Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

αναζητάω (φτηνούς και καλούς) παίκτες για Παναθηναϊκό.

More
19 Apr 2006 15:27 #11158 by Haris
Μπορείτε να βοηθήσετε?Βασικά εχω παρει ως DL τον Rodrigo Perez και ως DR τον Ivan Dudic.εχω remaining budget γύρω στο 1100000 ευρώ.Θέλω προτάσεις κυρίως για DC,MR,ML. :D Thanks προκαταβολικά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Apr 2006 18:25 #11161 by Γιώργος
Βασικά είναι ανάλογα τη χρονιά,τη database που έχεις βάλει και πόσους ξένους χωράει επιπλέον η ομάδα σου...

Για DC προτείνω τον Leonel Romero που είναι και κοινοτικός και παμφθηνος αν δεν έχει πάρει μεταγραφή.

Για ML δες Sergey Kislyak που είναι ξένος και Kevin Larsen που είναι κοινοτικός. Ο πρώτος δε θέλει πάνω από 100-150Κ και ο δεύτερος νομίζω με 300Κ έρχεται

Για MR σου συνιστώ ανεπιφύλαχτα τον κολλητό μου( :P ) τον Jonathan Legear που απ'ότι νομίζω έρχεται με 300-500Κ...

Ελπίζω να βοήθησα(όλους τους παραπάνω φυσικά τους έχω πάρει στον ΠΑΟ και με έχουν βγάλειι ασπροπρόσωπο)

More
19 Apr 2006 22:24 #11166 by Μάνος Γρυπάρης
Database: Ελλαδα, Αγγλια, Ιταλια, Ισπανια. Μην τα φορτώσεις όλα! Προς θεού! 8O

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Apr 2006 15:58 #11191 by Haris
Βασικά αφαίρεσα καμμια 10αρια leagues και δεν κόλλησε(καλά εννοείται ότι περίμενα 30 με 40 λεπτά για φόρτωση).Έχω μνήμη 100GB και Intel Pentium M 770 στα 2.13Ghz.Τί να κάνω,να το αφήσω όπως είναι ή να επιλέξω αυτές που μου προτείνατε(δηλ. Ελλάδα,Ιταλία,Ισπανία,Γερμανία);(και μια απορία,γιατι να μην επιλέξω όλες τις leagues?)

More
20 Apr 2006 22:09 #11210 by Μάνος Γρυπάρης
Γιατί είναι database με εκατοντάδες χιλιάδες ονόματα και το PC σου θα φρικάρει! Οπότε φόρτωσε αυτά τα 4 και Large Database.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Apr 2006 23:30 #11225 by Haris
οκ αυτό θα κάνω(μη πάθω και καμμιά λαχτάρα και ψάχνω για καινούριο laptop).Thanks για τη συμβουλή,anyway.Πάμε τώρα σε άλλες απορίες.Έκανα download για τα logos των ελληνικών ομάδων,τα έβαλλα στον υποφάκελλο(data-graphics-pictures-clubs)αλλά τα σήματα των ομάδων δεν ίσχυσαν.Μήπως κάνω κάτι λάθος?

More
27 Apr 2006 13:55 #11500 by Γιώργος
Λογικά πρέπει να ξετικάρεις το Skin Cache από τα preferences

More
27 Apr 2006 21:46 #11518 by Igor
Gia ML pare ton Ingrao! :D
Gia DC dokimase eite ton Gioda eite Vanden Borre.

Oson afora MR koita stin shortlist gia kanena lavraki...

More
30 Apr 2006 17:21 #11579 by Haris
Τελικά έπρεπε να μην επιλέξω την επιλογή use skin cache από τα preferences(όπως συμβούλεψε o giorgos_pan).Thanks a lot.

More
02 May 2006 13:52 #11743 by Vagelis
Gia kalous kai fthnous paiktes...mallon polu fthnous paiktes...amolusou sthn Paraguay,Ecuador kai Colombia.Tha breis oti thes.Autous pou exw xrhsimopoihsei egw:Fernando Ismael Rodriguez(MCL/AMCL),Avalos(den thumamai to mikro tou)(ST) kai Alberto Bolanos(MR/L),Vega(AMC) opws kai o Borja pou exei parei o Olumpiakos twra.