Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πετρούλα Κωστίδου: Η πιο hot "μετεωρολόγος" (κι όχι μόνο!)

More
12 Nov 2009 00:29 #64721 by anapospastos

BigBoss wrote:

kontos-ae wrote: Ενα τσουλ*κι είναι όπως τα περισσότερα

μισογυνία και ρατσισμός στο full ....

Ναι ε? Μήπως είναι η αλήθεια και πονάει? Μήπως οι γκόμενες έχουνε καταντήσει να είναι γ@μ@ τα. Γενικότερα εσείς που το αποδέχεστε νομίζετε ότι αυτό είναι το σωστό και το λογικό? Σαν πολύ "μπροστά" να έχουμε πάει τρομάρα μας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Nov 2009 01:49 #64728 by Μπάμπης Χαραλάμπους

anapospastos wrote:

BigBoss wrote:

kontos-ae wrote: Ενα τσουλ*κι είναι όπως τα περισσότερα

μισογυνία και ρατσισμός στο full ....

Ναι ε? Μήπως είναι η αλήθεια και πονάει? Μήπως οι γκόμενες έχουνε καταντήσει να είναι γ@μ@ τα. Γενικότερα εσείς που το αποδέχεστε νομίζετε ότι αυτό είναι το σωστό και το λογικό? Σαν πολύ "μπροστά" να έχουμε πάει τρομάρα μας.

Τι ακριβως να με πονάει; Ούτε ειμαι κοπέλα αλλα ούτε και εχω κοπέλα που να ειναι "τσο*λάκι" όπως λες. Το να αποκαλει κάποιος το μεγαλύτερο μερος των γυναικών με αυτό τον τρόπο είναι τελείως απαράδεκτο. Μεσα σε αυτό το ποσοστο μπορει να βρίσκονται οι μαναδες μας, οι αδερφες μας και οι συγγενεις μας γενικα. Πιστεύεις δηλαδη οτι το μεγαλύτερο ποσοστό απο τις γνωστές σου φίλες και συγγενής ειναι τσουλ*α;

Έγω αυτό που ξέρω την γυναίκα πρεπει να την σέβεσαι και να την φροντίζεις και οχι να την απαξιείς. Δεν ζούμε ουτε στον 10ο αιώνα ούτε έχουμε πατριαρχία. Στον κοσμο μας καλως ή κακως υπάρχει ισότητα. Τωρα αν εσένα σαρέσει να βλέπεις τις γυναίκες καλυμένες με μπρούκα και να κανουν αυτο που λένε οι (ο θεος να τους κάνει) αντρες τους ε τότε δεν εχω τι να πω...

Εγω δεν ειπα ποτε πως αυτο που προβάλει η Πετρούλα και η κάθε Πετρούλα ειναι και το καλυτερο προτυπο. Μάλλον οχι, είναι το χειρότερο! Παρουσιάζει μια ψεύτικη εικόνα για το πως πρεπει να είναι οι γυναίκες και αυτό οταν το βλέπουν τα μικρα κοριτσάκια, το κανουν δικο τους και προσπαθουν να μοιασουν σε αυτό που βλέπουν. Οι γυναίκες πάντοτε ήθελαν να δείχουν ωραιές και ομορφες και για αυτό το λογο προσπαθούν να μοιάσουν σε αυτο που θεωρείται ομορφο για την συγκεκριμενη εποχη που ζουν. Τώρα αν αυτες βλεπουν εμας να μένουμε κολλημενοι στην οθόνη και να βλέπουμε μια κοκαλιασμένη και τσιτσιδωμενη να λεει τον καιρο, δεν θα θελησουν να της μοιάσουν; Αρα ποιος φταίει; Μήπως πρεπει να αναθεωρήσεις το θεμα;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
12 Nov 2009 11:32 #64739 by anapospastos

BigBoss wrote:
Τι ακριβως να με πονάει; Ούτε ειμαι κοπέλα αλλα ούτε και εχω κοπέλα που να ειναι "τσο*λάκι" όπως λες. Το να αποκαλει κάποιος το μεγαλύτερο μερος των γυναικών με αυτό τον τρόπο είναι τελείως απαράδεκτο. Μεσα σε αυτό το ποσοστο μπορει να βρίσκονται οι μαναδες μας, οι αδερφες μας και οι συγγενεις μας γενικα. Πιστεύεις δηλαδη οτι το μεγαλύτερο ποσοστό απο τις γνωστές σου φίλες και συγγενής ειναι τσουλ*α;

Έγω αυτό που ξέρω την γυναίκα πρεπει να την σέβεσαι και να την φροντίζεις και οχι να την απαξιείς. Δεν ζούμε ουτε στον 10ο αιώνα ούτε έχουμε πατριαρχία. Στον κοσμο μας καλως ή κακως υπάρχει ισότητα. Τωρα αν εσένα σαρέσει να βλέπεις τις γυναίκες καλυμένες με μπρούκα και να κανουν αυτο που λένε οι (ο θεος να τους κάνει) αντρες τους ε τότε δεν εχω τι να πω...

Εγω δεν ειπα ποτε πως αυτο που προβάλει η Πετρούλα και η κάθε Πετρούλα ειναι και το καλυτερο προτυπο. Μάλλον οχι, είναι το χειρότερο! Παρουσιάζει μια ψεύτικη εικόνα για το πως πρεπει να είναι οι γυναίκες και αυτό οταν το βλέπουν τα μικρα κοριτσάκια, το κανουν δικο τους και προσπαθουν να μοιασουν σε αυτό που βλέπουν. Οι γυναίκες πάντοτε ήθελαν να δείχουν ωραιές και ομορφες και για αυτό το λογο προσπαθούν να μοιάσουν σε αυτο που θεωρείται ομορφο για την συγκεκριμενη εποχη που ζουν. Τώρα αν αυτες βλεπουν εμας να μένουμε κολλημενοι στην οθόνη και να βλέπουμε μια κοκαλιασμένη και τσιτσιδωμενη να λεει τον καιρο, δεν θα θελησουν να της μοιάσουν; Αρα ποιος φταίει; Μήπως πρεπει να αναθεωρήσεις το θεμα;

Σ' αυτό που λες στην τελευταία παράγραφο έχεις δίκιο. Αν η άλλη βλέπει τον πατέρα της ή το θείο της να παρακολουθεί το συγκεκριμένο δελτίο καιρού που είναι και πολύ τσοντέ τότε θα θέλει κι αυτή να μοιάσει στην Πετ***λα ανάλογα βέβαια με την ηλικία που έχει και την ανατροφή που της έχουν δώσει. Και για να σου απαντήσω και στα προηγούμενα που έγραψες, όχι δεν αποκάλεσα όλες τις γυναίκες έτσι αλλά ούτε ρώτησα εσένα συγκεκριμένα αν σε ενοχλέι κατά κάποιο τρόπο. Εννοούσα αν σε πονάει έτσι όπως έχουν καταντήσει οι περισσότερες, γιατί δεν είναι ουτοπία αλλά ρεαλισμός που ίσως δεν θέλουμε να παραδεχτούμε και αν το θεωρείς "εξέλιξη".

Τέλος, όταν μία γυναίκα είναι σωστή αξίζει τα πάντα, και να τη σέβεσαι και να τη φροντίζεις και να την προσέχεις και όλα. Αυτά.

More
14 Nov 2009 17:06 #64942 by kontos-ae
BigBoss έχω αναπτήξει μια θεωρία φίλε μου η οποία κατ'εμέ αποδεικνύει περίτρανα τον παραπάνω χαρακτηρισμό.Πάραυτα αν εσυ η ο οποιοσδήποτε εδω μέσα το θεώρησε προσβλητικό ως προς οποιοδήποτε συγγενικό του πρόσωπο δεν εχω παρα να του ζητήσω πραγματικά συγνώμη.Καλά να μαστε.

God Bless Milan

More
15 Nov 2009 00:30 #64965 by Μπάμπης Χαραλάμπους

kontos-ae wrote: BigBoss έχω αναπτήξει μια θεωρία φίλε μου η οποία κατ'εμέ αποδεικνύει περίτρανα τον παραπάνω χαρακτηρισμό.Πάραυτα αν εσυ η ο οποιοσδήποτε εδω μέσα το θεώρησε προσβλητικό ως προς οποιοδήποτε συγγενικό του πρόσωπο δεν εχω παρα να του ζητήσω πραγματικά συγνώμη.Καλά να μαστε.

Εφόσων προσβάλει καποια ατομα τοτε οχι, δεν μπορεις να το postaρεις, παρολα αυτα αν δεν βαριεσαι να γράφεις στειλε το με κανενα pm να μου φύγει η απορια :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
16 Nov 2009 08:30 #65028 by fys
ηταν για τα μπαζα ( η κινηση του star-oxi η ιδια η κοπελα) τωρα παραγινε με την " αφρατη" -κιαν γραψουμε κατι για τις αφρατες θα μας πουν ρατσιστες.ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

More
16 Nov 2009 10:14 #65029 by anapospastos
Αφράτη ξεαφράτη ότι να ναι είναι. Δελτίο καιρού και μ@λ@κίες. Απορώ μ αυτούς που έχουν αυτές τις φαεινές ιδέες.

More
06 Apr 2010 19:10 #70371 by Σπυρος Χονδρογιαννης
Η Πετρουλα ειναι η πιο σεξυ και ταυτοχρονα η πιο ανοητη και αντιπαθεστατη κοπελα που εχω δει ποτε μου \:D/

More
13 Sep 2010 15:29 #78428 by kontos-ae
Τα λέγαμε δε τα λέγαμε ? Κάποιοι εδω μέσα όμως πρόλαβαν να μας αποκαλέσουν "μισογύνηδες".Καλά να μαστε.

God Bless Milan

More
13 Sep 2010 15:42 #78429 by Νικολής Ασημάκης
Που το θυμηθήκατε το τόπικ; Καλά την είχαμε ξεχάσει. ](*,)