Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Limbo

More
28 Feb 2014 04:24 #141101 by Γιώργος Λόλας
Replied by Γιώργος Λόλας on topic Limbo
Ρε γαμώτο εγώ δεν το έχω τερματίσει ακόμα (μη βαράτε παιδιά :P ). Το βρίσκω όντως καταπληκτικό όμως και θα το παίξω ως το τέλος που θα πάει!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Feb 2014 15:09 #141136 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Γουστάρω την σκοτεινή ατμόσφαιρά του, αν και το τέλος αφήνει πολλά ερωτηματικά που μπορεί να ξενίσει κάποιους. Γιώργο σε ποιο σημείο είσαι? :P

More
28 Feb 2014 18:27 #141148 by Γιώργος Λόλας
Replied by Γιώργος Λόλας on topic Limbo
Ούτε που θυμάμαι. Το είχα εγκαταστήσει όταν πρωτοβγήκε. Μετά ήρθε format στο PC και δεν εγκατέστησα τα πάντα όλα. Νομίζω κάπου στην αρχή είμαι (έτσι κι αλλιώς θα το ξεκινήσω από την αρχή) :P

More
01 Apr 2014 12:27 #142693 by Μάρκος Ασκανιάν
Replied by Μάρκος Ασκανιάν on topic Limbo
Πολύ καλό και δύσκολο. Το είχα παίξει στο PC με το cyborg controller της Saitek και ήταν σαν να το έπαιζα στο Xbox. Πρέπει να έχει κυκλοφορήσει και συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού στο pc αν δεν κάνω λάθος.

Adododo!!!

More
03 Dec 2014 15:30 #152967 by Παντελής Δασκαλέλος
Την Παρασκευή στο Xbox One ανυπομονώ να συλλέξω τα 1000 ζουμερά achievement points του!

More
05 Jan 2015 12:49 - 05 Jan 2015 12:51 #155214 by Πιέρρος Φουστέρης
Ανακοινώθηκε πως το Limbo θα κυκλοφορήσει και για το PS4! Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 05 Jan 2015 12:51 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
09 Apr 2016 23:21 #179682 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Υπέροχο παιχνίδι, απίστευτα ατμοσφαιρικό και με πολύ έξυπνους γρίφους. Μου είχε πάρει γύρω στις 5,5 ώρες να το τερματίσω έχοντας κολλήσει για περισσότερο από 20 λεπτά σε ένα σημείο. Είναι μακράν το καλύτερο puzzle platform αυτού του είδους που έχω παίξει. Δίπλα του μπορώ να τοποθετήσω ίσως μόνο το Schein, που έχει διαφορετικό χαρακτήρα ως ένα βαθμό συνδυάζοντας και απαιτώντας, πέραν της -βασανιστικής σε κάποιες στιγμές- πρόκλησης των γρίφων, τρομερά αντανακλαστικά και συγχρονισμό κινήσεων.

More
10 Nov 2018 13:46 #220076 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Limbo
Demo του Limbo στον Commodore 64
Δύσκολα θα υπάρξει πλήρης κυκλοφορία.

Ένας developer από την Ολλανδία δημιούργησε ένα demo του Limbo στον Commodore 64.
Κάθε παλιό υπολογιστικό σύστημα έχει τους δικούς του θαυμαστές και το δικό του community. Ιδιαίτερα ο Commodore 64, ο οποίος θριάμβεψε την δεκαετία του 80'. Διαθέσιμο έγινε πρόσφατα ένα demo του Puzzle Platform παιχνιδιού της εταιρείας Playdead. Το demake παρουσιάστηκε στην Ολλανδία σε ένα πάρτι αφιερωμένο στον Commodore 64.

Προφανώς θα χρειαστείτε έναν emulator του Commodore 64 για να το παίξετε. Το demo αν και σχετικά μικρό σε μέγεθος καταφέρνει να σας εγκλιματίσει στο παιχνίδι.
Φήμες για το full version του παιχνιδιού λένε ότι θα είναι διαθέσιμο το 2024. Προς το παρόν μπορείτε να βρείτε το demo εδώ.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.