Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πετρούλα Κωστίδου: Η πιο hot "μετεωρολόγος" (κι όχι μόνο!)

More
09 Nov 2009 14:34 #64501 by kontos-ae
Καλό τσουλ*κι η Πετρούλα και εμείς σαν γνήσιοι "Υπερασπιστές" τα γουστάρουμε τα τσουλ*κια.Καλά να μαστε.

God Bless Milan

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2009 16:27 #64508 by Tolis Skevakis
ρε κοψτε τα αυτα.
εγω δει πολλα σχολια καφρων στο youtube για την Πετρουλα και δε γουσταρω καθολου.Αμα ητανε γκομενα σας πως θα σας φαινοτανε?Η ακομα χειροτερα για σκεφτειτε να ησασταν εσεις στη θεση της Πετρουλας?
Ενταξει,η κοπελια ξερει να κανει κατι καλα.απ οτι εχω ακουσει παντως δημοσιογραφος ειναι.απλα τυχαινει να ειναι ομορφη και γι αυτο κανει αυτο που κανει.δεν καταλαβαινω το προβλημα ορισμενων που την βριζουνε.αμα δε σας αρεσει αλλαξτε καναλι. τοσο απλο! :bduh:

More
09 Nov 2009 19:06 #64521 by Αντώνης Μπιθούλκας

KaiZeR wrote: δηλαδη μονο εγώ νιωθω μια ντροπή οταν την βλεπω?

Κι εγώ ντρέπομαι με το τι σούργελα κυκλοφορούν στην Ελλάδα! Ε ρε Ελλαδίτσα μου πως κατάντησες έτσι;

More
10 Nov 2009 13:21 #64560 by kontos-ae

Toon-R wrote: ρε κοψτε τα αυτα.
εγω δει πολλα σχολια καφρων στο youtube για την Πετρουλα και δε γουσταρω καθολου.Αμα ητανε γκομενα σας πως θα σας φαινοτανε?Η ακομα χειροτερα για σκεφτειτε να ησασταν εσεις στη θεση της Πετρουλας?
Ενταξει,η κοπελια ξερει να κανει κατι καλα.απ οτι εχω ακουσει παντως δημοσιογραφος ειναι.απλα τυχαινει να ειναι ομορφη και γι αυτο κανει αυτο που κανει.δεν καταλαβαινω το προβλημα ορισμενων που την βριζουνε.αμα δε σας αρεσει αλλαξτε καναλι. τοσο απλο! :bduh:

Ρε συ Toon-R εντάξει πως κάνεις έτσι ναπούμε, αμα ήτανε γκόμενα μας δε ξέρουμε πως θα μας φαινότανε αλλα εσύ κάνεις λες και είναι δικιά σου γκόμενα και σου την εθίξαμε.Ενα τσουλ*κι είναι όπως τα περισσότερα και μην ταράζεσαι,γι’αυτό την αγαπάμε! ;)

God Bless Milan

More
10 Nov 2009 13:32 #64565 by anapospastos

kontos-ae wrote:

Toon-R wrote: ρε κοψτε τα αυτα.

Ρε συ Toon-R εντάξει πως κάνεις έτσι ναπούμε, αμα ήτανε γκόμενα μας δε ξέρουμε πως θα μας φαινότανε αλλα εσύ κάνεις λες και είναι δικιά σου γκόμενα και σου την εθίξαμε.Ενα τσουλ*κι είναι όπως τα περισσότερα και μην ταράζεσαι,γι’αυτό την αγαπάμε! ;)

Τσουλ*κι και δεν λες τίποτα. Άκου δημοσιογράφος.... χαχαχα :finga:

More
10 Nov 2009 13:45 #64568 by Sourmeniotis
γεια σου ρε πετρουλα εισαι μια θεα μετεορολογος συνεχισε ετσι

More
10 Nov 2009 14:09 #64581 by Μάνος Γρυπάρης
Σταματήστε τους χαρακτηρισμούς και σοβαρευτείτε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Nov 2009 18:21 #64596 by kontos-ae
Mano σόρρυ για τους χαρακτηρισμούς,σοβαρεβόμαστε. :armata surprised:

God Bless Milan

More
10 Nov 2009 18:27 #64597 by Αντώνης Μπιθούλκας
Ο Μάνος έχει δίκιο ρε παιδιά, τι καραγκιοζιλίκια είν' τούτα!

More
10 Nov 2009 22:52 #64639 by Μπάμπης Χαραλάμπους

kontos-ae wrote: Ενα τσουλ*κι είναι όπως τα περισσότερα

μισογυνία και ρατσισμός στο full ....

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.