Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

αναζητάω (φτηνούς και καλούς) παίκτες για Παναθηναϊκό.

More
17 Aug 2006 16:52 #18194 by Haris
Πώς βλέπετε για Igor Tudor στον ΠΑΟ?Αξίζει πιστεύω.Η Γιουβέντους δέχτηκε την πρόταση για 2.500.000 ευρώ +3.000.000(monthly istallments).Βέβαια ο παίκτης δύσκολα θα έρθει στον ΠΑΟ αλλά θα το προσπαθήσω να του προσφέρω καλό συμβόλαιο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Aug 2006 01:30 #18216 by Αντώνης Κατρής
Μπορείς να πάρεις Legrottagle με λιγότερο από ένα μύριο και κατ'εμέ είναι σαφώς καλύτερη επιλογή

More
18 Aug 2006 17:14 #18250 by Haris
Θα το τσεκάρω και αν δεν κάτσει του Igor θα κινηθώ για Legrottaglie.Να σε ρωτήσω.Πώς βρίσκεις τον Emille Baron για νο τον αποκτήσω ως Goalkkeeper?Αν δεν είναι καλή περίπτωση θα κινηθώ μάλλον για τον Johnsen διότι έχω μονο τον Μάριο και τον Κοτσόλη ως GK(με τον Ebede να αποτελεί παρελθόν και τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο επίσης που τον απέκτησα πέρυσι ως ελεύθερο αλλά αναγκάστηκα να τον πουλήσω διότι είχε υψηλό συμβόλαιο,675.000ευρώ το χρόνο).

More
18 Aug 2006 17:26 #18251 by Haris
Ξέχασα.Τί να κάνω με τον Flavio Conceicao?Πήγε αρκετά καλά την πρώτη χρονιά αλλά για τη θέση του αμυντικού χαφ έχω ήδη Biscan,Anderson,Tzioli οπότε δεν έχει νόημα να κρατάω έναν παίκτη με συμβόλαιο 1.800.000ευρώ .Ήδη τον έχω ως transfer listed,έχει value 700.000 ή 800.000 ευρώ(δεν θύμαμαι) και ζητάω 900.000ευρώ.Δεν έχω δεχτεί πρόταση ακόμα αν και είναι 13/8 αλλά ελπίζω να βρεθεί ομάδα.Ίσως κατεβάσω τα χρήματα που θέλω γύρω στα 750.000-800.000ευρώ.Τι λες?Αργώ πάντα κατα την pre-season διότι θέλω να κάνω καλές κινήσεις.Στόχος φέτος έναι η πορεία στην Ευρώπη με το Uefa να αποτελεί τον κύριο στόχο.

More
18 Aug 2006 17:51 #18253 by Αντώνης Κατρής
Λοιπόν για τον Flavio μπορείς να τον κάνεις offer to clubs και όλο και κάποιο κορόιδο θα βρεθεί να σου σκάσει τα λεφτά να τον πάρει... Τώρα

More
18 Aug 2006 17:58 #18254 by Haris
Μακάρι να βρεθεί κανα κορόιδο για τον Flavio.Thanks.

More
18 Aug 2006 18:41 #18255 by Haris
Ασχολήθηκα πολύ με τον Tudor(έτσι κι αλλιώς το παλικάρι δεν ενδιαφέρεται)φαίνεται και έχω χάσει χρόνο.

More
19 Aug 2006 21:20 #18289 by Αντώνης Κατρής
Ο Cacapa της Lyon είναι σίγουρα η πρώτη σου επιλογή!!! Τώρα για τον Legrottaglie αφού πήγε στη Roma τότε δεν είχες τύχη... Το ζήτημα ήταν να τον τσιμπήσεις πριν... Κοίτα πάντως και Dario Simic σαν μία εναλλακτική

More
20 Aug 2006 18:00 #18301 by Haris
Ξεκίνησα ήδη τη νέα αγωνιστική περίοδο.Διακαής πόθος μου είναι να αποκτήσω τον Gonzalo Pineda(η ομάδα του δεν τον έδινε με τίποτα) ως DC και Cristian Alvarez ως DR.Δεν ξέρω έχω κολλήσει ιδίως με τον Gonzalo Pineda(πολύ καλά στατιστικά,καλή ηλικία)Βέβαια και ο Cacapa είναι super(τον έχω ως DC στην Arsenal αλλά στο LMA Manager 2006).Θα δείξει μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο.Ποντάρω πολλά στον Jonathan Bottineli(το γεγονός ότι δεν έχει αρχίσει αρκετά καλά στις επίσημες αγωνιστικές με ανησυχεί πολύ,βλέπετε τον αγόρασα 1.400.000 ευρώ).

More
21 Aug 2006 13:47 #18339 by Haris
Να και μια πρώτη παραξενιά που συνάντησα στο Football Manager 2006.Είμαι στις αρχές της δεύτερης χρονιάς με ΠΑΟ στους ομίλους του Champions League.Ο Όμιλος:Manchester United-Panathinaikos-Sporting-Werder Bremen.Δύσκολος όμιλος το ξέρω.Το πρώτο παιχνίδι αντιμετωπίζω την Σπόρτινγκ εντός(αποτέλεσμα 1-1).Ύστερα βλέπω ότι το επόμενο παχνίδι στο πρόγραμμα έιναι με τη Μάντσεστερ πάλι εντός έδρας.Λέω δεν μπορεί κάποιο λάθος γίνεται.Τελικά κοιτάω και όλα τα παιχνίδια τα έχω εντός στο ΟΑΚΑ.Τι γίνεται?Χρησιμοποιώ μόνο patch με σήματα ομάδων και