Ναι, αμέ, πλάκα σας κάνω. Έτσι για να τη βρίσκω μόνος μου.
Τι λες τώρα ρε Azazel; Αν βάλεις κάποιον εντελώς άσχετο να παρακολυοθεί τρανταχτά anime όπως DBZ, One Piece, Full Metal Alchemist, Death Note κουλουπου κουλουπου στα Γιαπωνέζικα, ο άνθρωπος όχι μόνο τα μαλλιά του θα τραβάει, αλλά και τα δικά μου. Δε λέώ, κάλοί και άξιοι όλοι αυτοί οι μεγάλοι τίτλοι και φυσικά προτείνω στους νέους να τα δούνε. Αλλά ακροβώς επειδή είναι "νέοι" στο είδος, καλό θα ήτανε-τουλάχιστον κατ'εμέ- να ξεκινήσουν μαλακά με μεταγλωττισμένα. Κι εγώ άλλωστε έτσι έκανα. Και πάλι όμως όταν άρχισα να βλέπω One Piece(το οποίο πλέον περιμένω πότε θα βγει το επόμενο επεισόδιο) έχασα κάπως τον μπούσουλα και για να συνέλθω κάπως έγινα μέλος στο site ενός από τα groups που μεταφράζουν τη σειρά.
Για μένα κανένα πρόβλημα* προτείνω αν θέλετε καμιά 20αριά τίτλους που μου έχουν πει κι εμένα να δω και κάντε ότι καταλαβαίνετε. Αλλά όταν μιλαμε για νέους, εγώ αυτά προτείνω. Αλλά δεν σημαίνει ότι αποκυρρήτω τα κλασσικά anime που είναι στα Γιαπωνέζικα. Ίσα-ίσα που πιστεύω ότι θα εκττιμηθούν περισσότερο από κάποιον, ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ μυηθεί σωστά. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τώρα γιατί προτείνω μεταγλωττισμένα.
Και να σου πω και την προσωπική μου ιστορία* το Vandread ήταν το τελευταίο μεταγλωττισμένο anime που είδα σε σειρά. Μετά είδα την ταινία Vandread Turbulance που είναι στα Γιαπωνέζικα. Μου φάνηκε πιο εύκολο να μπω στο κλίμα μετά που άρχισα το One Piece κι αν θέλεις μην το πιστεύεις. Για μένα σου είπα, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Αν θέλει κανείς ας κάτσει να δει και το Getbackers(κι ας λέει ο Κουτσούμπας ότι δεν είναι καλό) και το Elfen Lied. Αλλά μην έρθει να μου ζητήσει μετά τα ρέστα, ΟΚ?
PS: Boss, όχι πως θέλω να κάνω τον έξυπνο, ούτε είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω πως γράφεται "Arigatou".