Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Anime: Προτάσεις σειρών

More
05 Aug 2010 18:00 #76312 by dimt
Για να μην μπερδέυονται οι νέοι ας ξεκινήσουνε με Bleach και Evangellion

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Aug 2010 21:53 #77554 by Aνέστης Αδαμίδης
Παιδιά βρήκα ένα παιχνίδι που προέρχεται από anime. Λέγεται Love Hina. Έχω δει τρία επεισόδια ως τώρα, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Το ξύλο της αρκούδας! Πολύ πλάκα!

Αλλά είναι λίγο παλούκι, γιατί πάνε πολύ γρήγορα τα αγγλικά σε κάποιες φάσεις και δύσκολα θα καταλαβαίνετε τι λένε....

More
01 Sep 2010 01:08 #77559 by Dark Azazel
Για τους περισσοτερους απο εδω μεσα :

Ενταξει , ξερετε απο ανιμε. Γινεται λιγακι ρεαλιστες ομως . Κοβετε τους καινουριους να παρακολουθισουν αυτα που προτεινετε ? Κανα Shonen η κανα πρωτοκλασσατο mainstream πρεπει να δουν, ναν μη τους κατσει και βαρυ. Ελεος.

More
02 Sep 2010 14:54 #77639 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλά, δες αυτά που προτείνω εγώ και μετά πες αν θα πέσουν βαριά ή όχι. Σειρές των 25 και 30 επεισοδίων είναι. Πόσο βαρύ μπορεί να πέσει σε κάποιον αρχάριο; Και είναι και μεταγλωττισμένα στα Αγγλικά.

More
02 Sep 2010 15:26 #77643 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Σας προτείνω να δείτε και το GTO

Great Teacher Onizuka δηλαδη. Τα σπάει ο τύπος!!!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Sep 2010 16:37 #77649 by Dark Azazel

TheReaper wrote: Καλά, δες αυτά που προτείνω εγώ και μετά πες αν θα πέσουν βαριά ή όχι. Σειρές των 25 και 30 επεισοδίων είναι. Πόσο βαρύ μπορεί να πέσει σε κάποιον αρχάριο; Και είναι και μεταγλωττισμένα στα Αγγλικά.

Ρε φιλαρακι πλακα μας κανεις ??? Λες οτι ξερεις και μιλας για μεταγλωτισμενα ???? Ελεοοοοοοος!!!

More
02 Sep 2010 17:07 #77652 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Dark Azazel wrote:

TheReaper wrote: Καλά, δες αυτά που προτείνω εγώ και μετά πες αν θα πέσουν βαριά ή όχι. Σειρές των 25 και 30 επεισοδίων είναι. Πόσο βαρύ μπορεί να πέσει σε κάποιον αρχάριο; Και είναι και μεταγλωττισμένα στα Αγγλικά.

Ρε φιλαρακι πλακα μας κανεις ??? Λες οτι ξερεις και μιλας για μεταγλωτισμενα ???? Ελεοοοοοοος!!!

Για αρχαριους μιλαμε. Μπορει για καποιον να του φαίνεται δύσκολο να συγκεντρωθει ακουγοντας Konitsua και Arigato :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 Sep 2010 01:11 #77703 by Aνέστης Αδαμίδης
Ναι, αμέ, πλάκα σας κάνω. Έτσι για να τη βρίσκω μόνος μου. :?

Τι λες τώρα ρε Azazel; Αν βάλεις κάποιον εντελώς άσχετο να παρακολυοθεί τρανταχτά anime όπως DBZ, One Piece, Full Metal Alchemist, Death Note κουλουπου κουλουπου στα Γιαπωνέζικα, ο άνθρωπος όχι μόνο τα μαλλιά του θα τραβάει, αλλά και τα δικά μου. Δε λέώ, κάλοί και άξιοι όλοι αυτοί οι μεγάλοι τίτλοι και φυσικά προτείνω στους νέους να τα δούνε. Αλλά ακροβώς επειδή είναι "νέοι" στο είδος, καλό θα ήτανε-τουλάχιστον κατ'εμέ- να ξεκινήσουν μαλακά με μεταγλωττισμένα. Κι εγώ άλλωστε έτσι έκανα. Και πάλι όμως όταν άρχισα να βλέπω One Piece(το οποίο πλέον περιμένω πότε θα βγει το επόμενο επεισόδιο) έχασα κάπως τον μπούσουλα και για να συνέλθω κάπως έγινα μέλος στο site ενός από τα groups που μεταφράζουν τη σειρά.

Για μένα κανένα πρόβλημα* προτείνω αν θέλετε καμιά 20αριά τίτλους που μου έχουν πει κι εμένα να δω και κάντε ότι καταλαβαίνετε. Αλλά όταν μιλαμε για νέους, εγώ αυτά προτείνω. Αλλά δεν σημαίνει ότι αποκυρρήτω τα κλασσικά anime που είναι στα Γιαπωνέζικα. Ίσα-ίσα που πιστεύω ότι θα εκττιμηθούν περισσότερο από κάποιον, ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ μυηθεί σωστά. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τώρα γιατί προτείνω μεταγλωττισμένα.

Και να σου πω και την προσωπική μου ιστορία* το Vandread ήταν το τελευταίο μεταγλωττισμένο anime που είδα σε σειρά. Μετά είδα την ταινία Vandread Turbulance που είναι στα Γιαπωνέζικα. Μου φάνηκε πιο εύκολο να μπω στο κλίμα μετά που άρχισα το One Piece κι αν θέλεις μην το πιστεύεις. Για μένα σου είπα, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Αν θέλει κανείς ας κάτσει να δει και το Getbackers(κι ας λέει ο Κουτσούμπας ότι δεν είναι καλό) και το Elfen Lied. Αλλά μην έρθει να μου ζητήσει μετά τα ρέστα, ΟΚ?

PS: Boss, όχι πως θέλω να κάνω τον έξυπνο, ούτε είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω πως γράφεται "Arigatou".

More
03 Sep 2010 03:36 #77725 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: PS: Boss, όχι πως θέλω να κάνω τον έξυπνο, ούτε είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω πως γράφεται "Arigatou".

Πράγματι ετσι γράφεται αλλά τι σημασία εχει; Λες και οι ιάπωνες γραφουν ετσι. Εγώ το έγραψα όπως ακούγεται :P

TheReaper wrote: Αλλά ακροβώς επειδή είναι "νέοι" στο είδος, καλό θα ήτανε-τουλάχιστον κατ'εμέ- να ξεκινήσουν μαλακά με μεταγλωττισμένα. και το Elfen Lied. Αλλά μην έρθει να μου ζητήσει μετά τα ρέστα, ΟΚ?

Εγώ παντως κατευθείαν στα ιαπωνικα πηγα. Αρχικα δοκιμασα να τα δω στα αγγλικά αλλα ηταν εντελως αψυχοι οι χαρακτήρες και ετσι ξαναπήγα στα ιαπωνικα. Από ολα τα ξυλισια aniime που εχω δει τα μονο που μου φανηκε ενδιαφέρον ήταν το DragonBall και αυτο ίσως επειδη το ειχα δει μικροτερος στην τηλεόραση.

Έτσι ξεκινησα να βλέπω anime πάντως. Ήθελα να δω αυτα που εβλεπα μικροτερος. Ειδα τα Dragonball, Kabamaru (TheReaper αν ακομα τα ψαχνεις και δεν τα εχεις βρει αν σε δω ποτε θυμισε το μου να στα δωσω :P ), Dash! Kappei (πιο γνωστο ως Gigi), Sailor Moon (ναι Sailor Moon) Saber Rider, Jumaru. Όλα αυτα πλην των Kabamaru, Gigi και Jumaru τα είδα στα ιαπωνικα και ειδα οτι γουσταρα πολυ το σκεπτικο των Japanέζων και ετσι συνεχισα να βλέπω...

Elfen Lied FTW!!! Ακομα εχω την lucy για wallpaper... :roll:

P.S.:Τον Δεκεμβριο του 2009 μυήθηκα στον κόσμο των anime

More
03 Sep 2010 19:51 #77768 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote: (TheReaper αν ακομα τα ψαχνεις και δεν τα εχεις βρει αν σε δω ποτε θυμισε το μου να στα δωσω :P )

Πάμε καμιά βόλτα προς Escape καμιά μέρα λέω γω, γιατί έχουν γίνει εμμονή τα συγκεκριμένα.... :P

BigBoss wrote: Elfen Lied FTW!!! Ακομα εχω την lucy για wallpaper... :roll:

Τι θα σου έλεγα:
[youtube:1n1vgfw2]
[/youtube:1n1vgfw2]