Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
28 May 2012 13:28 #108418 by Γιώργος
Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε τελείωσα και τον 2ο κύκλο του The Walking Dead.
Πραγματικά από τις καλύτερες σειρές που έχω δει! Δεν ξέρω, ίσως φταίνε τα ζόμπι! :)

Τώρα βλέπω τον 3ο κύκλο του Metalocalypse!

[youtube:1xtom932]
[/youtube:1xtom932]

[youtube:1xtom932]
[/youtube:1xtom932]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 May 2012 14:03 #108419 by Κωνσταντίνος Αβορίτης
Πρόσφατα είδα όλες τις σεζόν (6) του Ντέξτερ.
Πραγματικά απίστευτη σειρά. Καταπληκτική σκηνοθεσία, τρομεροί ηθοποιοί και ατμοσφαιρικό soundtrack. Οι πρώτες τέσσερις σεζόν είναι κορυφή. Οι δύο τελευταίες είναι αρκετά καλές αλλά κατά τη γνώμη μου δεν συγκρίνονται με τις άλλες. Πιστεύω πως τα δύο καλύτερα στοιχεία της σειράς είναι η αποτύπωση της ψυχοσύνθεσης των ατόμων και οι σεναριακές ανατροπές.

www.imdb.com/title/tt0773262/

More
16 Jun 2012 11:09 #109271 by Αντώνης Παπαθανασίου
Εδώ είμαστε! Στις καλές μου έβλεπα τόσες πολλές που θα κλείσω ώρα γράφοντας

Ξεκινώντας από όσες δεν προβάλλονται πια έχω τερματίσει τα Twin Peaks, X-Files, 24, Alias, 4400, Boston Legal, Lost, Life, House, Awake, Prison Break, Flashforward, V, Terra Nova, Band of Brothers και Pacific. Τώρα πια βλέπω κυρίως Burn Notice, Dexter, Person of Interest, Homeland, Touch, Falling Skies, Eureka, The Walking Dead, Hawaii 5-0, Fringe, CSI και Mythbusters. Προχώρησα αρκετά και τα Rookie Blue, Alcatraz, V και Terra Nova αλλά δεν με συγκίνησαν. Τα δυο τελευταία μάλιστα κόπηκαν, νομίζω μαζί με το Alcatraz.

Πέρα από τα δυο-τρία "γνωστά" ονόματα με εντυπωσίασαν αρκετά τα Burn Notice και Falling Skies! Συνδυασμός κατασκοπικής σειράς με MacGyver το πρώτο, post-apocalyptic σκηνικό μετά από επιδρομή εξωγήινων το δεύτερο, αξίζει να τους δώσετε μια ευκαιρία.

Από sitcoms τώρα, μόνο IT Crowd, How I Met Your Mother, Two and a Half Men και Frasier το οποίο έχω δει καμιά δεκαριά φορές μέχρι τώρα. Αν σας αρέσουν οι sitcoms ψάξτε το, παραμένει η κορυφαία sitcom για εμένα

Παρεπιπτόντως έχετε προσέξει οτι πολλές σειρές του Abrams μετά το Lost τρώνε το ένα άκυρο μετά το άλλο;! Undercovers, Alcatraz και Fringe. Ευτυχώς το Person of Interest τα πάει πολύ καλά. Aπορώ πως μια σειρά όπως π.χ. το Fringe που κατά τη γνώμη μου έχει ακόμα πολλά να δώσει είναι έτοιμη να κοπεί, ενώ σειρές τύπου Glee συνεχίζουν ακάθεκτες.

Στο μέλλον θέλω οπωσδήποτε να ξεκινήσω Game of Thrones και Βig Bang Theory.

More
31 Jul 2012 01:15 #110830 by Χρήστος Λαμπρόπουλος
Ειμαι στον 2ο κυκλο του Supernatural..Πραγματικα δεν εχω λογια για αυτην την σειρα..Ειμαι πανευτυχης που εχω να δω αλλους 5 κυκλους..

"I'm a Slave to the Power of Death"

More
31 Jul 2012 02:10 #110832 by Νίκος Tριανταφύλλης
Supernatural απλα ολους τους κυκλους περιμενω τον επομενο τον χειμωνα τωρα!!!

More
31 Jul 2012 11:08 #110835 by Jester
Από sitcom κατά τη γνώμη μου κορυφαίο το Two and a Half Men (οι 8 σαιζόν με τον Charlie Sheen, δεν έχω δει ακόμα την 9η). Αυτή την περίοδο βλέπω πολύ Mentalist και Criminal Minds. Για το Frasier που αναφέρθηκε ένα μόνο θα πω...ο γέρος τα σπάει!!!

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
31 Jul 2012 15:33 #110839 by Άγγελος Φασούλης
Το supernatural είναι top για εμένα από τις σειρές που βλέπω. Αλλά να ξέρεις ότι κανονικά είχε γραφτεί μέχρι την 6η σεζόν, εκεί θα τελείωνε αλλά επειδή βγάζουν χρήμα το συνεχίζουν. Τώρα η 8η σεζόν θα αρχίσει στις 3 Οκτώβρη και director στο πρώτο επεισόδια θα είναι ο Jensen Ackles, ο οποίος υποδύεται τον Dean.

More
31 Jul 2012 15:38 #110840 by Χρήστος Λαμπρόπουλος

draginfable wrote: Το supernatural είναι top για εμένα από τις σειρές που βλέπω. Αλλά να ξέρεις ότι κανονικά είχε γραφτεί μέχρι την 6η σεζόν, εκεί θα τελείωνε αλλά επειδή βγάζουν χρήμα το συνεχίζουν. Τώρα η 8η σεζόν θα αρχίσει στις 3 Οκτώβρη και director στο πρώτο επεισόδια θα είναι ο Jensen Ackles, ο οποίος υποδύεται τον Dean.

Μου εχουν αναφερει αρκετοι οτι μετα την 4η σεζον η σειρα αρχιζει και "σπαει". Οπως και να εχει ομως εμενα μου αρεσει πολυ γιατι και η υποθεση ειναι το στοιχειο μου αλλα και οι πρωταγωνιστες ειναι παρα πολυ καλοι.

"I'm a Slave to the Power of Death"

More
26 Aug 2012 16:01 #111451 by Γιάννης Ρέμας
από σήμερα ανήκω στο club αυτόν που περιμένουν τον 3 κύκλο του game of thrones μια σειρά που δεν έχεις να συμπαθήσεις κανέναν μόνο τον νάνο και την άρια συμπαθώ όλοι οι άλλοι ..... επίσης έχω μια απορία γιατί άφησαν ελεύθερο τον stanis αφού τον έπιασαν???

More
26 Aug 2012 16:33 #111452 by Βασίλης Σπετσιέρης
Δεν τον έπιασαν.Αυτοί που τον άρπαξαν,ήταν δικοί του στρατιώτες,αφού υποχώρησαν μετά το ''ντου'' του Tywin.