Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa 13

More
28 Sep 2012 02:28 #112633 by Παντελής Δασκαλέλος
Καταρχήν, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι έχεις κάνει όλα τα απαραίτητα updates στους drivers της κάρτας γραφικων κ.τ.λ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Εlectronic Arts το demo ενδέχεται να crashάρει εάν χρησιμοποιείς custom configurations στο keyboard ή στο gamepad σου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Sep 2012 11:15 #112635 by crazygamer
Replied by crazygamer on topic Fifa 13
γεια σας!!με το demo δεν εχω θεμα!!!στο κανονικο fifa 13 με το που παταω το play μου βγαζει το logo της ea sports,παγωνει και μετα με επαναφερει στην επιφανεια εργασιας!!!κρασαρει κ δεν μπαινει στο παιχνιδι!!ξερετε που μπορει να οφειλεται??ευχαριστω!!

More
29 Sep 2012 12:17 #112671 by Άγγελος Φασούλης
Καλησπέρα φίλε. Καταρχάς το παιχνίδι είναι αυθεντικό;

More
29 Sep 2012 12:43 #112674 by Θοδωρής Κώτσελας

crazygamer wrote: γεια σας!!με το demo δεν εχω θεμα!!!στο κανονικο fifa 13 με το που παταω το play μου βγαζει το logo της ea sports,παγωνει και μετα με επαναφερει στην επιφανεια εργασιας!!!κρασαρει κ δεν μπαινει στο παιχνιδι!!ξερετε που μπορει να οφειλεται??ευχαριστω!!

πανω κατω αυτο το προβλημα εχει και ο αδερφος μου και προσπαθω να του βρω λυση

More
29 Sep 2012 15:10 #112688 by crazygamer
Replied by crazygamer on topic Fifa 13
καλησπερα!!!ναι αυθεντικο ειναι!!!μηπως ξερετε που μπορει να οφειλεται??

More
29 Sep 2012 16:01 #112690 by maresca
Replied by maresca on topic Fifa 13
εγω αγορασα το φιφα για ps3 ομως εχω 1 προβλημα . Οταν παιζω κλαμπ σε ενα συγκεκριμενο σημειο που γινεται η επιλογη φανελας απο τον αρχηγο μου παγωνει το παιχνιδι (freeze) και χρειαζεται restart . Μου εχει γινει 6 απο τις 10 φορες που εχω παιξει match . Το παιχνιδι ειναι ολοκαινουριο και το ps3 δεν νομιζω να φτεει γιατι σε φιφα 12 και σε αλλα games δεν ειχα παρομοιο προβλημα :roll:

More
01 Oct 2012 14:58 #112750 by eliminator
Replied by eliminator on topic Fifa 13
Fifa 13 review

Συνταγή που κερδίζει, αλλάζει;

Review

Μάνος Γρυπάρης

More
01 Oct 2012 15:38 #112754 by Φουντουλάκης Θανάσης
Γεια σας και καλο μηνα, εχω μια απορια στο Career Mode μπορεις να παρεις μια δικια σου ομαδα πχ Ολυμπιακος και να παιξεις πχ στο αγγλικο προταθλημα; oπως γινεται στο φιφα 12;.Το Πηρα σημερα για ps vita και δεν εχει αυτην την επιλογη οποιος το εχει ας απαντησει ευχαριστω

More
01 Oct 2012 19:09 #112757 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Fifa 13
Δεν θυμάμαι να γινότανε ποτέ κάτι τέτοιο. Οι ελληνικές ομάδες δεν ήταν επιλέξιμες στο Career. Μπορείς να πάρεις μόνο ομάδα πρωταθλήματος που υπάρχει ήδη. Θα ήτανε ωραίο όπως στο Master League να μπορείς να μπεις σε ήδη υπάρχον πρωτάθλημα ή να φτιαχτεί λίγκα με τις ομάδες "Rest of the World" αλλά δυστυχώς η EA το θεωρεί μη ρεαλιστικό και δεν το θέλει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Oct 2012 19:38 #112759 by Φουντουλάκης Θανάσης
Οχι στο φιφα 12 γινεται αυτο, εχει επιλογη απο κατω και πατας το τριγωνο για να διαλεξεις αλλη ομαδα. αφου εχεις επιλεξει πρωταθλημα. Εγω δεν το ειχα δει αυτο, μετα απο δυο τρεις μηνες που βαρεθηκα να παιζω μονο online το ειδα χαχα Παιζω μονο με τον ολυμπιακο και δεν ειχα αγγιξει τα αλλα modes γι' αυτον τον λογο.
Τωρα ειμαι στην δευτερη σεζον στο αγγλικο πρωταθλημα και παω για champion legue :)