Tannosuke-chan wrote:
Lordriddick wrote: Και που τα βρισκεις ολα αυτα?
www.bakabt.com
www.baka-updates.com
Μην ψάξεις στα γνωστά τορρεντάδικα γιατί με τον νόμο εναντία της πειρατείας τα έχουν διαγράψει όλα.
Παιδιά εγώ μπαίνω στο
www.gogoanime.com
και βλέπω ότι βρω. Εκεί όμως δεν έχει τα παλιά όπως λένε παραπάνω Jumaru και Kabamaru. Αυτά που μπορώ να τα βρω;
Και κάτι άλλο: αφού σας λέει μικρές σειρές, γιατί γράφετε One Piece και Dragon Ball και δεν ξέρω γω; Αυτά είναι τεράστια! Ειδικά το One Piece είναι ακόμη υπό κατασκευή, θα φτιάξουν κι άλλα επεισόδια. Και εδώ που τα λέμε, καταντάει βαρετό. Πέντε ελεεινά επεισόδια μέσα στην έρημο και το μόνο που έκαναν είναι να κυνηγάνε γιγαντιέους σκορπιούς και σαύρες μέχρι να φτάσουν σε μια πόλη ρημαγμένη. Έλεος! Αυτά πιο γρήγορα έπρεπε να τα περνάνε! Κάθονται και μας βασανίζουν άδικα. 7 φορές η ίδια εισαγωγή, την έμαθα απ' έξω πια! Στα κινέζικα! Αν δώσω σε αυτό εξετάσεις περνάω όπου θέλω!
Εγώ πάντως έχω να (ξανα)προτείνω το Vandread. Είναι 2 σεζόν των 13 επεισοδίων και έχει πολύ πλάκα. Είναι κι ένα άλλο που είχα δει το 2008 και ήταν σχετικά μικρό και πολύ ωραίο. Αλλά δεν θυμάμαι το όνομα. Αν το θυμηθώ θα το γράψω.