Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Anime: Προτάσεις σειρών

More
09 Oct 2010 16:06 #81028 by kotsovolos
Τα περισσότερα Αμερικάνικα animation πλέον έχουν επιρροές από Ιαπωνικά. Αλλά για να επανέλθουμε στο θέμα, ένα καλό(και καμμένη κωμωδία) για ξεκίνημα, είναι το Jungle wa Itsumo Hale Nochi Guu. Το ξέρω, περίεργος τίτλος, αλλά θα σας αποζημιώσει με το γέλιο που θα ρίξετε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Oct 2010 16:25 #81041 by Μπάμπης Χαραλάμπους

kotsovolos wrote: Τα περισσότερα Αμερικάνικα animation πλέον έχουν επιρροές από Ιαπωνικά. Αλλά για να επανέλθουμε στο θέμα, ένα καλό(και καμμένη κωμωδία) για ξεκίνημα, είναι το Jungle wa Itsumo Hale Nochi Guu. Το ξέρω, περίεργος τίτλος, αλλά θα σας αποζημιώσει με το γέλιο που θα ρίξετε.

Δεν ηξερα οτι ο Κωτσοβολος (το καταστημα;) βλέπει ανιμε :D

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 Oct 2010 17:05 #81061 by Lalo007

BigBoss wrote:

kotsovolos wrote: Τα περισσότερα Αμερικάνικα animation πλέον έχουν επιρροές από Ιαπωνικά. Αλλά για να επανέλθουμε στο θέμα, ένα καλό(και καμμένη κωμωδία) για ξεκίνημα, είναι το Jungle wa Itsumo Hale Nochi Guu. Το ξέρω, περίεργος τίτλος, αλλά θα σας αποζημιώσει με το γέλιο που θα ρίξετε.

Δεν ηξερα οτι ο Κωτσοβολος (το καταστημα;) βλέπει ανιμε :D

Τι Κωτσοβολος ρε bigboss....Που κολλαει τωρα αυτο?Το παιδι εχει για nickname το ονομα του και τη πολη που κατοικει.Να οριστε.Ειναι ο Κωτσος απο τον Βολο και το γραφει Κωτσο-Βολος,γιατι προφανως ετσι τον φωναζουνε. :mrgreen:

More
24 Oct 2010 17:09 #82450 by VEGA
Εγω το μονο που βλεπω ειναι one piece.Οποτε μονο αυτο προτεινω.Επισης αρκετα καλο ειναι και το fairy tail.Μοιαζει πολυ με το one piece:)

More
24 Oct 2010 17:29 #82457 by panosbob
Οντας καιρο στο αθλημα θα ελεγα στους νεους να αρχισουν με ενα απο τα κλασσικα ωστε να καταλαβουν τη σημασια ανιμε. Ετσι λοιπον εχουμε α) Ναρουτο , β) One piece, γ) Bleach, δ) Rurounin Kenshin.

More
24 Oct 2010 18:40 #82482 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν με νοιάζει τι θα δείτε. Πάντως, σας προτείνω να ΜΗΝ δείτε το Amazing Nurse Nanako. Εμένα δε μου άρεσε καθόλου που το είδα.

More
24 Oct 2010 19:24 #82489 by Νίκος Καραχάλιος
Η top 5 list για μενα ειναι κατα σειρα 1)Οne piece, 2)Naruto, 3)Full metal alchemist(Brotherhood),4)Bleach, 5)Death Note
Αυτα βλεπεις για αρχη που ειναι τα must και μετα βρισκεις τα αλλα..

More
24 Oct 2010 20:58 #82496 by Κώστας Λεοντιάδης
Για μένα, τα πιο must anime είναι τα Dragonball (Original και Z, με τίποτα GT!) και Kabamaru... Με αυτά μεγάλωσα, και ήταν κορυφαία!!! Βέβαια, τώρα βλέπω πολύ περισσότερο Naruto, One Piece και Bleach, και τα προτείνω άφοβα!!!

More
31 Oct 2010 17:37 #83102 by Andr
παιδια εχει δει κανεις το gintama και αν αξιζει να το ξεκινησω?

More
28 Nov 2010 12:55 #85034 by eliminator

kammeno souvlaki wrote: παιδια εχει δει κανεις το gintama και αν αξιζει να το ξεκινησω?

Ανακάλυψα ένα σάϊτ που έχει ΟΛΑ τα anime με ΟΛΑ τα επεισόδια και τα βλέπεις χωρίς να χρειατεί να τα καταβάσεις ή να είσαι μέλος(!) με αγγλικούς υπότιτλους ή(στην σπάνια περίπτωση) μεταγλωτισμένα αγγλικά. Αυτό θα μπορούσε να σε βοήθησει να δεις μερικά επεισόδια και αν σου αρέσει να το αρχίσεις... Εδώ