Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικά με το FIFA 13, όσο χαζή κι αν "ακουστει". Στο FIFA 13, μπορεις να παιξεις απλο πρωτάθλημα χωρις career mode και ολα τα υπολοιπα που εχει, συμπεριλαμβανομενων ολων των modes (Live Fixtures, Games of the week κλπ); Να παρει δηλαδη εναν συλλογο πχ Τσελσι και να παιξει ολη την σεζον (πρωταθλημα, Κυπελλο, Τσαμπιονς Λιγκ κλπ) μονος του καποιος οπως -καλη ωρα- στο περσινο pro μεσω του league. Ουτε online, ουτε με αλλους χρηστες μαζι, ουτε τιποτα.
Ημουν φαν του pro μεχρι και το 12, αν και με το εν λογω ποδοσφαιρακι ασχοληθηκα ξανα απο το 11 και επειτα για πρωτη φορα, μετα το 6 μια και ολες οι υπολοιπες σειρες ηταν πολυ κατωτερες του αναμενομενου. Πριν απο κανα μηνα λοιπον πηγα και αγορασα το pro13, βρηκα και ενα πολυ καλο patch και μολις πηγα να παιξω πρωταθλημα οπως ειχε το 12 (league) με συλλογο προς εκπληξη μου, ειδα οτι δεν υπαρχει. Μαλιστα το εψαξα κιολας και οντως διαπιστωσα πως δεν εχει και φυσικα "τελειωσε" και επισημα σαν τιτλος απο την πλευρα μου. Σημειωτεον, δεν εχω παιξει ποτε master league και ολα τα παρεμφερη και ουτε προκειται. Κι αν υπάρχει Τσαμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ στο FΙFA με αλλαγμενη ονομασια, αφου δεν εχει τα δικαιώματα (λογικα ολο και θα υπαρχει καποιο πατς που να τα φτιαχνει οπως στο pro).