Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Limbo

More
16 Jul 2011 21:40 #96060 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic Limbo
To εχει ξανακανει και αλλες φορες στο παρελθον η MS, για να προωθησει τα Xbox Live Arcade games της και την υπηρεσια γενικοτερα...

Και εννοειται πως οταν ειναι σε retail δισκακι θα τα βρεις σε καλυτερες τιμες πιο συχνα, οποτε γενικα ειναι καλη ευκαιρια οταν βγαινουν τιτλοι ετσι :-)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jul 2011 17:39 #96088 by Βασίλης Δρέττας
Replied by Βασίλης Δρέττας on topic Limbo
IloveGames αμα ψαξεις στο εξωτερικο μπορεις να το βρεις και με 8 ευρω αυτη την στιγμη.

More
17 Jul 2011 19:12 #96098 by Γιάννης Παναγιωτίδης

bond wrote: IloveGames αμα ψαξεις στο εξωτερικο μπορεις να το βρεις και με 8 ευρω αυτη την στιγμη.

Αν μπορείς στείλε pm ή γράψε εδώ site που το βρήκες τόσο. Εγώ μιλάω για καινούριο όμως όχι μεταχειρισμένο.

More
17 Jul 2011 20:45 #96122 by Kostas Milonas
Η αληθεια ειναι οτι και εμενα θα με ενδιεφερε αν παιζει σε αυτη την τιμη τωρα, δε με πειραζει και μεταχειρισμενο εφοσον ειναι προσεγμενο :)

More
18 Jul 2011 08:35 #96140 by Βασίλης Δρέττας
εγω το εχω βρει στο game.co.uk που απο οτι διαβασα τωρα πλεον δεν δεχεται νεα ελληνικα accounts αλλα αμα ειχες φτιαξει πριν απο καιρο δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Εδω ειναι το λινκ τελικα η τιμη του πρεπει να ειναι καπου στα 13 € αλλα και παλι ειναι πολυ φτηνο πακετο
www.game.co.uk/Games/Xbox-360/Compilation/Xbox-LIVE-Hits-Col...Splosion-Man/~r354390/?s=limbo

More
18 Jul 2011 09:45 #96142 by Kostas Milonas
Αλλο παλι και τουτο! Απο ποτε αρχισε το GAME να μην δεχεται ελληνικα account? Ηξερα οτι το PLAY δε στελνει πανω απο 30€ στην Ελλαδα, αλλα να μην στελνει καθολου? Αυτο σημαινει οτι παλι το παιξαμε Ελληναραδες στους κουτοφραγκους και μας πηραν χαμπαρι... Τι να πεις ειλικρινα...

More
18 Jul 2011 11:54 #96148 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Ε καλά εντάξει υπάρχουν πολλά ακόμα που στέλνουν ευτυχώς και σώζουν την κατάσταση.

More
18 Jul 2011 14:39 #96154 by Βασίλης Δρέττας

asmilon wrote: Αλλο παλι και τουτο! Απο ποτε αρχισε το GAME να μην δεχεται ελληνικα account? Ηξερα οτι το PLAY δε στελνει πανω απο 30€ στην Ελλαδα, αλλα να μην στελνει καθολου? Αυτο σημαινει οτι παλι το παιξαμε Ελληναραδες στους κουτοφραγκους και μας πηραν χαμπαρι... Τι να πεις ειλικρινα...

το οτι το play δεν στελνει αντικειμενα πανω απο 30 € δεν ισχυη σε καμια περιπτωση το εχω δοκιμασει παρα πολλες φορες

More
18 Jul 2011 15:04 #96157 by Γιάννης Παναγιωτίδης

bond wrote:

asmilon wrote: Αλλο παλι και τουτο! Απο ποτε αρχισε το GAME να μην δεχεται ελληνικα account? Ηξερα οτι το PLAY δε στελνει πανω απο 30€ στην Ελλαδα, αλλα να μην στελνει καθολου? Αυτο σημαινει οτι παλι το παιξαμε Ελληναραδες στους κουτοφραγκους και μας πηραν χαμπαρι... Τι να πεις ειλικρινα...

το οτι το play δεν στελνει αντικειμενα πανω απο 30 € δεν ισχυη σε καμια περιπτωση το εχω δοκιμασει παρα πολλες φορες

Για την ακρίβεια το λέει στο site τους αν κοιτάξεις στο menu του shipping.

More
18 Jul 2011 15:17 #96158 by Βασίλης Δρέττας
το ξερω οτι το αναφερει στο σιτε αλλα οπως ειπα εχω αγορασει παρα πολλες φορες απο το play αντικειμενα αξιας πανω απο 30 € και μου τα εχουν στειλει