Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

NBA 2K10

More
08 Sep 2009 17:11 #60473 by Μάνος Γρυπάρης

Η πρώιμη έκδοση του NBA 2K10 είναι ήδη διαθέσιμη. Στις 6 Οκτώβρη η τελική.

Η Visual Concepts, προγραμματιστική εταιρεία της σειράς NBA 2K, έχει ανακοινώσει μέχρι τώρα αρκετά από τα νέα χαρακτηριστικά του φετινού της τίτλου, ο οποίος μάλιστα θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά και σε PSP και Wii. Μία πρώιμη έκδοση του NBA 2K10, με τίτλο “NBA 2K10: Draft Combine” είναι ήδη διαθέσιμη αυτές τις ημέρες μέσω του Xbox Live και του Playstation Network.

Τα νέα στοιχεία
Στα βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού θα αναμένουμε τα εξής. Καταρχήν θα υπάρχει η επιλογή “NBA Today”, μέσω της οποίας θα μπορείτε να διαβάσετε ειδήσεις και στατιστικά από όσα συμβαίνουν στον πραγματικό κόσμο του NBA. Στο “My Player Mode” θα μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας παίκτη και να τον ελέγξετε παίζοντας μία σόλο καριέρα. Θα ξεκινάτε δηλαδή ως rookie σε ένα καλοκαιρινό πρωτάθλημα κι από εκεί κι έπειτα θα προσδοκάτε είτε να συνεχίσετε στο D-League, είτε να προσκληθείτε στα training camps μιας ομάδας του NBA. Το Association έχει επίσης διευρυνθεί, έχοντας ενσωματώσει μέσα του το NBA Development League, την ικανότητα να ελέγχετε 30 ομάδες του NBA ταυτόχρονα, καθώς και ένα νέο σύστημα εύρεσης και ανάπτυξης παικτών.

Όπως είναι ήδη γνωστό, για κάθε παίκτη του NBA υπάρχουν ήδη διαφορετικά στυλ. Φέτος τα styles (στυλ παιχνιδιού), tendencies (προδιαθέσεις) και facial expressions (εκφράσεις προσώπου) θα αυξηθούν ώστε να αντικατροπτρίζουν ακόμη καλύτερα τους μπασκετμπολίστες. Επίσης, είναι πολύ σημαντικές οι αλλαγές στο gameplay και ιδιαίτερα στον χειρισμό, καθ’ ότι οι ντρίμπλες και οι διεισδύσεις θα γίνονται πλέον πολύ πιο εύκολα.

NBA 2K10: Draft Combine
Όσοι θέλετε να πάρετε από τώρα μια γεύση από το παιχνίδι, μπορείτε να κατεβάσετε το NBA 2K10: Draft Combine. Κοστίζει 5 ευρώ και είναι διαθέσιμο από το Playstation Network και το Xbox Live (έναντι 400 Microsoft Points). Στο Draft Combine μπορείτε να δημιουργήσετε τον παίκτη σας και να συμμετάσχετε σε διάφορα minigames. Τον παίκτη αυτόν θα μπορείτε να τον κρατήσετε και στο Career mode του παιχνιδιού, όταν αυτό κυκλοφορήσει σε ένα μηνα από τώρα. Για να κατεβάσετε το Draft Combine δημιουργήστε...Αμερικάνικο λογαριασμό, καθώς η 2Κ Games έκανε την "μαγκιά" να διαθέτει το παιχνίδι μόνο για την Αμερικανική ήπειρο. "Και εις ανώτερα!"

Οι εκδόσεις του παιχνιδιού
Η επίσημη έκδοση του NBA 2K10 θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου για PS3, Xbox 360, PC, PS2, PSP και Wii. Θα υπάρχει επίσης και η NBA 2K10: Anniversary Edition, με την οποία η 2K Games θα γιορτάσει 10 χρόνια πορείας της σειράς NBA 2K στον χώρο των games. Η έκδοση αυτή θα περιέχει συλλεκτικά βίντεο, καθώς και μινιατούρα το Κόμπι Μπράιαντ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Sep 2009 17:28 #60476 by doxitis
Replied by doxitis on topic NBA 2K10
Πραγματικα απιστευτο μπασκετικο παιχνιδι...να φανταστειτε εγω παιζω το ακομα το 8! περιμενω με ανυπομονεσια να βγει το καινουριο!

More
14 Oct 2009 14:56 #62388 by Stathis Yannacopoulos
Replied by Stathis Yannacopoulos on topic NBA 2K10
Μόνο 19.99 στο steam!!! (ίσως έχει και ενα μικρό φόρο αλλα μιλαμε για λεπτά)

store.steampowered.com/app/40920/

More
19 Oct 2009 16:34 #62563 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε κι ένα gameplay video:

[youtube:mvvo9ypr]
[/youtube:mvvo9ypr]

Όπως σας ενημερώσαμε κι από την εκπομπή, το πιθανότερο είναι να μην γράψουμε review φέτος για το παιχνίδι. Ο λόγος είναι ότι η αντιπροσωπεία του (CD Media, εκπροσωπεί Rockstar και 2K Games) δεν μας στέλνει promos.

Το review του NBA Live 10 πάντως θα ανέβει το πιθανότερο σήμερα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 Oct 2009 12:52 #63000 by Τάκης Σπύρου
Replied by Τάκης Σπύρου on topic NBA 2K10
Το κορυφαίο basketball videogame μέχρι σήμερα.Αν μάθεις να χρησιμοποιείς τις αμέτρητες επιλογές και κινήσεις σε άμυνα και επίθεση είναι απίστευτα ρεαλιστικό.Για άλλη μια χρονιά πιστεύω πως το ΝΒΑ Live θα είναι δεύτερο...

More
23 Oct 2009 13:31 #63018 by Delinquent
Replied by Delinquent on topic NBA 2K10
Θα συμφωνησω σε οτι εχει να κανει με το ΝΒΑ LIVE...θεωρω πως ειναι αρκετα πισω σε θεμα gameplay ...Το 2κ10 με καποιες διορθωσεις στο πατς που ετοιμαζεται θα ειναι και παλι το κυρυφαιο παιχνιδι μπασκετ και φετος!

More
23 Oct 2009 13:33 #63022 by ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΡΙΤΣΕΛΗΣ
το περιμενω πως και πως

More
23 Oct 2009 19:31 #63077 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Μηπως ξερει καποιος πως μπορω να παιξω ονλαιν?Γιατι μου εμφανιζει οτι ακομα δεν ειναι διαθεσιμο.Επισης αν γνωριζει καποιος τα ports που πρεπει να ανοιχτουν.

More
25 Oct 2009 21:33 #63422 by pavlos55
Replied by pavlos55 on topic NBA 2K10
Φέτος το NBA 2K10 πολύ καλύτερο από το live πιστεύω...

Ειδικά με τις προσθήκες my player και το d-league είναι με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι μπάσκετ φέτος... Ακόμα και τα γραφικά που πέρυσι ήταν πολύ καλά βελτιώθηκαν!!!

Πως τα πάτε στο my player?

Εγώ ήμουν στο summer circuit με τους kings και μετά πήγα heat, αλλά δεν εντυπωσίασα, πήρα D+ και με πήγαν D-League, στους Sioux Falls Skyforce στους οποίους είμαι βασικός...

Αν ο Μεταξάς έλεγε ΝΑΙ στους Ιταλούς, τώρα θα βλέπαμε campionato...

More
26 Oct 2009 11:22 #63451 by pavlos55
Replied by pavlos55 on topic NBA 2K10
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα...

Δεν ξέρω πως γίνεται το άλλευ-ουπ και το πικ&ρολλ στον υπολογιστή...

Ξερει κανείς; Πλζζζ

Αν ο Μεταξάς έλεγε ΝΑΙ στους Ιταλούς, τώρα θα βλέπαμε campionato...