Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa 13

More
14 Dec 2012 15:38 #116784 by ilias pl
Replied by ilias pl on topic Fifa 13
καλησπερα!! εχς αγορασει εδω και δυο μερες το fifa και σημερα το πρωι καθως επαιζα εναν αγωνα ultimate team με το που τελειωνει μου εμφανιζει μηνυμα πως δεν μπορει να συνδεθει με τους server της EA. οσες φορες και αν προσπαθησα συνεχεια το ιδιο μου βγαζει. υπαρχει καποιο προβλημα στους server η εγω εχω το προβλημα??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Dec 2012 16:41 #116793 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Fifa 13
Σε ποια κονσόλα το έχεις?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Dec 2012 20:22 #116810 by ilias pl
Replied by ilias pl on topic Fifa 13
pc και επισης οταν το ξεκιναω μου εμφανιζει σφαλμα συγχρωνισμου δεδομενων που εχουν αποθηκευτει στο cloud

More
15 Dec 2012 14:24 #116849 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Fifa 13
Οκ, δοκιμασε να κανεις το παιχνιδι Uninstall και μετα αντι να το κανεις install απο το DVD θα συνδεθεις στο Origin, θα πας στο γραναζι πανω δεξια και θα εισαγεις το serial number σου. Και θα αρχιζει να το κατεβαζει απο το Internet. Δοκιμασε αυτο και πες μας αν λυθηκε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 Jan 2013 12:04 #119761 by Βασίλης Καμακάρης
Fifa 13 Greek Superpatch

Το patch της Superleague για το Fifa 13.
Διαβάστε περισσότερα...

More
06 Mar 2013 20:58 #121349 by Βαγγέλης
Replied by Βαγγέλης on topic Fifa 13
εδώ και 2-3 μήνες το online παιχνίδι του fifa13 σε ps3 μου παρουσιάζει διαρκώς προβλήματα, σε σημείο που το παιχνίδι να γίνεται κουραστικό. Συνεχή παγώματα της εικόνας, οι παίκτες μου να φαίνονται πιο αργοί από αυτούς του αντιπάλου, δυσκολία στο χειρισμό της ομάδας κλπ. Αυτά τα προβλήματα παρουσιάζονται άλλοτε όλα μαζί και άλλοτε κάποια από αυτά. Ελάχιστες πάντως είναι οι φορές που για συνεχόμενα παιχνίδια δεν παρουσιάζεται κάποιο από τα ανωτέρω προβλήματα. Είναι η τρίτη χρόνιά που έχω προτιμήσει το fifa και στο seasons όπου παίζω, για πρώτη φορά παρουσιάζεται αυτή η άθλια κατάσταση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα συνεχόμενα. Έχω μιλήσει και με άλλα άτομα που έχουν το fifa και αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα, ίσως σε πιο ελαφριά μορφή. Η σύνδεση μου στο internet γίνεται ενσύρματα με την κονσόλα και για όσο διάστημα παίζω online για πρώτη φορά είμαι αντιμέτωπος με αυτή την κατάσταση, παρόλο που η ταχύτητα είναι στα ίδια επίπεδα. Αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύω πως δεν ευθύνεται η σύνδεση μου στο internet γι' αυτό το χάλι. Ειλικρινά είμαι πολύ εκνευρισμένος με την ea sports. Μήπως γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους server της εταιρίας; Μήπως γνωρίζετε αν μπορώ να κάνω κάτι προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα;

More
06 Mar 2013 21:24 #121352 by Βασίλης Καμακάρης
Είναι συνηθισμένα προβλήματα του παιχνιδιού από τι έχω ψάξει μερί ένα σημείο.

More
09 Mar 2013 19:31 #121467 by Βαγγέλης
Replied by Βαγγέλης on topic Fifa 13
Σίγουρα είναι προβλήματα που κατά καιρούς υπάρχουν στα διαδικτυακά παιχνίδια. Όμως παίζοντας τον συγκεκριμένο τίτλο από το 2010 στο ps3, μπορώ να σου πω ότι όσον αφορά τη συχνότητα και τη φύση των προβλημάτων, πρώτη φορά τη συναντώ σε τόσο μεγάλη έκταση. Στο διάστημα που ανέφερα σε προηγούμενο post είναι ελάχιστες οι φορές που μπορείς ν' ασχοληθείς με άνεση με το παιχνίδι.

More
05 Jul 2013 17:31 #127556 by Rui Costa
Replied by Rui Costa on topic Fifa 13
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικά με το FIFA 13, όσο χαζή κι αν "ακουστει". Στο FIFA 13, μπορεις να παιξεις απλο πρωτάθλημα χωρις career mode και ολα τα υπολοιπα που εχει, συμπεριλαμβανομενων ολων των modes (Live Fixtures, Games of the week κλπ); Να παρει δηλαδη εναν συλλογο πχ Τσελσι και να παιξει ολη την σεζον (πρωταθλημα, Κυπελλο, Τσαμπιονς Λιγκ κλπ) μονος του καποιος οπως -καλη ωρα- στο περσινο pro μεσω του league. Ουτε online, ουτε με αλλους χρηστες μαζι, ουτε τιποτα.
Ημουν φαν του pro μεχρι και το 12, αν και με το εν λογω ποδοσφαιρακι ασχοληθηκα ξανα απο το 11 και επειτα για πρωτη φορα, μετα το 6 μια και ολες οι υπολοιπες σειρες ηταν πολυ κατωτερες του αναμενομενου. Πριν απο κανα μηνα λοιπον πηγα και αγορασα το pro13, βρηκα και ενα πολυ καλο patch και μολις πηγα να παιξω πρωταθλημα οπως ειχε το 12 (league) με συλλογο προς εκπληξη μου, ειδα οτι δεν υπαρχει. Μαλιστα το εψαξα κιολας και οντως διαπιστωσα πως δεν εχει και φυσικα "τελειωσε" και επισημα σαν τιτλος απο την πλευρα μου. Σημειωτεον, δεν εχω παιξει ποτε master league και ολα τα παρεμφερη και ουτε προκειται. Κι αν υπάρχει Τσαμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ στο FΙFA με αλλαγμενη ονομασια, αφου δεν εχει τα δικαιώματα (λογικα ολο και θα υπαρχει καποιο πατς που να τα φτιαχνει οπως στο pro).

More
05 Jul 2013 23:45 #127572 by Γιάννης Πετρόχειλος
Εχει, και μαλιστα σου δινει και την επιλογη να εισαι και προπονητης και προεδρος της ομαδας ταυτοχρονα..ειναι πολυ ωραιο και απομακρυσμενο απο τις χαζομαρες του pro..Παντως εισαι σιγουρος οτι δεν εχει το προ; Μου κανει εντυπωση να το αφαιρεσαν...