Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πετρούλα Κωστίδου: Η πιο hot "μετεωρολόγος" (κι όχι μόνο!)

More
24 Feb 2009 15:07 #50873 by Νικολής Ασημάκης
Κοίτα να δεις, στο δελτίο του Σταρ κανείς δεν περίμενε κάτι καλύτερο και προσωπικά απορούσα πως δεν έχουν βάλει τόσο καιρό κάποια παρεμφερή. Αλλά και πάλι, όπως έλεγα σε συζήτηση με φίλους στο σχολείο, η συγκεκριμένη με "χαλάει" λόγω της συμπεριφοράς της που δείχνει 2 πράγματα. Είτε ότι είναι πραγματικά στούρνος, είτε (και πιο πιθανό) ότι είναι διατεθημένη να κάνει τα πάντα για τα λεφτά. Και τα 2 με χαλάνε! :roll:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Feb 2009 23:14 #50895 by Γεράσιμος Βαγγής
Εντάξει η κοπέλα έχει κορυφαίο σώμα... αλλά άμα θέλω να δω κατι τέτοιο δεν θα βάλω να δω τον καιρό... και ουτε αυτό τον εξευτελισμό για τα βρωμολεφτά...

μπορείς να μου πεις οτι δεν χρειαζεται να το δω, μπορώ να αλλάξω κανάλι...αμ δε.. γιατι βλέπεις οπού σταθείς και όπους βρεθείς πρέπει να ακούς για άλλη μια τηλεγλάστρα που χωρις να ξέρει να συντάξει μια πρόταση σωστά, θα βγάλει περισσότερα χρήματα απ'όσα βγάζουμε όλοι εμείς παρέα, έπειδη δ(ε)ί(χ)νει και κώλο και μιλάει σαν ξεμπούρδελο..

More
25 Feb 2009 02:12 #50901 by ilias73
Και να'τανε μονο το σταρ,σε λιγο καιρο τα ιδια θα βλεπουμε και απο το αλφα.

More
25 Feb 2009 13:28 #50913 by Νικολής Ασημάκης

KaiZeR wrote: Εντάξει η κοπέλα έχει κορυφαίο σώμα... αλλά άμα θέλω να δω κατι τέτοιο δεν θα βάλω να δω τον καιρό... και ουτε αυτό τον εξευτελισμό για τα βρωμολεφτά...

μπορείς να μου πεις οτι δεν χρειαζεται να το δω, μπορώ να αλλάξω κανάλι...αμ δε.. γιατι βλέπεις οπού σταθείς και όπους βρεθείς πρέπει να ακούς για άλλη μια τηλεγλάστρα που χωρις να ξέρει να συντάξει μια πρόταση σωστά, θα βγάλει περισσότερα χρήματα απ'όσα βγάζουμε όλοι εμείς παρέα, έπειδη δ(ε)ί(χ)νει και κώλο και μιλάει σαν ξεμπούρδελο..

Κάνε αυτό που κάνω εγώ. Δες τηλεόραση μόνο αν έχει κάποια σειρά που σου αρέσει! Ακόμα και για ταινίες πια δεν κάθομαι γιατί τις κατεβάζω και δεν έχουν και διαφημίσεις! :lol:

More
25 Feb 2009 15:08 #50918 by Milkman14
Επιτελους να και μια ομορφη παρουσιαστρια που λεει τον καιρο,οχι σαν τις αλλες τις ασχημομουρες και τους παππουδες.Τετοια θελει ο Ελληνας!!! :lol:

More
25 Feb 2009 15:34 #50920 by Αντώνης Παπαθανασίου
Έλα ρε KaiZeR τώρα, δεν ξέρεις πως λειτουργούν τα media σε αυτή τη χώρα; Πόσω μάλλον στο star;
Από τότε που έγινε κανάλι της "νεολαίας" ήταν θέμα χρόνου.

Milkman14 υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ "ομορφιάς" και "ξέκωλου" :wink:

More
25 Feb 2009 15:41 #50921 by Νικολής Ασημάκης

akpe wrote: Milkman14 υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ "ομορφιάς" και "ξέκωλου" :wink:

+1

More
25 Feb 2009 15:44 - 25 Feb 2009 16:37 #50922 by Milkman14

akpe wrote: Milkman14 υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ "ομορφιάς" και "ξέκωλου" :wink:

Συμφωνω απολυτως!Απλα εγω θελω να σταθω στο οτι βλεπουμε κατι διαφορετικο,κατι που σε κανει και γελας.Το οτι ειναι 'ξεκωλο' αυτο εννοειται και τα λεφτα της θα παρει και θα παει σπιτακι της και αυτο ηταν,αυριο παλι.Πες μου μια γυναικα που ασχολειται με την show biz και αλλα τετοια και δεν ειναι ''ξεκωλο''?Ξερεις ποσα ατομα την παρακολουθουν?Η κοπελα ''πουλαει'' και ''πουλαει'' και καλα...Οριστε λοιπον που καντατησε η ενημερωση,ξεκιναει απο τον καιρο και θα καταληξει στο κανονικο δελτιο ειδησεων...
Last edit: 25 Feb 2009 16:37 by Milkman14.

More
25 Feb 2009 16:08 #50924 by Νικολής Ασημάκης

Milkman14 wrote: Οριστε λοιπον που καντατησε η ενημερωση,ξεκιναει απο τον καιρο και θα καταληξει στο κανονικο δελτιο ειδησεων...

Αυτό θα ήθελα πραγματικά να το δω! xD Έχω μια ιδέα για το στυλ και μου προκαλεί τρελό γέλιο! xD

More
26 Feb 2009 00:54 #50937 by Γεράσιμος Βαγγής
Μπα την τηλεόραση την έχω μόνο για PS3 και για να φωτίζει το δωμάτιο το βράδυ.. δεν έχω ρυθμίσει ουτε ALPHA, το MEGA πρεπει να το έχω κάπου στο 20 :p

αλλα το προβλημα είναι οτι μας βομβαρδίζουν με αηδιες και εκτός τηλεόρασης.. έχει γίνει και slogan το "και μόλις τελείωσα" μη χεσω