Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Limbo

More
11 Jul 2011 23:29 #95630 by Αλέξανδρος Κωστάκης
ουπς ακριβό πάντως θα το πάρω γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά γιατί ρε γαμώτο 4-5 ώρες. Έχουν κυκλοφορήσει και DLCs?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jul 2011 18:49 #95990 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Limbo
Όχι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Jul 2011 20:16 #95994 by Βασίλης Δρέττας
Replied by Βασίλης Δρέττας on topic Limbo
βασικα αν παιρνεις 4200 ms points καθε φορα οπως εγω σου ερχεται καπου στα 10 € που για αυτο το αριστουργημα δεν ειναι τιποτα

More
16 Jul 2011 02:11 #96013 by Αλέξανδρος Κωστάκης
μπα εγώ θα το αγοράσω στο playstation 3 και το ποιο πιθανό είναι να είναι και σε προσφορά το θέμα είναι οτι θέλω κι άλλα οπότε ίσως να χρειαστεί να διαλέξω

More
16 Jul 2011 09:05 #96023 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Πιστεύω πως με το Limbo δεν θα το μετανιώσεις αν και είναι λιγάκι μικρό απο ότι ακούω.

More
16 Jul 2011 11:40 #96025 by Αλέξανδρος Κωστάκης
και εγώ πιστεύω πως σε περίπτωση που τελικά αγοράσω το limbo δεν θα το μετανιώσω απλά θα περιμένω να δω μήπως το πάρω σε προσφορά.

More
16 Jul 2011 12:04 #96027 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Σίγουρα αν το πετύχεις σε προσφορά μην το χάσεις, ακούγονται πολλά καλά λόγια για αυτό.

More
16 Jul 2011 12:11 #96030 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic Limbo
Γενικα μας καλομαθαινουν οι ετιαριες με τις προσφορες και δεν αξιζει να αγορασεις κατι μολις βγει εκτος αν εχεις φαει μεγαλο κολλημα να το παιξεις και δε μπορεις να περιμενεις :-)

Στο Χbox 360 βγαινει και retail πακετο που περιεχει το Limbo μαζι με το Splosion man και το Trials HD, πολυ δυνατο κατα την γνωμη μου και αξιζει αν δε εχει παρει καποιος ηδη καποιο απο τα 3 :-)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
16 Jul 2011 14:37 #96037 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Ναι το βρήκα! Ήδη κυκλοφορεί και απο εξωτερικό το βρίσκεις γύρω στα 21 ευρώ. Όποιος θέλει το Limbo και δεν έχει τα άλλα 2 παιχνίδια καλύτερα να πάρει όλο το retail όπως είπε ο asmilon.

More
16 Jul 2011 20:51 #96052 by Αλέξανδρος Κωστάκης
έλεος και συγχρόνως τέλειο, έβγαλαν ένα καθαρά downloadable game σε ratail μορφή πάλι καλά που έδωσαν και άλλα 2 και από ότι έχω ακούσει ιδικά για το trials hd είναι λένε πολύ καλό και από όσο ξέρω xbox exlusive :(