Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
05 Jan 2013 06:42 #117975 by Γρηγόρης Βούλγαρης

Misfit wrote: [right:1b5dohrh][/right:1b5dohrh]

rjhe wrote: Βλέπω -επιτέλους- το Game Of Thrones αλλά και συνεχίζω πάντα το Big Bang Theory, μου έχουν μείνει καμιά δεκαριά επεισόδια για το τέλος της τελευταίας σεζόν.

Και εμενα αγαπημένο το Big Bang Theory, o Sheldon τα σπαει. Rjhe, εχεις υπόψιν το ΙΤ Crowd; Αν το εχεις δει, πως σου φανηκε; Το ρωταω γιατι συνήθως σε οσους αρεσει το BBT, αρεσει και το ΙΤC. Και οι δυο ειναι αγαπημένες σειρές για εμενα...

XAXAXA όχι μόνο έχω υπ'όψιν το IT crowd αλλά μάλλον είναι από τις αγαπημένες μου κωμικές σειρές ever...μαζί με το Black Books αν ξέρεις που είναι η προηγούμενη δημιουργία του Graham Linehan...αν σου αρέσει αυτό το είδος βρετανικού χιούμορ να τσεκάρεις οπωσδήποτε τα The Office αλλά και το Garth Marenghi's Darkplace-παίζει μεταξύ άλλων ο Richard Ayoade, ο θεούλης Μοss...λιώνω με αγγλική κωμωδία όσο άμπαλοι είναι στο ποδόσφαιρο τόσο θεοί είναι στο χιούμορ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jan 2013 07:28 #117976 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Εγώ μόλις τελείωσα τα American Horror Story, Revenge, Spartacus.

More
05 Jan 2013 12:11 #117980 by Jester
Καλά, Homeland μόνο εγώ έχω δει;;; Άντε γρήγορα, πιάστε το...ειδικά όσοι γουστάρατε το 24!

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
05 Jan 2013 17:47 #118004 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Supernatural Season 8 μονο :D

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
05 Jan 2013 18:21 #118010 by Βασίλης Σπετσιέρης

halismi wrote: Εγώ μόλις τελείωσα τα American Horror Story, Revenge, Spartacus.

Το AHS συνεχίζει κάθε βδομάδα κανονικά.Και αν δεν κάνω λάθος το Spartacus ξεκινάει μέσα στο Γενάρη.

More
05 Jan 2013 19:55 #118018 by Χριστιάνα Θάνου
Έχω αρχίσει να βλέπω το Spartacus.

More
05 Jan 2013 19:59 #118020 by Κώστας Προμπονάς
Θεός ο Lineham πραγματικά. Πρωτη επαφη ηταν το 1988 οταν ημουν Αγγλια και ειδα το Father Ted. Απιστευτο anti-politically correct humor και ακομα απορω πως καταφερε να  κανει καθε σκηνή ξεκαρδιστικη οταν το κυριως θέμα ειναι η ζωή τριων Παπαδων σε ενα απομονωμένο νησί της ιρλανδιας... Ας οψωνται οι χαρακτήρες (και ειδικα ο Father Dougal McGuire, που ειναι στο ιδιο επίπεδο με Sheldon & Moss). 

Το κερασακι στην τουρτα ειναι οτι ο Lineham ειναι και fan των videogames, ενω διαλέγει ως αγαπημένο του παιχνιδι το Legend of Zelda: Majora's Mask.   (Αν θες, διαβασε εδω συνεντευξη του, με θεμα τα videogames). 

Δυστυχώς δεν εχω δει το Black Books και το Garth Marenghi's Darkplace, αλλα θα το κανω αμεσα αφου τα συνιστάς :)

More
03 Aug 2013 17:13 #130061 by Χριστιάνα Θάνου
Είδα το Expendables 2 και ένα έχω να πω....ο Chuck Norris έσωσε το έργο και τίποτα άλλο. Το σενάριο αυτή τη φορά ήταν απαίσιο, μόνο ο Jason Statham άξιζε..πολύ :P

More
03 Aug 2013 17:16 #130062 by Κώστας Λάβαρης
Χριστιάνα δεν ήξερα πως οι Αναλώσιμοι έγιναν σειρά.. :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
03 Aug 2013 17:43 #130064 by Βασίλης Καμακάρης

SirLvr wrote: Χριστιάνα δεν ήξερα πως οι Αναλώσιμοι έγιναν σειρά.. :P

Δεν το έμαθες θα βγει και 3η Season :P