Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa 13

More
05 Oct 2012 02:54 #112924 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Fifa 13
Κάρτα γραφικών με 512MB RAM θέλεις φέτος όπως γράψαμε και στις απαιτήσεις στο review.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Oct 2012 11:07 #112930 by ΜπΚ
Replied by ΜπΚ on topic Fifa 13
Μάνο έχω το Dell Inspiron N7110, i3-2330M 2.20GHz, 4 GB ram και κάρτα γραφικών την Nvidia GForce GT-525M με 1GB μνήμη.
Όπως θα δεις και στο θέμα του Pes μου κάνει "κολπάκια" λόγω της VRAM (το οποίο απ' ότι βλέπω το αντιμετωπίζουν κι άλλοι και δεν έχει λύση) και όσο αφορά το demo του Fifa 13 παγώνει στην οθόνη με το σήμα της EA και δεν προχωράει.
Έσβησα το demo το ξαναπέρασα και πάλι το ίδιο!

More
05 Oct 2012 12:37 #112935 by Νικος Πετροπουλος
Γεια σας. Εχω μια απορια. Ενω στο FIFA 10 για PS2 μπορουσα εγω και ενας φιλος μου να παιζουμε στην ιδια ομαδα , συγχρονως εναντιον του CPU, στο Season και στο Career, στο FIFA 11 & 12 καθως και τωρα στο FIFA 13, δεν μπορουμε. Ενω ειναι συνδεδεμενα και τα 2 και τα εμφανιζει κανονικα, μονο το ενα απο τα δυο καθε φορα μπορει να επιλεξει ομαδα !!! Ενω στα Tournament και στο Kick off επιτρεπει και στους δυο να παιξουμε στην ιδια ομαδα με αντιπαλο το CPU. Υπαρχει κατι που δεν βρισκω εγω ή ετσι ειναι και δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?

More
05 Oct 2012 12:57 #112936 by Μάνος Γρυπάρης

bouzk wrote: Μάνο έχω το Dell Inspiron N7110, i3-2330M 2.20GHz, 4 GB ram και κάρτα γραφικών την Nvidia GForce GT-525M με 1GB μνήμη.
Όπως θα δεις και στο θέμα του Pes μου κάνει "κολπάκια" λόγω της VRAM (το οποίο απ' ότι βλέπω το αντιμετωπίζουν κι άλλοι και δεν έχει λύση) και όσο αφορά το demo του Fifa 13 παγώνει στην οθόνη με το σήμα της EA και δεν προχωράει.
Έσβησα το demo το ξαναπέρασα και πάλι το ίδιο!

Μια χαρά PC έχεις. Η EA ανακοίνωσε ότι το πρόβλημα δεν υπάρχει στην full έκδοση οπότε μην ανησυχείς.

captain wrote: Γεια σας. Εχω μια απορια. Ενω στο FIFA 10 για PS2 μπορουσα εγω και ενας φιλος μου να παιζουμε στην ιδια ομαδα , συγχρονως εναντιον του CPU, στο Season και στο Career, στο FIFA 11 & 12 καθως και τωρα στο FIFA 13, δεν μπορουμε. Ενω ειναι συνδεδεμενα και τα 2 και τα εμφανιζει κανονικα, μονο το ενα απο τα δυο καθε φορα μπορει να επιλεξει ομαδα !!! Ενω στα Tournament και στο Kick off επιτρεπει και στους δυο να παιξουμε στην ιδια ομαδα με αντιπαλο το CPU. Υπαρχει κατι που δεν βρισκω εγω ή ετσι ειναι και δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?

Απ' όσο ξέρω δεν γίνεται δυστυχώς.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
05 Oct 2012 13:29 #112937 by Νικος Πετροπουλος
Manos σ`ευχαριστω. Ειναι κριμα παντως αν το κατηργησαν.

More
08 Oct 2012 14:31 #113049 by Dalianis Aristidis
Replied by Dalianis Aristidis on topic Fifa 13
Καλησπερα. Ηθελα να ρωτησω γιατι να μην μπορουν να συνεργαστουν στο Online καποιος που παιζει απο PS3 με καποιον που παιζει στο PC ή στο XBOX?????

More
09 Oct 2012 17:42 #113116 by Dalianis Aristidis
Replied by Dalianis Aristidis on topic Fifa 13
Γιατι ενω φτιάχνω PLAYER PRO δεν μου τον αποθηκευει και δεν μπορω να παιξω στο tournament τoυ GAMEWORLD??? (για PS3)

More
09 Oct 2012 20:53 #113120 by Άγγελος Φασούλης

Daliar82 wrote: Καλησπερα. Ηθελα να ρωτησω γιατι να μην μπορουν να συνεργαστουν στο Online καποιος που παιζει απο PS3 με καποιον που παιζει στο PC ή στο XBOX?????

Επειδή είναι λίγο δύσκολο να συνεργαστούν η Sony με την Microsoft.

More
09 Oct 2012 21:04 #113121 by Μάνος Γρυπάρης

Daliar82 wrote: Γιατι ενω φτιάχνω PLAYER PRO δεν μου τον αποθηκευει και δεν μπορω να παιξω στο tournament τoυ GAMEWORLD??? (για PS3)

Πήγαινε κατευθείαν στο Pro Clubs Seasons κι αν δεν έχεις παίκτη θα σου πει να φτιάξεις. Πρέπει να βρεις τουλάχιστον ένα δεύτερο άτομο για να παίξεις online. Και καλό είναι να παίζουμε Δευτέρα και Πέμπτη στις 22:00 στην ομάδα του GameWorld όταν είμαστε όλοι μέσα.

Online Modes->Custom Games->Team Play κι εκεί θα σου πει να φτιάξεις. Νομίζω ήδη έχεις φτιάξει απ' ότι ενημερώθηκα. Κανε Join στην ομάδα και τα λέμε Πέμπτη.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
12 Oct 2012 14:48 #113227 by Βασίλης Βασιλός
FIFA 13 patch update

Διορθώνονται τα προβλήματα του Ultimate Team.

Διαβάστε περισσότερα