σου πιο πλήκτρο έχεις ρυθμίσει αντίστοιχα.

Το pick & roll είναι η κίνηση που γίνεται από τους παίκτες για να ελευθερωθούν και να πάρουν πάσα ή να σουτάρουν. Δεν καθορίζεται με κάποιο πλήκτρο απ' όσο ξέρω. Απλά τους δίνεις οδηγίες από τις τακτικές, την ώρα του αγώνα, για το πως θα ενεργήσουνε στο pick & roll, τα ριμπάουντ κτλ. Τακτική οδηγία στην ουσία.

Σ' αυτό το σχήμα ας πούμε, το 5άρι κάνει screen στον αμυντικό (στέκεται μπροστά του και τον κόβει απ' το να μαρκάρει) κι έτσι ο playmaker μπαίνει μέσα και σουτάρει ή δίνει πάσα με μεγαλύτερη άνεση.

Επειδή όμως δεν παρακολουθώ μπάσκετ, αν κάποιος τα ξέρει καλύτερα ίσως μπορεί να στα αναλύσει εκτενέστερα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Oct 2009 16:32 #63475 by pavlos55
Replied by pavlos55 on topic NBA 2K10
Ναι ρε συ ξέρω τι είναι πικ εντ ρολλ, απλά στο nba live 2009 μπορούσες να πατήσεις ένα κουμπί και ερχόταν ο αντίπαλος σέντερ να σου κάνει πικ... Τέσπα ευχαριστώ...

Αν ο Μεταξάς έλεγε ΝΑΙ στους Ιταλούς, τώρα θα βλέπαμε campionato...

More
27 Oct 2009 12:49 #63521 by TheRipper
Replied by TheRipper on topic NBA 2K10
Ρε παιδια θα αξιζει στο psp η οχι??γιατι δεν μπορει να το παιξει ο υπολογιστηs μου

More
27 Oct 2009 17:12 #63536 by Stathis Yannacopoulos
Replied by Stathis Yannacopoulos on topic NBA 2K10

anterovgaltis wrote: Ρε παιδια θα αξιζει στο psp η οχι??γιατι δεν μπορει να το παιξει ο υπολογιστηs μου

Τις διαφορές μεταξύ games σε psp και σε άλλες πλατφορες τις ξέρεις. Αν είναι η μόνη σου επιλογή καλά κάνεις και το σκέφτεσαι. Εγώ πχ δεν είχα ποτέ πρόβλημα να παίξω μπασκετάκι σε φορητό ( είτε gameboy,gamegear) καθώς με ενδιέφερει το gameplay. Πάντως πάρε μια συγκριτική άποψη nba live - nba 2k10 για psp. Αν και ο φιλος λέει οτι το nba live του έκανε 3 φορές shutdown το psp. Έχει και ενα συγκριτικό video να δεις και το gameplay/γραφικά κτλ

www.thesportsgamer.com/?p=118

Το πρώτο video είναι nba live και λίγο πιο κάτω έχει το 2k

More
27 Oct 2009 20:25 #63548 by Frank
Replied by Frank on topic NBA 2K10
πολυ ωραιο παιχνιδακι! το εχω καψει τις τελευταιες μερες, (διπλο) με ενα φιλαρακι μου.

More
01 Nov 2009 15:42 #63842 by Μάνος Γρυπάρης
Ανέβηκε το review

Κατά την άποψή μου το παιχνίδι είναι αρκετά δύσχρηστο φέτος, κυρίως στα μενού αλλά και στις αμυντικές λειτουργίες.

Αν έχετε άλλη άποψη, διαβάστε το review κι ευχαρίστως να την ακούσω. Συγκεκριμένα πράγματα όμως.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Nov 2009 11:48 #64267 by jack_dm
Replied by jack_dm on topic NBA 2K10
h amuna polu kaluterh apo to 9, pisteuw to provlhma pou exei einai to online kai eidika me to my player...

More
07 Nov 2009 13:53 #64292 by stormare
Replied by stormare on topic NBA 2K10
οποιος το εχει το nba2k10 σε ps3 και ψηνεται για ματσακια online ας μου στειλει με pm το psn του για να τον κανω add

More
07 Nov 2009 19:23 #64344 by Σταύρος
Replied by Σταύρος on topic NBA 2K10
Το ΝΒΑ 2k είναι το προ του basket. Κοινός δεν υπάρχει ΝΒΑ live.

Από εκεί και πέρα προς το παρόν το παιχνίδι έχει παρα πολλά bugs τα οποια και διαπιστώσετε με τον καιρό όσο παίζεται γι αυτό και θα βγει patch με ΠΑΡΑ πολλές διορθώσεις. Τώρα αυτό από ότι λένε θα βγει σε 1-2 βδομάδες θα δούμε

by the way Το Alley oop που ρώτησε κάποιος γίνεται αν έχεις πατημένο το κουμπί που έχεις βάλει στο clutch στην κατηγορια offence και πατήσεις την πασα

More
11 Nov 2009 16:04 #64687 by Korre
Replied by Korre on topic NBA 2K10
Geia sas...kserete an iparxi kanena fan site tou nba2k10 pou patchari me ellinikes omades?...endiaferome poli gia na kano kapies omades tis euroleague sto nba2k10(ps3). An kai einai ligo noobaki se na kano faces ktl ala an kseri kanis tipota as to pi :) .
Thanks