anapospastos wrote:
BigBoss wrote:
kontos-ae wrote: Ενα τσουλ*κι είναι όπως τα περισσότερα
μισογυνία και ρατσισμός στο full ....
Ναι ε? Μήπως είναι η αλήθεια και πονάει? Μήπως οι γκόμενες έχουνε καταντήσει να είναι γ@μ@ τα. Γενικότερα εσείς που το αποδέχεστε νομίζετε ότι αυτό είναι το σωστό και το λογικό? Σαν πολύ "μπροστά" να έχουμε πάει τρομάρα μας.
Τι ακριβως να με πονάει; Ούτε ειμαι κοπέλα αλλα ούτε και εχω κοπέλα που να ειναι "τσο*λάκι" όπως λες. Το να αποκαλει κάποιος το μεγαλύτερο μερος των γυναικών με αυτό τον τρόπο είναι τελείως απαράδεκτο. Μεσα σε αυτό το ποσοστο μπορει να βρίσκονται οι μαναδες μας, οι αδερφες μας και οι συγγενεις μας γενικα. Πιστεύεις δηλαδη οτι το μεγαλύτερο ποσοστό απο τις γνωστές σου φίλες και συγγενής ειναι τσουλ*α;
Έγω αυτό που ξέρω την γυναίκα πρεπει να την σέβεσαι και να την φροντίζεις και οχι να την απαξιείς. Δεν ζούμε ουτε στον 10ο αιώνα ούτε έχουμε πατριαρχία. Στον κοσμο μας καλως ή κακως υπάρχει ισότητα. Τωρα αν εσένα σαρέσει να βλέπεις τις γυναίκες καλυμένες με μπρούκα και να κανουν αυτο που λένε οι (ο θεος να τους κάνει) αντρες τους ε τότε δεν εχω τι να πω...
Εγω δεν ειπα ποτε πως αυτο που προβάλει η Πετρούλα και η κάθε Πετρούλα ειναι και το καλυτερο προτυπο. Μάλλον οχι, είναι το χειρότερο! Παρουσιάζει μια ψεύτικη εικόνα για το πως πρεπει να είναι οι γυναίκες και αυτό οταν το βλέπουν τα μικρα κοριτσάκια, το κανουν δικο τους και προσπαθουν να μοιασουν σε αυτό που βλέπουν. Οι γυναίκες πάντοτε ήθελαν να δείχουν ωραιές και ομορφες και για αυτό το λογο προσπαθούν να μοιάσουν σε αυτο που θεωρείται ομορφο για την συγκεκριμενη εποχη που ζουν. Τώρα αν αυτες βλεπουν εμας να μένουμε κολλημενοι στην οθόνη και να βλέπουμε μια κοκαλιασμένη και τσιτσιδωμενη να λεει τον καιρο, δεν θα θελησουν να της μοιάσουν; Αρα ποιος φταίει; Μήπως πρεπει να αναθεωρήσεις το θεμα;