Εδώ είμαστε! Στις καλές μου έβλεπα τόσες πολλές που θα κλείσω ώρα γράφοντας
Ξεκινώντας από όσες δεν προβάλλονται πια έχω τερματίσει τα Twin Peaks, X-Files, 24, Alias, 4400, Boston Legal, Lost, Life, House, Awake, Prison Break, Flashforward, V, Terra Nova, Band of Brothers και Pacific. Τώρα πια βλέπω κυρίως Burn Notice, Dexter, Person of Interest, Homeland, Touch, Falling Skies, Eureka, The Walking Dead, Hawaii 5-0, Fringe, CSI και Mythbusters. Προχώρησα αρκετά και τα Rookie Blue, Alcatraz, V και Terra Nova αλλά δεν με συγκίνησαν. Τα δυο τελευταία μάλιστα κόπηκαν, νομίζω μαζί με το Alcatraz.
Πέρα από τα δυο-τρία "γνωστά" ονόματα με εντυπωσίασαν αρκετά τα Burn Notice και Falling Skies! Συνδυασμός κατασκοπικής σειράς με MacGyver το πρώτο, post-apocalyptic σκηνικό μετά από επιδρομή εξωγήινων το δεύτερο, αξίζει να τους δώσετε μια ευκαιρία.
Από sitcoms τώρα, μόνο IT Crowd, How I Met Your Mother, Two and a Half Men και Frasier το οποίο έχω δει καμιά δεκαριά φορές μέχρι τώρα. Αν σας αρέσουν οι sitcoms ψάξτε το, παραμένει η κορυφαία sitcom για εμένα
Παρεπιπτόντως έχετε προσέξει οτι πολλές σειρές του Abrams μετά το Lost τρώνε το ένα άκυρο μετά το άλλο;! Undercovers, Alcatraz και Fringe. Ευτυχώς το Person of Interest τα πάει πολύ καλά. Aπορώ πως μια σειρά όπως π.χ. το Fringe που κατά τη γνώμη μου έχει ακόμα πολλά να δώσει είναι έτοιμη να κοπεί, ενώ σειρές τύπου Glee συνεχίζουν ακάθεκτες.
Στο μέλλον θέλω οπωσδήποτε να ξεκινήσω Game of Thrones και Βig Bang Theory.