Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

αναζητάω (φτηνούς και καλούς) παίκτες για Παναθηναϊκό.

More
02 May 2006 14:41 #11744 by panagiotis
o boja einai foberos sto manager erxete se kathe omada me 500k exei 18 finishing kai17 kefalia kai alla polla kala

aekara

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 May 2006 16:07 #11751 by Marios Bofilakis
Gia ML Scaglia Massimiliano,Italos .Gyrw sto 500ariko,isos kai ligotera kai einai etoimos.Poly kalos organwths,skorarei syxna,genika megalh h symbolh toy sthn dikh moy AEK.

MR pare ton Juan Rodriguez,Ispanos menei eleytheros to kalokairi,ama den ton tsimphses tha xreiastei na skaseis gero xrhma fobamai.Akoma rhkse mia matia stoys Julio Cesar kai (fysika) Vasili Tsiarta(apla theos)

DC:Olivetti Marcello,Italos,ta statisthka toy isws na mhn enthoysiazoyn omws exei kai potential kai einai kai apotelesmatikos.Berneanu(h kapws etsi).Ama exeis 1 M rhxtw sta podia toy Mora,toy kalyteroy amyntikoy poy bgazei twra h Ellada.Vander Borre(o pleon gnwstos).Albrechtsen(h kapws etsi.peiramathsoy ligo).

All hail Super-Squirel

More
16 May 2006 12:26 #12555 by Βασίλης
Όταν έπαιξα Παναθηναϊκό, έκανα λίγες μεταγραφές αλλά πήρα και στόπερ (Gladstone, 19, BRA) και δεξί μπακ-χαφ (Carlos Magno 19 D/WBR/MR) και τη 2η χρονιά πήρα και Ruben Ariel Oliveira από τη Juventus. Μπροστά, αν δεν θες να βλέπεις τη κόμμωση του Γκέκα και τη μύτη του Παπαδόπουλου, υπάρχουν πάρα πολλές λύσεις. Αν και τις πρώτες δύο χρονιές (με τη δεδομένη άνοδο του Κρητικού και τη παραμονή του Τόργκελε) δεν νομίζω να χρειάζεσαι κάτι καινούριο

Από την ελληνική αγορά, τσίμπα Αβραάμ Παπαδόπουλο και Τοροσίδη για την άμυνα, θα χρειαστούν. Επίσης ο ΟΦΗ, ως γνωστόν, έχει τους τερματοφύλακες του μέλλοντος (Σηφάκης, Καρνέζης, Κασμερίδης) αλλά δες και τον Σιδεράκη (νομίζω του Ολυμπιακού) και τον Αραμπατζή (ΠΑΟΚ? ). Αξιοποίησε το Τζιώλη οπωσδήποτε και δώσε πίστωση χρόνου στο Λεοντίου. ;)

More
03 Jul 2006 13:51 #16207 by alexandros

DJHaris\ wrote: Μπορείτε να βοηθήσετε?Βασικά εχω παρει ως DL τον Rodrigo Perez και ως DR τον Ivan Dudic.εχω remaining budget γύρω στο 1100000 ευρώ.Θέλω προτάσεις κυρίως για DC,MR,ML. :D Thanks προκαταβολικά.

gia DC proteino Gioda kai gia ML ton Kislyak

More
06 Jul 2006 17:44 #16364 by Haris
Ενδεκάδα για ΠΑΟ(σύστημα 4-1-3-2).GK:M.Galinovic DL:RodrigoPerez DC:Goumas DC:Moris DR:Vintra DM:FlavioConceicao ML:Seric MC:Gonzalez MR:Biscan FC:Papadopoulos FC:Torghelle Πώς την κόβετε την ενδεκάδα;Κυρίως την χρησιμοποιώ για εντός έδρα αγώνες στη Champions League και αποδίδει.

More
15 Aug 2006 20:15 #18138 by Haris
Δεύτερη χρονιά ως coach του Πάο(βρίσκομαι αρχές Αυγούστου).Την πρώτη χρόνια πήρα πρωτάθλημα μόνο αλλά κατάφερα να φτάσω στους 4 του Champions League.Ψάχνοντας αρκετές ώρες και διαπραγματεύωντας κατάφερα να ενισχύσω τον Παναθηναικό με σημαντικές μεταγραφές.Ως ΜL(AML) κατάφερα να αποκτήσω τον ελεύθερο πλέον Kily Gonzalez.Πολύ καλά στατιστικά,μεγάλος παίκτης.Ως MR(AMR) απέκτησα(με 1.600.000ευρώ προσφορά στην Newcastle και συμβόλαιο δύο ετών για 2.000.000ευρώ ετησίως)τον Άγγλο με μόλις μία διεθνή συμμετοχή στην Εθνική Lee Boywer.Καλά στατιστικά και πολύ καλή ηλικία(29).Συνεχίζοντας,ως DL απέκτησα τον Nuno Valente και FC τον Filippo Inzaghi.Πώς κρίνετε τις προσθήκες?

More
15 Aug 2006 20:20 #18139 by Haris
Η βασική ενδεκάδα για την οποία θέλω τα σχόλια και τη γνώμη σας.Σύστημα 4-1-3-2:GK:M.Galinovic DL:Nuno Valente DC:J.Bottinelli DC:Morris MR:Vintra DM:I.Biscan ML:K.Gonzalez MC:E.Gonzalez MR:L.Boywer FC:F.Inzaghi FC:D.Papadopoulos

More
15 Aug 2006 20:25 #18140 by Haris
Ταλέντα τα οπία έχω αποκτήσει είναι οι εξείς.DRC,DM:Avraam Papadopoulos,G.Papazacharias,Keith Keane.AMR:C.Pappas.Θα ήθελα την βοηθειά σας οσο αφορά ταλέντα για τις εξείς θέσεις:ML,DL,GK.Thanks προκαταβολικά. :!:

More
15 Aug 2006 21:04 #18142 by Αντώνης Κατρής
Λοιπόν πάρε για τερματζή Craig Gordon ή Espen Johnsen ή Lasse Staw που είναι πολύ καλύτεροι από το Mario και μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτεροι. Επίσης για αριστερό μπακ πάρε το Marcelo από Fluminense και για αριστερό χαφ τον Frederic Nimani της Μονακό. Πάντως ο Παπαζαχαρίας είναι πολύ χάλιας στο FM οπότε δε θα σε βοηθήσει πολύ...

More
15 Aug 2006 21:41 #18145 by Haris
Εννοείται πως θα κοιτάξω τις προτάσεις σας και θα τις αξιολογήσω.Thanks.